Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити пірометр, інфрачервоний термометр / Где купить пирометр, инфракрасный термометр / Where to buy a pyrometer, infrared thermometer /


Де купити пірометр, інфрачервоний термометр / Где купить пирометр, инфракрасный термометр / Where to buy a pyrometer, infrared thermometer /
Пірометр ( інфрачервоний термометр, ік термометр ) - компактний прилад для безконтактного вимірювання температури в діапазоні від -50 до +3000 ° C на відстанях від 1 до 30м. 


Перевага пірометра - можливість дистанційно безконтактно вимірювати температуру у важкодоступних, гарячих, що обертаються або небезпечних місцях . Принцип дії інфрачервоного термометра заснований на вимірюванні потужності теплового випромінювання об'єкта вимірювання переважно в діапазонах інфрачервоного випромінювання та видимого світла. 
Де купити пірометр, інфрачервоний термометр / Где купить пирометр, инфракрасный термометр / Where to buy a pyrometer, infrared thermometer /
Перший зразок інфрачервоного термометра був створений в кінці 1988 року. Пірометр (інфрачервоний термометр ) - прилад для безконтактного вимірювання температури. По області застосування інфрачервоні термометри класифікують на 2 типи: стаціонарні і переносні (портативні). Інфрачервоні термометри відносяться до групи приладів неруйнівного контролю, що дозволяє проводити вимірювання температур без безпосереднього контакту з вимірюваної поверхнею, як у випадку контактними електронними термометрами . Їх використання гарантує безпеку при діагностиці дефектів і моніторингу різних процесів, а також завадостійкість в процесі вимірювання для отримання об'єктивних і точних результатів.

Як вибрати пірометр? Вибір пірометра

C-3000.1 "Сталь" пірометр трехспектральний ТЕХНО-АСНа ринку приладів неруйнівного контролю представлено значну кількість, як виробників пірометрів, так і моделей і серій пірометрів. Якщо вам важко при виборі пірометра, то для вирішення ваших конкретних завдань визначитеся із завданнями та умовами вимірів: яку поверхню і з якого матеріалу необхідно вимірювати, яка температура вимірюваної поверхні, з якої відстані будуть проводитися вимірювання, характеристика робочого середовища в якій належить використовувати пірометр, чи присутні об'єкти між пірометром і вимірюваної поверхнею.


Типи і види пірометрів.

По області застосування - Стаціонарні та Переносні ( портативні ) пірометри.

  • Односпектральні. Такі прилади приймають випромінювання тільки в одному спектральному діапазоні. Односпектральні прилади в свою чергу поділяються на радіаційні (потужність теплового випромінювання переводиться в температуру) і яркісні (у діапазоні червоного світла вимірюються яскравості еталонного об'єкта та об'єкта вимірювання).
  • Мультиспектральні. Також їх називають кольоровими або пірометрами ектрального відношення.

Основними параметрами пірометрів є:

  1. Кельвін П пірометрДіапазон вимірюваної температури . Залежить від об'єкта, моніторинг температури якого необхідний. Визначте максимально вузький температурний діапазон вимірювань температури - наприклад температура контрольованого об'єкта не перевищує 450 ° С - для вирішення ваших завдань підійдуть пірометри з діапазоном вимірювань температури від -20 до +550 ° С.
  2. Тип прицільного пристрою. Визначається за розмірами об'єкта вимірювання і відстані до нього. Контроль температури малих і значно віддалених об'єктів вимагає дорогих прицільних пристроїв.
  3. Тип індикатора, дисплея, монітора залежить від умов експлуатації, основний критерій - температура при якій планується використовувати пірометр.
  4. Оптичний дозвіл (показник візування) пірометра - важливий критерій вибору пірометри. Показник візування - відношення діаметра плями контролю приладу на об'єкті вимірювання до відстані до об'єкта і позначається D: S. Показник візування впливає на ціну приладу - чим вище - тим дорожче пірометр. Вибір оптичного дозволу повністю залежить від реального розміру об'єкта і відстані, на якому можливі дані вимірювання. Для більшості вимірювань цілком підійдуть пірометри з оптичним дозволом 1:10 - 1:40. При термометрії сильно нагрітих об'єктів, невеликих об'єктів на великій відстані - точніші результати будуть досягнутими з пірометрами з показником візування 1:50 - 1:180.
  5. Відстань до мінімального поля зору . Необхідно врахувати відстань на якому більш часто буде застосуються пірометр. Основні оптики говорять - поле зору пірометра буде збільшуватися пропорційно збільшенню відстані від приладу до об'єкта.

Testo 830-T4 інфрачервоний термометрОбласті застосування - пошук несправностей і температурна діагностика:

  • на промислових об'єктах (нафтохімія, виробництво напівпровідників, скла);
  • в системах вентиляції та кондиціонування;
  • в електроенергетиці;
  • наукова сфера, випробувальні лабораторії;
  • торгівля;
  • харчова індустрія.

Переваги вимірювання температури портативними пірометрами :

  • Вимірювання проводяться без переривання технологічного процесу.
  • Збільшення продуктивності праці завдяки значному збільшенню швидкості вимірювань.
  • Вимірювання проводяться з безпечної відстані, що значно знижує травмоопасность.
  • Простота контролю і реєстрації стану вже виявлених порушень при неможливості їх швидкого усунення.

Де купити пірометри ?

Коментарі

На другій фотці тепловізор, а не пірометр. І, між іншим, де його купити так і не написано.
UA каже…
дякую, фото дійсно було не доречне. але посилання, де можна купити пірометри, були. можливо ви не уважно дивились.
Unknown каже…
Отут купа пірометрів і фактично завжди все в наявності, навіть тепловізори http://brom.ua/UK/shop/category/pirometry-termometry/pirometry