Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити дитячий одяг Як вибрати дитячий одяг / Где купить Детская одежда оптом. Как выбрать детскую одежду / Where to buy baby clothes together


Дитячий одяг - це одяг , призначена виключно для дітей. Розрізняють одяг для немовлят (від народження до 36 місяців), дошкільнят (до 7 років), дітей (від 7 до 12 років) і підлітків (від 12 до 16 років).
Спочатку як такого дитячого одягу не існувало. Діти або одягалися так само як і дорослі, або і зовсім одягалися в підручні засоби (наприклад, діти бідняків часто носили мішковину).

Виділятися дитячий одяг із загальної маси розпочав в ХIX столітті в Англії на тлі старту спрощення нарядів. Великою популярністю в ті часи користувалися так звані "костюми матросів" (sailor)...

Після розпаду Радянського Союзу на простори країн СНД ринули західні культурні перетворення. Зараз дитячий одяг практично також відрізняється різноманітністю як і дорослий. Модно одягати дитину так, як це роблять знаменитості.

Як вибрати дитячий одяг

Дитячий одяг є однією з найважливіших складових у житті мами і малюка. Мамочка може обійтися без багатьох нововведень цивілізації, але без одягу для малюка неможливо. І дуже важливо, щоб цей одяг прослужив Вам довгу і якісну службу. До дитячих речей від 0 до 3 років завжди пред'являються особливі вимоги.

На жаль, не всі виробники одягу замислюються про якість виробленої ними продукції. Тому потрібно дуже уважно ставиться до вибору дитячих речей.


Так яким же має бути хороший і якісний дитячий одяг ?

Перше - і одне з найголовніших якостей одягу для дітей - це правдива інформація про склад , зазначена на етикетці. Речі, які одягаються дитині на голе тіло, повинні складатися з 100% бавовни.Однак, якщо річ одягається не на голе тіло, а поверх бавовняної кофтинки (наприклад, осінні дитячі костюми), то дозволено використовувати поліестер.

Друга складова - це м'якість тканини , з якої зшитий дитячий одяг . Зрозуміло, що для самих маленьких бажано, чим м'якше тканини, тим краще. Для сучасного покоління є вибір між трикотажною і нетрікотажною тканиною. Звичайно, для самих маленьких дітей (новонароджених до 1 міс) трикотажна тканина буде краще. Зараз Ви дуже рідко знайдете у продажу повзунки з фланелі. Хоча наші бабусі саме ними і користувалися, і не знали, що таке, наприклад, трикотажні пелюшки.

Третій момент - шви та нитки , використовувані для виробництва дитячого одягу . Напевно, звичайна мама або навіть людина, яка продає дитячий одяг, не знає, які саме нитки використовують виробники. Нитки повинні бути з гарного сировини, і бажано не поліефірне волокно. А шви - акуратні, і не повинні ніде натирати або колоти малюкові. Якщо немовляті якийсь шов тисне або натирає, то мамі він про це сказати не зможе, тому на мамі лежить вся відповідальність за вибір дитячого одягу .

Четверте - якість забарвлення тканини . Тут мається на увазі не колір, а саме наскільки якісно була вироблена тканина, чи не линяє вона при пранні, і чи не взаємодіють барвники зі шкірою малюка.

П'яте - розміри дитячого одягу . Так як діти (особливо грудні) ростуть швидко, то важливо, наприклад, купувати повзунки з довгими ніжками, з довгим місцем сидіння, щоб малюкові надовго вистачало цих речей, і щоб не доводилося кожного місяця шукати речі більшого розміру.

Шосте - колір дитячого одягу . З цього приводу я можу сказати лише те, що колір і сам малюнок не повинні бути агресивними. Звертаю Вашу увагу, вони можуть бути яскравими, але не повинні бути «вирви око». Психологи стверджують, що колір дитячого одягу впливає на розвиток дитини не менше, ніж кольори іграшок і інтер'єру в дитячій кімнаті. Багато батьків іграшки купують різнокольорові, барвисто оформлюють дитячу кімнату, а на дитячий одяг особливої ​​уваги не звертають. Дитячий одяг має бути різноманітним, як і оточуючий нас світ. Різноманітність і баланс створюють комфортні, ідеальні умови для розвитку дитини, стимулюють його творчі здібності.

Сьоме - зручність самої моделі . Модель повинна бути зручна і раціональна у використанні. І повинна не ускладнювати життя батькам, а навпаки.

І, нарешті, восьме - країна виробник . Багато хто вважає, що, наприклад, якщо річ польська і турецька, то це 100% гарантія якості. Хоча це абсолютно не так. Так, звичайно, турецькі і польські речі дуже хороші. Але це не завжди та неповторна якість, яку від них чекають. Наприклад, на турецьких і польських речах не завжди правдиво вказується склад тканини. Бувають випадки, коли на речі, склад якої 100%-й поліестер, пишуть 100% котон. І мами, прочитавши цей напис, надягають її, наприклад, двомісячному дитині, на голе тіло, а потім у нього алергія. І мама ламає голову, що ж викликало таку реакцію на шкірі малюка. А насправді відповідь криється в неправильному використанні дитячого одягу (причому не з вини мами). 
image
Загалом, висновок наступний: довіряйте вітчизняним виробникам дитячого одягу , вони нічим не гірші, а якість одягу, часом, може виявитися і кращою, ніж закордонне.

З якої тканини повинний бути пошитий дитячий одяг

Одяг для малюка в перші місяці його життя відіграє дуже важливе значення, тому що саме в цьому ніжному віці його шкіра ще надто ніжна, щоб «познайомитися» з низькосортними матеріалами, вона тільки-тільки адаптується до нових умов і вимагає дбайливого ставлення. Ось чому так важливо купувати одяг , зроблений виключно з натуральних тканин без використання шкідливих хімічних барвників.

Величезний вибір одягу для дітей не полегшує, а тільки ускладнює завдання для батьків, адже буває так складно знайти голку в стозі сіна, а саме так можна охарактеризувати концентрацію якісних виробів у морі другосортної продукції. Часом буває простіше купити подарунок дівчині , щоб освідчитися в коханні, ніж безпечно одягнути немовля. Справа в тому, що потрібно уважно вибирати матеріал одягу, відсіваючи всі неякісні штучні тканини.

Синтетичний матеріал допускається тільки в складі верхнього одягу, яка не контактує безпосередньо з шкірою малюка, а ось натільна білизна має бути виключно натуральною. Це пов'язано з тим, що в перші місяці життя шкіра малюка особливо схильна до алергічних реакцій, і неякісний грубий матеріал може легко стати причиною шкірних подразнень, висипань та свербежу. Ось чому, наприклад, оригінальні подарунки на 8 березня і 23 лютого чоловіки і жінки вибирають один одному виходячи, в основному, з візуальних міркувань, а от у питанні вибору дитячих речей на перший план виходить якість матеріалу, з яких вони зроблені.


Існує рейтинг безпечних тканин , з яких шиють одяг для малюків. 
На першому місці стоїть бавовна, яка добре зігріває, вбирає вологу, «дихає» і чудово прасується, але ось після прання сильно сідає. 
Гарною альтернативою бавовні виступає кулірка, яка втілює в собі всі його переваги, але завдяки особливому переплетення ниток перешкоджає деформації і не дозволяє виробу м'ятися. 
На третьому місці - інтерлок. Цей бавовняний резінкообразний матеріал не тягнеться і не сідає, в той же час приємний до тіла і безпечний для малюка. 
Теплі речі для малюків часто шиють з футера, який з одного боку утеплений байкою

Всі ці матеріали безпечні і комфортні для малюка, тому при виборі одягу слід віддавати перевагу речам саме з цих тканин.

Бренди дитячого одягу

Практично кожен відомий виробник модних речей для дорослих намагається випускати лінію одягу для дітей. Основний напрямок на ринку задають D & G junior, Armani junior, Dior Baby, BOSS Kidswear, Luvable Friends, Hudson Baby, Rene Rofe і багато інших. 
Дешевші бренди пропонують OldNavy, GAP , Crazy8, Spasilk, Bon Bebe, Paff-Dreams та інші численні виробники Америки, Європи, Китаю і Туреччини. Існує багато також орієнтованих винятково на дітей фірм-виробників, наприклад Bamby.



Власником торгової марки Марікіти є фірма Intermax. Досвід роботи Майже 17 років на ринку одягу та взуття для дітей. Найновіші напрямки моди, а кож зручність дітей - Це головна мета, а Задоволення Батьків та радість малюків є мірою нашого успіху.

Початок роботи - 1990 р., отже з моменту поновлення у Польші вільного ринку, а також незв'язаного підприємства. В сферу дільності підприємсва входить виробництво одягу та взуття для дітей а также імпорт, экспорт и дистрибуція. В даний час, запропонованні товари, знаходять масових споживачів у Польші, а також в декількох інших европейських країнах.




В даний час компанія Coccodrillo є одним из найбільших виробників дитячого та підліткового одягу в центральній и східній Европі. Компанія співпрацює з 27 країнами по всьому світу. Coccodrillo пропонує широкий вибір одягу та взуття для дітей та підлітків. Колекції завжди яскраві та різнобарвні, добре продуманні та зручні, міцні та зробленні з високоякісних матеріалів .

Компанія була заснована в 1990 році. В 1998 році головний дизайнер компанії Агнеска Новак створила перші моделі курток для дітей. Ці моделі були цікавими та багатообіцяючими. Пізніше були створені перші колекції: BZZZ, Fargo, Next. В результаті ці колекції мали великий успіх. Свій перший магазин компанія відкрила в 2002 році.Товари марки сертифіковані в Україні.




Українска торгова марка Mie представляє вироби для новонарожденних та ДІТЕЙ до 5-ти РОКІВ. У майбутнього планується розшіріті асортимент и віпускаті одяг для саршіх діток. Одяг та білизна Mie має приємній дизайн, гарну Якість та добре зарекомендував себе в повсякденному викорістанні: не втрачає Колір та форму після частого Прання, не сідає та виглядає Майже Як нова навіть через тривалий період. Вся продукція даної марки виготовлення на найновішому обладнанні, з Використання сучасний технологій и тканин Тільки натурального походження, 100% бавовна. Всі товари сертіфіковані.



Одяг Disney один з найпопулярніших на сьогоднішній час. Діти різного віку та статі все частіше віддають перевагу предметам гардеробу із зображенням своїх улюбленних героїв мультфильмів. Дитячий одяг Disney порадує бальків своєю практичністю та довговічностю, а дітям принесе задоволення та радість




Продукцію ТМ Tup-Tup відрізняє стильний сучасний дизайн, індивідуальність, а також висока якість тканин та виготовлення. Всі моделі виготовляються лише із натуральних матеріалів. Польський концерн Hurtimex вже 19 років на ринку дитячого одягу, та лише 2ий рік представляє ТМ Tup-Tup в Україні! Той, хто хоч раз потримав цю продукцію у руках - стане постійним її фанатом. Весь одяг марки поділено на сезонні колекції. Моделі з кожної колекції ідеально доповнюють одна одну та поєднуються в єдиний ансамбль. Тому підібрати гарне вбрання для Вашої дитини в одному стилі та кольоровій гамі напрочуд просто. Вся продукція сертифікована в Україні.




ТМ Besta Plus- це якість, дизайн, оригінальність та комфорт. Напропязі вісімнадцяти років польска торгова марка займається виробництвом дитячого одягу. Ассортимент оригинальних моделей для діток та підлітків. Відмінними рисами є цікаві узори та прекрасна якість. Колекції продаються в 300 магазинах у Польщі, Росії, Чехії, Болгарії, Литві та Україні. Подивитися колекції Вы зможете на сайті http://www.bestaplus.pl




Маленькі дітки - це чарівні феї і принцеси, мужні лицарі і джентльмени. Щоб вони відчували себе саме так, дитячі святкові вбрання польської фірми Дага дозволяють зробити це дуже просто і швидко! DAGA - польська компанія з 1993 року пропонує високу якість матеріалів, шикарну ошатний одяг для хлопчиків і дівчаток, а також одяг для хрещення. Багаторічний досвід роботи на ринку дозволив компанії точно налаштувати кожну деталь вибір відповідних матеріалів і конструкцій. Бренд постійно працює над новими колекціями, щоб задовольнити кожного клієнта. Продукція даної марки користується популярністю в Польщі, Росії, Україні, Німеччині та Франції.




TopHat kids – молода українська марка в`язаного одягу для дітей : від малечі до школяриків. Одяг поєднує якість та практичність, привабливість та доступність. Ми ретельно підбираєм матеріали для наших моделей. Модельний ряд для дівчаток та хлопчиків, представленний в рамках данной акції, складає повсякденні та святкові жилети, светрики. В одязі TopHat kids Ваши дітки будут почуватимуть себя тепло та комфортно в дитячому садочку, у школі або у вільний час.




Одяг від торгової марки Zeplin існує на світовому Ринку з 1973 року, коли почав свою роботу Перший магазин турецької КОМПАНІЇ Каф Конфексійон А. С. Спеціалізація КОМПАНІЇ - Виключно дитячий одяг, і в цьому напрямком виробник добиваючи значних успіхів. Продукція торгової марки Zeplin відрізняється безсумнівним якістю і перш, ніж дійти до споживача, проходить масу тестів. З них можна виділити такі, як тест на займистість, тест на хім. склад одягу, тест на появу потертостей, перевірку роботи блискавок і застібок. Крім того, вироби «ЗЕПЛІН» тестуються на зносостійкість, стійкість кольору і розміру після багаторазових прань. Вся продукція в обов'язковому порядку проходить сертифікацію.





ТМ "Merry Terry" порівняно молода українська фабрика з виробництва дитячого одягу , але не дивлячись на це, вже встигла порадувати багатьох малюків та їх батьків своєю продукцією. Одяг продумана до дрібниць. Вона красива, має своїм неповторним стилем, зручна, функціональна, виконана з натуральних якісних матеріалів з ​​ніжністю і любов'ю. Торгова марка «Merry Terry» пропонує незвичайні моделі і дизайнерські рішення, які не повторюються у жодного іншого виробника.





ТМ "Татошка" є одним з успішно розвиваються виробників дитячого одягу з трикотажу в Україні. І розділом ТМ "Татошка" подобаються дітям своїм стилем, красивими кольорами, а дорослим - якістю, простим відходом, терміном експлуатації і оригінальним зовнішнім виглядом.

Продукція торгової марки "Татошка" розрахована на тих, хто вибирає для своїх дітей модну, якісну і зручну, але не дуже дорогий одяг. Колекція одягу в кожної колірної гамі випускається малими партіями - саме це робить продукцію неповторною і легко впізнаваною на українському ринку.


YALOO KIDS

ТМ "YALOO Kids" - Kомпанія YALOO! більше 15 років успішно розробляє дизайн та конструкції дитячого одягу для найбільших виробників в Україні, Росії, Данії. Компанія створила власну торгову марку YALOO KIDS! Ми із задоволенням надаємо Вам нові дизайни. Одяг для новонароджених та дітей молодшого віку! Стильний європейський дизайн і відмінна якість - основні критерії, за допомогою яких компанія успішно і швидко завойовує ринок дитячого одягу!





ТМ "TOP-HAT" - молода українська марка в'язаного одягу для дітей: від найменших до школьніков. Одежда ТМ «TOP-HAT» поєднує якість, практичність і привабливість з доступністю. Особливо ретельно підбирати матеріали для моделей ТМ «TOP-HAT». Модельний ряд для дівчаток і хлопчиків складається з повсякденних і ошатних жилетів та светрів, суконь і тунік.




ТМ "Бабасик" - вітчизняний виробник, приємна ціна і широкий асортимент, а також:
- Оригінальний дизайн, - Висока якість пошиття; - Натуральні сертифіковані матеріали.
Шапочки на будь-який смак і розмір, сезонні колекції, актуальні тенденції та найвищу якість продукції.




ТМ "Бембі" - це відома українська торгова марка, під якою випускається дитячий одяг, користується великою популярністю не тільки в Україну, а й в Росії, Польщі та інших країнах. В асортимент продукції ТМ «Бембі» входять одяг і білизну для дітей від дитячого віку до 7 років. Фабрика оснащена сучасним високотехнологічним устаткуванням. Для виробництва текстильних виробів використовуються виключно натуральні високоякісні матеріали. В кадровому складі фабрики - висококваліфіковані дизайнери-модельєри, закрійники, конструктори, технологи та співробітники інших спеціальностей, спільними зусиллями яких створюється красива, яскрава, комфортна, практична і безпечна одяг. Завдяки вашого модних тенденцій і врахування специфіки дитячого одягу, постійної розробки нових моделей, а також використанню якісної фурнітури, цікавих декоративних елементів і композицій, одяг ТМ «Бембі» завжди характеризується сучасним оригінальним дизайном. ТМ «Бембі» піклується про те, щоб з самого народження дітей оточували красиві, якісні і зручні речі, створені з любов'ю.


 

ТМ "Габбі" - великий український виробник трикотажних виробів для дітей. Широкий асортимент товарів і високу якість продукції утримує ТМ "Габбі" на лідируючих позиціях в рейтингу найбільших виробників дитячого одягу в Україну. Відповідальний і професійний підхід до пошиття дитячого одягу робить продукцію ТМ "Габбі" все більш популярною у споживачів.
Система управління якістю товарів ТМ "Габбі" підтверджена рядом сертифікатів, зокрема ДСТУ ISO 9001:2009, а також позитивними відгуками покупців!


ТМ Соня

ТМ "Соня" відома в Україні з 2002 року як виробник одягу , постільної білизни та аксесуарів для новонароджених і дітей молодшого віку.
Висока якість продукції забезпечує найсучасніше обладнання, краща сировина, відмінний дизайн, а також високий професіоналізм і працьовитість працівників. Виготовляючи більше 100 найменувань продукції, ТМ Соня забезпечує широкий асортимент найбільш затребуваних товар для дитинства. Найніжніші тканини, найкраще обладнання, нескінченна любов до дітей і своїй справі допомагає виробнику бути лідером текстильної промисловості.
На всю продукцію є сертифікати відповідності та гігієнічні висновки МОЗ України.





Фабрика "Дюна-Веста" - одне з найбільших підприємств на текстильному ринку України та країн СНД, було засновано на базі Червоноградської панчішно-шкарпеткові фабрики, початок історії якої знаменується 1965 роком. В асортиментний ряд панчішно-шкарпеткових виробів, що випускаються фабрикою «Дюна», входять моделі для дітей, жінок і чоловіків різних вікових груп і з різними смаками. Висока якість, орієнтованість на актуальні модні тенденції і зручність для споживача - це пріоритетні принципи виробничої діяльності фабрики «Дюна-Веста».






ТМ "Аліса" - це молоде, динамічно розвивається українське підприємство з виробництва якісної та модного одягу для Ваших дітей. ТМ «Аліса» пропонує колекції «Осінь - Зима» і «Весна - Літо» для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. В асортимент продукції ТМ «Аліса» входять комплекти, штани, шорти для хлопчиків і дівчаток, плаття, сарафани, джемпери та багато іншого. Особлива увага приділяється якості тканин. Тільки натуральні, безпечні для здоров'я дітей тканини: вельвет, трикотаж, велюр, ситець і батист! Зручна, комфортна і практичний одяг від торгової марки «Аліса» виробляється на сучасному обладнанні. Кваліфіковані фахівці, технологи, конструктори і модельєри ТМ «Аліса» ретельно розробляють колекції і стежать за випуском кожної моделі, постійно розширюють асортимент, враховуючи сучасні тенденції в дитячій моді. Продукція ТМ «Аліса» має всі необхідні висновки, видані державними санітарно-гігієнічними інстанціями.




Коментарі

Катя каже…
Автор видалив цей коментар.
Катя каже…
Автор видалив цей коментар.
Катя каже…
Також дуже хорошим виробником дитячого одягу є американський бренд carters. Я для своїх синочків купую бодіки та чоловічки цієї фірми на сайті http://www.taptap.com.ua/brands-ua/carters-ua
Якість одягу дуже хороша, не втрачає колір та форму після прання.