Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де взяти кредит, гроші, позику / Где взять кредит, деньги, заем / Where to get money

Споживчі кредити:

  • споживчі кредити готівкою - споживчі кредити, які видаються громадянам у грошовій (готівковій) формі. Як правило, такі споживчі кредити видаються без застави, також такий споживчий кредит може надаватися без довідки про доходи, а деякі банки пропонують отримати гроші в кредит швидко (терміново), протягом одного дня.
  • споживчі кредити під заставу нерухомості - кредити готівкою, які надаються громадянам України під заставу житлової нерухомості. Сума споживчого кредиту залежить від оцінної вартості застави. Як правило, такі споживчі кредити видаються на кілька років під більш низький відсоток, ніж споживчий кредит готівкою. Мета кредиту може бути різною - ремонт квартири, покупка авто і т.п.
  • споживчі кредити на покупку товарів ( розстрочка ) - споживчі кредити, які надаються банками Україна на покупку товарів, під заставу цих же товарів. Такі споживчі кредити можуть видаватися безпосередньо в магазинах або через відділення банків. Кредити надаються на 1 - 3 роки під досить високий відсоток.
  • Найдешевші споживчі кредити готівкою, під заставу нерухомості або на покупку товарівможна знайти за допомогою рейтингу споживчих кредитів на нашому сайті. Рейтинг споживчих кредитів оновлюється щотижня ! Складає рейтинг компанія "Простобанк Консалтинг", яка вивчає споживчі кредити більше 50-ти банків України

Як вибрати вигідний кредит?

Взяти вигідний кредит не так вже й просто: безліч банків, безліч найрізноманітніших умов, розібратися в яких часом складно.

Деякі банки залучають позичальників низькими процентними ставками по кредиту, але при цьому розмір першого внеску повинен бути істотним, не завжди клієнту розповідають всю інформацію про стягується комісіях, пенях, додаткових витратах. Інші фінустанови видають кредит під більш високий відсоток, але при цьому не вимагає внесення великої суми в якості першого внеску.

Іноді умови кредитування дуже вигідні, невелика процентна ставка, мінімальні витрати за банківськими комісіям, не потрібне внесення передоплати, але щоб отримати такий кредит банк вимагає у позичальника великий пакет документів і різні офіційні довідки.

Щоб розібратися в цих особливостях, давайте розглянемо основні кредитні умови, запропоновані вітчизняними банками.

Якщо ви вирішили оформити споживчий кредит на суму 750 000 гривень, строком на 5 років. При пред'явленні довідки про доходи, вам видадуть кредит, ефективна процентна ставка буде від 13,64 відсотка до 16,38 відсотків. Процентна ставка по кредиту від 13, 25 відсотка до 16 відсотків. Разова комісія коливається від 1 відсотка до 2-х відсотків.

Ефективна ставка включає в себе всі витрати клієнта на отримання і обслуговування кредиту (комісії, платежі за обслуговування). У розрахунок ефективної ставки не входять витрати на послуги нотаріуса, оцінювача, страхування, податкові збори і т.д.

При оформленні іпотечного кредиту строком до двадцяти років у національній валюті на купівлю первинного житла, банки надають наступні умови: ефективна ставка по кредиту від 13,9 відсотка до 16,6 відсотків. Ставка за позикою від 13,8 відсотка до 16,5 відсотків. Стягується разова комісія коливається у показника 1 відсоток. Розмір першого внеску коливається від 10 до 30 відсотків від суми кредиту.

При покупці вторинного житла кредити видаються під менші відсотки, ефективна ставка складе від 13,35 відсотків до 14,65 відсотка, ставка по кредиту від 13,2 відсотка до 14,5 відсотків .Сума стягнутих разових комісій від 0, 4 відсотків до 1,5 відсотків. Деякі банки беруть фіксовану суму за оформлення кредиту. Сума первинного внеску коливається від 10 відсотків до 20 відсотків від суми позики.

У сфері автокредитування займ оформляється на п'ять років у національній валюті. Ефективна ставка від 12,9 відсотків до 14,51 відсотка. Розмір комісій і платежів від 0,5 відсотка до 1,75 відсотка. Первинний внесок можуть не вимагати, але найчастіше він становить 10-15 відсотків.

Де взяти кредит, гроші, позику:

Коментарі