Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити весільне плаття, весільну сукню / Где купить свадебное платье / Where to buy wedding dress

Де купити весільне плаття, весільну сукню / Где купить свадебное платье / Where to buy wedding dress

Кожна наречена інтуїтивно знає, який наряд зможе зробити її чарівною в один з найбільш значущих в житті днів. Вона повинна бути Королевою балу, викликати захоплення, бути тією, дивлячись на яку, наречений ні на секунду не засумнівається у своєму виборі. У цій статті ми постаралися передбачити всі дрібниці, які допоможуть полегшити Вам вибір весільного наряду.

Типи весільних суконь

Стиль "АМПІР"

Стиль "АМПІР"
Весільна сукня із завищеною талією. Такий наряд підходить нареченим з будь-яким типом фігури. Особливо вигідно будуть виглядати злегка повні дами. Підкреслена лінія грудей і легкий струмує низ ... Ризикуєте закохати в себе не тільки нареченого. На такій сукні не повинно бути ніяких громіздких рюшів і прикрас.

Стиль "РОМАНТИКА"

Стиль "РОМАНТИКА"
Традиційну весільну сукню - верхня частина - у вигляді корсету і пишна спідниця. Особливо ефектно виглядає на струнких наречених. Якщо у нареченої не чітко виражена талія - таке плаття - відмінний спосіб приховати цей маленький недолік.

Стиль "ЕЛЕГАНТ"

Стиль "ЕЛЕГАНТ"

Довге, вузьке весільне плаття, щільно облягає фігуру, яка повинна бути бездоганною. Добре виглядає у поєднанні з глибоким декольте, або вирізом на спині, прикрашеним драпіруванням.

Стиль "Кокетка"

Стиль "Кокетка"
Нетрадиційне, коротке плаття. Довжина до коліна, до середини ікри. Таке весільне плаття підійде власницям практично будь-якого типу фігури.

Стиль "ПРАКТИК"

Стиль "ПРАКТИК"
Будь-яке плаття або костюм на Ваш смак, яке, на Вашу думку, Ви зможете використовувати і після весілля на будь-яких заходах.

Поговоримо про колір

Традиційним кольором весільного плаття, звичайно ж, є білий. Однак, це давно вже перестало бути аксіомою. Зараз наречена має право вибирати будь-який колір свого вбрання. Але, все-таки краще дотримуватися того правила, що наряд нареченої символізує чистоту, отже, колір повинен бути чистим, світлим.

Ми рекомендуємо підбирати колір весільного плаття виходячи з того, який колір Вам найбільш близький відповідно в порою року, в якому Ви народилися.

  • Зима - білосніжний, блідо-рожевий, сріблясто-сірий, сріблясто-білий.
  • Весна - насичений білий, абрикосовий, золотисто-сірий.
  • Літо - молочно білий, біло-зеленуватий, біло-рожевий.
  • Осінь - кремовий, колір слонової кістки, абрикосовий.
Якщо у Вас повторний шлюб - Ви можете надіти яскравий наряд. Зазвичай, вважається, що другий раз потрібно виходити заміж у сукні червоного кольору.

А взагалі, вибір кольору залежить тільки від польоту Вашої фантазії.

Де купити весільне плаття, весільну сукню:

Коментарі