Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити водостійку туш / Где купить водостойкую тушь / Where to buy waterproof mascara

Де купити водостійку туш / Где купить водостойкую тушь / Where to buy waterproof mascara
Види туші для вій

Сучасний косметологічний ринок пропонує масу різноманітної туші. Всі вони діляться на чотири види:


1. Туш, що збільшує обсяг вій.
У складі таких тушей міститься віск, який обволікає вії, тим самим збільшуючи товщину кожної війки, а значить і обсяг вій в цілому.

2. Подовжуюча туш. У складі таких тушею містяться волокна нейлону або шовку, завдяки яким і відбувається подовження шляхом приклеювання цих волокон до вій.

3. Водостійка туш. Бувають туші повністю водостійкі, не бояться води зовсім, а бувають туші, які від великої кількості води змащуються, течуть. Тому при виборі водостійкої туші слід звернути увагу, що на ній написано. Якщо ви бачите напис «water-proof», то ця туш не боїться лише вологи, а от вплив великої кількості води їй страшно. Якщо на туші присутній напис «moisture-proof», то можете не сумніватися - з такою тушшю ви можете сміливо пірнати і в басейн, і в море, вона ні за що не розмаже. Якщо вам потрібна водостійка туш для вій - відгуки жінок вам завжди допоможуть визначитися з вибором

4. Туш з підкручуючим ефектом. До складу таких тушею входять кератин і смола, які під час висихання туші стягуються, тим самим збільшуючи вигин вій.Крім того, підкручують туші відрізняються від інших тим, що щетина їх щіточок мають коротку щетину і ворсинки різних рівнів, що також сприяє підкручування вій.

Кращі водостійкі туші для вій
А тепер давайте розглянемо види водостійкої туші по маркам, які радять жінки, косметологи та візажисти. Чим хороша та чи інша водостійка туш: відгуки світових візажистів повідають нам про п'ять марках кращою водостійкої туші.
Де купити водостійку туш / Где купить водостойкую тушь / Where to buy waterproof mascara


1. Отже, найкращою тушшю візажисти визнали туш Le 2 de Guerlain. У цієї туші є цілих дві щіточки, одна з яких призначена для нанесення туші на основну масу вій, а друга, маленька, - для фарбування кінчиків вій, їх коріння та інших важкодоступних вій. Саме Le 2 de Guerlain - найкраща водостійка туш, на думку візажистів.

2. Другий кращою водостійкою тушшю для вій візажисти назвали Blackstar by Terry. Ця туш пропонується в чотирьох варіантах відтінків - коричневий кашемір, вугільно-чорний, пурпурний і синій денім. Туш розроблена на основі спеціальної кератиновой формули, завдяки якій вії набувають незвичайні довжину і об'єм.

3.
Третє місце за популярністю серед візажистів зайняла туш Phenomen Eyes від Givenchy. Відмінною рисою цієї туші є оригінальна щіточка, виконана у вигляді кульки, що дозволяє фарбувати навіть важкодоступні вії.

4. Наступне, четверте, місце зайняла туш Estee Lauder. Текстура туші - мус, який складається з полімерів, гелю, пігментів та воску. Туш здатна додати неповторний обсяг навіть самим рідкісним віям.

5. Замикає п'ятірку рейтингу візажистів найкращою водостійкої туші Chanel Inimitable. Ця туш покликана подовжувати вії і дарувати їм розкішний об'єм. Щіточка туші виготовлена ​​з еластомеру, завдяки чому вії приймають спокусливий вигин.

Ці марки, звичайно, визнані візажистами кращими. Але в нашій країні вони маловідомі. 

Давайте тепер розглянемо, яка найкраща водостійка туш доступна нашим співвітчизницям. Далі ми розглянемо такі марки:

Водостійка туш Max Factor;
Водостійка туш Діор;
Водостійка туш Loreal;
Водостійка туш Оріфлейм;
Водостійка туш Helena Rubinstein;
Водостійка туш Буржуа;
Водостійка туш Maybelline;
Водостійка туш Lancome;
Водостійка туш Avon;
Туш Люмен водостійка.
Де купити водостійку туш / Где купить водостойкую тушь / Where to buy waterproof mascara


Отже, водостійка туш МаксФактор має ефект супер довгих вій. Забезпечується цей ефект в першу чергу довгою щіточкою, здатної профарбувати навіть важкодоступні місця.

Марка Діор: туш водостійка дозволяє зберегти ідеальний макіяж в будь-яких умовах. Туш витягує, підкручує і потовщує вії одночасно. Причому грудочки і склеювання вій - це не про цю туш. Іншими словами, Діор туш водостійка - це туш з ефектом накладних вій.

Водостійку туш Loreal характеризує патентована ексклюзивна форма щіточки, завдяки якій одним рухом руки можна перетворити вії. Лореаль водостійка туш надає віям не тільки об'єм, але і довжину.

Чудово протистоїть воді туш водостійка Оріфлейм. Досягається цей ефект завдяки речовинам, які утворюють на віях плівку, непідвладну воді. Туші водостійкі Оріфлейм бувають в трьох колірних варіаціях - чорної, коричневої та синьої.

Водостійка туш Helena Rubinstein надає віям м'який обсяг і екстремальне подовження. У складі туші містяться масло жожоба і гліцерин, завдяки чому вії зберігають природну м'якість. Крім того, зручна пензлик сприяє якісному поділу вій під час фарбування.

Водостійку туш Буржуа (Bourjois) характеризує розгладжує база з протеїнами шовку. Туш акуратно розділяє вії, додає об'єм і подовжує.

Водостійка туш Ланком надає віям колосальний обсяг, надаючи очам незабутню виразність без склеювання вій.

Водостійку туш Avon зможе дозволити собі будь-яка жінка. Але, не дивлячись на доступність цієї туші, вона володіє чудовими властивостями. Крім стійкості до води, туш має таке корисне властивість, як збільшення обсягу вій. Завдяки цій туші вії набувають особливої ​​виразності.

Водостійка подовжує туш Maybelline відрізняється тим, що щіточка туші має щетинками різної довжини, завдяки чому вії набувають неймовірну довжину. А формула зі спеціальними полімерами дарує віям блиск шовку.

Марка Lumene. Туш Люмен водостійка надає віям приголомшливий об'єм. До складу туші входить масло насіння арктичної чорниці. Завдяки гнучкій пластиковій щіточці вії набувають приголомшливий об'єм і спокусливий вигин.

Отже, ми розглянули найвідоміші марки туші. Для когось краще туш водостійка Макс Фактор, для когось - водостійка туш Мейбелін, для когось туш для вій Лореаль водостійка, а для когось - Ейвон. Яку виберете ви - залежить тільки від вас. Крім того вам допоможуть визначитися з вибором водостійкої туші для вій відгуки жінок, які користуються тією чи іншою тушшю.

Де купити водостійку туш:

Коментарі

Norris каже…
Очень интересно было читать ваш материал!
Могли бы вы сделать обзоры по шампуням с кератином?
Например, очень интересует кератиновый шампунь shop.lafabelo.com итальянского бренда Ла Фабело.