Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити уггі UGG/ Где купить угги / Where to buy UGG, UGGs

Де купити уггі UGG/ Где купить угги / Where to buy UGG, UGGs
Незважаючи на популяризацію взуття уггі у всьому світі, деякі все ще думають, що уггі - це виключно зимові чоботи з овчини. Насправді є багато варіантів уггі, які можна носити влітку, взимку, вдома і на вулиці.

Походження назви уггі , UGG

Слово «уггі» використовується і як назва торгової марки і як взуття з овчини, як класу. В Австралії та Новій Зеландії, де дане слово вважається терміном, більше 70 торгових марок містять слово «ugg» в логотипах і дизайні. Саме слово UGG - зареєстрована торгова марка каліфорнійської фірми Deckers Outdoor Corporation більш ніж в 140 країнах, включаючи США і Китай. Патентне бюро Австралії виключило з реєстру товарних знаків товарний знак UGH-BOOTS на підставі невикористання, проте залишило в силі зареєстрований в Австралії комбінований товарний знак Deckers Outdoor Corporation «UGG Australia».

Історія уггі , UGG

Немає єдиної думки, де почали виробляти чоботи з овчини, на це претендують Австралія та Нова Зеландія . Спочатку їх носили фермери, а також сільські жителі в Австралії на початку XX століття. У полярних широтах і в Китаї чоботи з овчини довгий час використовувалися працівниками сільського господарства, наприклад вівчарями, і людьми, що працювали в умовах сирого клімату. Чоботи з овчини також знайшли застосування в лижному спорті . Починаючи з 1960-х, чоботи з овчини стали використовувати серфери і плавці для того, щоб зберігати ноги теплими на суші.

Завдяки наявності волокон вовни усередині чобіт температура повітря в них наближається до температури тіла . Ці чоботи з овчини можуть носитися без шкарпеток навіть у відносно холодну погоду .

У 70-х роках товарний знак UGG був визнаний в Сполучених Штатах Америки. На початку 80-х років бренд UGG на чоботи з овчини перетворився в модний тренд в Сполучених Штатах , їх популяризували такі знаменитості, як Кейт Хадсон , Сара Джессіка Паркер і Памела Андерсон . Проте Памела Андерсон відмовилася від них в 2007 році, зрозумівши, що вони зроблені зі шкіри тварин.

Дизайн уггі , UGG

При виготовленні чобіт Ugg в основному використовується овчина. Підошви чобіт зроблені з гуми . Шерсть вбирає вологу, зберігаючи ноги сухими і теплими. Сьогодні вони виробляються різноманітних квітів, включаючи чорний, рожевий, блакитний, каштановий та фуксія. Їх висота може варіюватися від щиколотки до коліна. Існують також синтетичні чоботи. Хоча їх висміюють як «підробку», їх низька ціна робить їх привабливими для великих роздрібних мереж.
Де купити уггі UGG/ Где купить угги / Where to buy UGG, UGGs

Види уггі: різноманітне та зручне взуття

Давайте розберемося, які види уггі бувають.

Уггі чоботи

Де купити уггі UGG/ Где купить угги / Where to buy UGG, UGGs
Отже, найпопулярніші в світі чоботи уггі з овчини. Завдяки їх теплоізоляційними властивостями їх можна носити як взимку, так і влітку. Взимку хутро і замша зберігають тепло, а влітку створюють прохолоду. Уггі виконані в декількох колірних варіантах, в тому числі є рожевий, пісочний, колір моря.

Дитячі уггі

Де купити уггі UGG/ Где купить угги / Where to buy UGG, UGGs
Дитячі уггі мало чим відрізняються від дорослих, хіба що розмірами. Овчина розтягується, завдяки чому ugg ідеально сідають по нозі, не натирають і не стискають її. До того ж уггі досить легкі по вазі і не будуть обмежувати активного малюка. У таких чобітках ноги дитини не замерзнуть, не перегріються і не промокнуть. Ідеальне взуття!

Домашні уггі

Де купити уггі UGG/ Где купить угги / Where to buy UGG, UGGs

Домашні уггі-тапочки - це верх зручності. Враховуючи що, незважаючи на опалення в квартирах все одно холодно, то вони просто незамінні.Тапочки мають форму мокасин, м'який і пухнастий вигляд. Чесно кажучи, вони так і закликають одягти їх на ноги. Не варто відмовлятися!

В'язані уггі

Де купити уггі UGG/ Где купить угги / Where to buy UGG, UGGs
Купуючи взуття, дівчата більше думають про практичність. Ще б пак, асфальт не скрізь гладкий і рівний, ноги за день втомлюються і вимагають перепочинку від високої шпильки і тісної носа. Відмінним варіантом для відпочинку ніг є в'язані уггі . Це виключно літнє взуття. Її плюс у тому, що вона невагома, ноги дихають, а різна довжина і забарвлення дозволяють експериментувати. В'язані уггі можна носити і із спідницею, і шортами, і сукнею, і джинсами.

Уггі від Jimmy Choo

Де купити уггі UGG/ Где купить угги / Where to buy UGG, UGGs
Взуттєві марки Jimmy Choo і UGG придумали стильні уггі, які тут же завоювали серця дівчат у всьому світі. Модні, яскраві, оригінальні і стильні уггі Jimmy Choo прекрасно доповнюють гардероб і образ. Чорні уггі, прикрашені золотими і срібними кнопками, уггі забарвлення зебра з металевими прикрасами, чорні уггі з бахромою і клепками у вигляді зірок, високі в'язані уггі з бахромою, леопардові уггі та інші моделі. Коштують такі уггі дорожче, ніж звичайні. Але вони дійсно того варті!

Які б уггі ви не вибрали, купити uggs в інтернеті не проблема. А те, що вам в них буде комфортно в будь-яку погоду, це найголовніше.

Де купити уггі  UGG 

Справжні уггі продаються лише у офіційних дилерів, які навряд чи зустрінуться вам на ринку або в дрібних інтернет-магазинах. Іноді вам може пощастити, і ви зустрінете справжніх "австралійців" на електронних аукціонах типу eBay, де люди продають свою стару взуття. Однак пам'ятайте, що офіційні дилери через ці аукціони не торгують.

Скільки платити

На жаль, справжні уггі дешевими не бувають. Їх роблять з особливих високоякісних матеріалів, які не можуть коштувати копійки. Справжні уггі не можуть коштувати дешевше 50 $, та й ті ви купите при великій удачі і на розпродажі, в середньому ж їх ціна починається від 100 доларів.

Коментарі