Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити меблі / Где купить мебель / Where to buy furniture

Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture
Придбання меблів відноситься до того розряду покупок, який потребує багато часу, нервів і сил. Планування потрібної покупки, вибір відповідного варіанту серед безлічі моделей, пошук у торговельній мережі, доставка, оплата - всі ці дії необхідно вчинити, перш ніж меблі стануть вашими. І щоб процес покупки пройшов максимально спокійно і прогнозовано, розглянемо основні та альтернативні способи придбання меблів , порівняємо переваги і недоліки кожного з варіантів. Отже, де купити меблі ?

Як купити меблі за стандартним методом?

До стандартних методів покупки мебелі можна віднести придбання товару в спеціалізованих меблевих салонах , магазинах і гіпермаркетах . Здавалося б, ідеальні і прості прийоми, навіщо про них говорити? Проста послідовність: прийшов, побачив, сподобалося, купив . Однак є нюанси, які не всім підходять. Постараємося відзначити переваги та недоліки кожного зі способів купівлі , розглянемо детальніше кожен пункт і виділимо категорії населення, для яких описані методи найбільш характерні і подходящи.

Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture

Салон: «Будь-який каприз за ваші гроші»

  • ПЕРЕВАГИ: Безперечно, покупка в меблевому салоні - найкомфортніша, швидка і безпечна. Єдине, що потрібно від вас, це приїхати в салон, переглянути асортимент, вибрати бажаний товар і розплатитися. Оплатити можна будь-яким зручним для вас способом. А далі залишається тільки чекати меблі вдома. Їх привезуть і встановлять. Якщо необхідно вбудувати техніку, майстри з салону допоможуть і в цьому питанні. Можна не переживати, що привезуть не ті меблі , які замовляли, а також за цілісність товару. Навіть якщо при транспортуванні трапиться неприємність - все буде оперативно замінено.
  • НЕДОЛІКИ: Купівля в салоні - найдорожчий спосіб придбання меблів. По-перше , накручується ціна в зв'язку з орендою недешевого приміщення в центральних районах міста і його стилістичне оформлення, по-друге , необхідно оплачувати працю висококласних фахівців. З недоліків також варто відзначити дорожнечу і елітарність продаваного товару.У той же час відшукати простенький столик під телевізор або примітивну шафу економ класу вже не так легко.
  • На що треба звернути увагу: На противагу дорогому і елітарного товару, представленого в салонах, завжди можна відшукати значно дешевші аналоги в простих меблевих магазинах .
  • ПІДСУМОК: Купівля меблів в салонах - це привілей забезпечених людей. Такі покупці не будуть колесити по місту в пошуках меблів подешевше, вони прийдуть в салон і куплять саме ту річ, яка сподобалася і гармонійно впишеться в їхній інтер'єр. Правда, за свої гроші вони ще отримають відмінний сервіс при покупці.

Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture

Меблевий магазин / гіпермаркет : «Прийшов, побачив і купив»

  • ПЕРЕВАГИ: У меблевому магазині (особливо в гіпермаркеті) можна купити практично все.Чим більше магазин, тим ширше асортимент. Причому присутні як елітні моделі, так і товар середнього і економ класу. У великих супермаркетах накрутка на товар не надто велика, адже магазини заробляють на кількості проданого товару, а не на завищеною ціною на окремі моделі.
  • НЕДОЛІКИ: У меблевих магазинах рівень обслуговування клієнтів нижче, ніж у салонах. Магазину важливо продати товар, а от що з ним буде далі, як його краще розташувати, встановити - це вже проблеми клієнта. Консультанти досить часто знають про меблів лише загальні речі і не завжди можуть проконсультувати по технічним показникам товару (матеріал оббивки, якість фурнітури, матеріали в конструкції меблів).
  • На що треба звернути увагу: У магазині необхідно простежити за якістю продукції (саме тієї одиниці товару, що планують вам доставити з магазину). При розвантаженні і установці меблевого комплекту також треба стежити, щоб все робилося якісно, ​​адже коли майстри поїдуть скаржитися на відколотий куточок або тріснуту панель буде пізно.
  • ПІДСУМОК: Купівля в магазині або гіпермаркеті найбільш частий і зручний спосіб придбання меблів для більшості населення. Товар можна подивитися, помацати, оцінити якість і в разі чого повернути неякісний елемент. Можна знайти практично будь-який товар.Немає проблем з доставкою та складанням (правда, необхідний контроль за збирачами).
______
-->

Які меблі краще купити?

Все ще сумніваєтеся які меблі краще вибрати ? До нестандартних методів покупки меблів відноситься придбання товару на ринку, в меблевому складі , на виставках і розпродажах , на фабриках-виробниках , при ліквідації магазину, в інтернеті , виготовлення меблів під замовлення . Кожен із способів має свої переваги і недоліки, має своїх покупців. Розглянемо кожен нестандартний метод та порівняємо його зі стандартними можливостями покупки меблевого товару.
Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture

На ринку: «дешево, але небезпечно»

  • ПЕРЕВАГИ: На ринку, як правило, найнижчі ціни . Якщо вийде відшукати продукцію, яку вивозить меблева фабрика на ринок для підвищення продажів, тоді є шанс купити недорого щодо якісні меблі .
  • НЕДОЛІКИ: На ринок рідко поставляють добротні меблі. Досить часто це продукція дуже низької якості, яка почне розвалюватися ще по дорозі додому. Вдома напевно особисто доведеться ще допрацьовувати, докручувати, поправляти після фабричних майстрів.
  • На що треба звернути увагу: якщо зважилися купувати меблі на ринку, кілька разів прослідкуйте, щоб все було на місці, щоб товар був цілий. Повернути браковану меблі навряд чи вийде.
  • ПІДСУМОК: Меблі з ринку - це вихід для покупців, у яких немає можливості купувати достатньо дорогі меблі в магазинах. Правда, чекати якості від такої продукції не доводиться. ( У порівнянні з салоном: Діаметрально протилежні позиції в пунктах «ціна-якість». ) У порівнянні з магазином: На ринку меблі набагато дешевше, ніж в магазині, але і якість під стать ціні - досить низька.
Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture

Меблеві склади: «ціна - да, комфорт - немає»

  • ПЕРЕВАГИ: Продукція на меблевих складах в принципі відповідає рівню продукції в магазинах. А ціна значно менша.
  • НЕДОЛІКИ: За дешевизну доводиться розплачуватися комфортом при покупці. Меблі найчастіше розташовується сумбурно і до неї важко підійти. Досить часто немає зібраної моделі, є тільки фото, яким буде даний товар після збірки. Доведеться вірити на слово. На складах найчастіше збирається меблі старих колекцій, від того і більш низька ціна товару.
  • На що треба звернути увагу: Перед покупкою з'ясуйте, де зберігався товар. На складах деколи не найкращі умови для зберігання, і товар може бути зіпсований. Також уточніть, чи є доставка придбаного товару додому. Намагайтеся не купувати виставкові зразки. Якщо це, наприклад диван, то він увібрав всю пил навколо. За великим рахунком, забираючи вітринний товар, ви купуєте вживані меблі.
  • ПІДСУМОК: На меблевих складах відсутня комфорт та індивідуальний підхід до покупця. У той же час ціна незрівнянно нижча, ніж у салонах. Та й клас продукції найчастіше різниться. ( У порівнянні з салоном: Діаметрально протилежні позиції в пунктах «ціна-якість». ) У порівнянні з магазином: Меблевий склад - це той же магазин, але в якому на порядок нижче зручність вибору і якість зберігання товару. Але при цьому більш приваблива ціна на продукцію.
Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture

Виставки / розпродаж на виставках: «рідко, та влучно»

  • ПЕРЕВАГИ: На спеціалізованих виставках можна спочатку оцінити, а потім і купити якісну продукцію за вигідними цінами. Ціна не на багато менше, ніж в салоні або магазині, але зате можна вибирати серед безлічі брендів, представлених на виставці. Навіть якщо не знайшли потрібний товар, можете оцінити продукцію салонів і магазинів, погортати каталоги, дізнатися контактні дані і потім відвідати потрібний салон.
  • НЕДОЛІКИ: Виставки - події рідкісні і непрогнозовані. Чекати спеціально виставку, щоб купити меблеву групу, занадто довго. Останнім часом, в епоху кризи, дрібним фірмам стало дорого брати участь у виставках, а значить, найдоступніша меблі представлена ​​не буде.Виставка більше підходить як ознайомлювальне захід. Правда, можна прикупити щось хороше, якщо співпали бажання клієнта з придбання меблів та дата проведення заходу.
  • На що треба звернути увагу: Навіть якщо ви не плануєте придбання меблів, на меблеві виставки варто сходити. Таким чином можна ознайомитися з новинками меблевого ринку і бути в курсі, коли прийде ваш час купувати щось новеньке в будинок.
  • ПІДСУМОК: Виставка - шанс придбати брендовий річ за прийнятну ціну. Ну, якщо не купити, то хоч зрозуміти для себе, що хотілося б поміняти в інтер'єрі.  У порівнянні з салоном:На виставку меблі при возять з самих різних місць - можна порівнювати і вибирати серед низки брендів. На виставці ціна може бути трохи нижче, також можуть діяти знижки на певний товар.  У порівнянні з магазином: Виставка - хороший шанс ознайомитися з асортиментом магазинів і навіть дещо купити. Ціна може бути нижчою, ніж у магазині. Але не поспішайте - може бути і зворотна ситуація, коли ціна трохи завищена, щоб «відбити» участь у виставці. Незвичайна меблі від дизайнерів.
Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture

Майстерні / під замовлення : «замовленого три роки чекають ...»

  • ПЕРЕВАГИ: Є два види майстерень, які роблять меблі під замовлення , - це народні умільці, що беруться за невеликі замовлення, і майстерні, які виготовляють складні, дуже дорогі меблеві вироби . У першому випадку йдеться про недорогих меблів, які робиться по вашим побажанням. Майстри перший раз приходять до вас для того, щоб зняти розміри приміщення і дізнатися основні побажання клієнта. Після того як меблі буде готова, її привезуть і встановлять. В ідеалі - маєте індивідуальну меблі. Майстерні, що виконують дорогі замовлення, працюють за тим же принципом, що і кустарні виробники, з тією лише різницею, що використовуються дорогі матеріали, замовлення дуже ретельно обговорюється з замовником, робота проходить довше, копітка, а в підсумку якість не поступається салонної продукції.
  • НЕДОЛІКИ: Дешева кустарна робота далеко не якісна. Дуже часто використовуються неякісні матеріали (особливо в невидимих ​​на перший погляд місцях). Дуже часто зриваються терміни виготовлення товару, і часто клієнт на виході отримує зовсім не ту модель, на яку розраховував спочатку.
  • На що треба звернути увагу: Дуже ретельно обговорюйте замовлення, не соромтеся кілька разів перепитати, що та як буде в майбутніх меблів. Не знімайте мірки самостійно - довірте це професіоналам. Чітко окресліть кінцеві терміни, коли виріб має бути готове, і вимагайте, щоб все було за планом.
  • ПІДСУМОК: Якщо замовите меблі у перевірених майстрів, які чітко будуть слідувати плану і стежити за якістю товару, то в підсумку одержите саме таку новинку, про яку мріяли. Такий спосіб придбання меблів підходить для всіх верств населення - адже можна замовити недорогий стілець або комод, а можна шафа-купе або кухонний гарнітур за чималі гроші. > У порівнянні з салоном: Дорогі меблі, виготовлена ​​нашими умільцями, за якістю часто не поступається зарубіжним аналогам . У той же час ціна на неї значно менше. Але варто пам'ятати, що слід довіряти лише перевіреним майстрам. > У порівнянні з магазином:Меблі під індивідуальне виготовлення завжди буде вигравати, оскільки зроблена буде з урахуванням особливостей і розмірів вашого приміщення. Особливо це стосується кухонь, при розробці яких важливо, щоб меблі гармонійно «вписався» в ваші квадратні метри. Але обов'язково треба стежити за якістю продукції, що виготовляється або довіритися майстрам, які вже перевірені іншими клієнтами.
Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture

Безпосередньо у виробника : «з перших рук»

  • ПЕРЕВАГИ: Якщо вам сподобався певний товар вітчизняного виробника, то можна зв'язатися безпосередньо з виробником даної моделі і, минаючи перекупників, викупити його прямо з заводу. Таким чином, можна заощадити до 10-30% від вартості товару в магазині. Також можна докладно дізнатися всі технічні сторони товару безпосередньо у інженерів-виробників даної меблів, вони-то точно досконально знають свій товар.
  • НЕДОЛІКИ: Головний недолік - після покупки Вам доведеться особисто зайнятися доставкою меблів додому і її монтажем. А так як фабрика може перебувати за сотні кілометрів від житла, то доставка може «влетіти в копієчку». Не забуваймо, що при доставці своїми силами, ви ж відповідаєте і за збереження продукції в дорозі. І навіть якщо шлюб (наприклад, тріщина або подряпина) - це заводський дефект, то вам буде складно це довести і обміняти товар.
  • На що треба звернути увагу: Перш ніж їхати за тридев'ять земель на фабрику за потрібним товаром, перевірте, а чи варто так далеко їхати, може, у сусідньому магазині ціни не набагато вищі. Навіть якщо вирішили купувати на меблевій фабриці, обов'язково спочатку замовте бажану модель, упевніться, що замовлення готове і тільки потім вирушайте в дорогу. На деяких фабриках буває ситуація, коли «ще трохи, ось завтра-післязавтра все буде готово» може тривати цілий місяць.
  • ПІДСУМОК: Прийнятний спосіб покупки для економних покупців. Причому отримуємо якісні (не підроблену) меблі за ціною виробника . Ось тільки треба докласти зусиль для того, щоб бажана меблева модель «перекочувала» з фабрики до вас в квартиру. > У порівнянні з салоном: Нелогічно порівнювати - абсолютно протилежні способи покупки. У салоні комфортно і дорого, покупка на фабриці - дешево і трудомістко. > У порівнянні з магазином: Можна заощадити чималу суму грошей. Особливо якщо фабрика знаходиться поруч і не треба далеко їхати.
Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture

Ліквідація магазину: «Головне, не "проморгати" »можливість»

  • ПЕРЕВАГИ: В епоху кризи багато магазинів йдуть з ринку і, для того щоб звільнити приміщення, продають свій асортимент за викидними цінами. Ідеальна ситуація для покупки меблів. Можна заощадити до 50% від старої ціни.
  • НЕДОЛІКИ: Ніколи не знаєш, де і коли закриється магазин. А ще абсолютно не обов'язково, що асортимент закривається магазину вам підійде.
  • На що треба звернути увагу: Не завжди, коли магазин оголосив розпродаж у зв'язку з закриттям, це є правдою. Іноді це просто рекламний трюк, так що не варто брати все підряд, аби вхопити подешевше.
  • ПІДСУМОК: Ідеальний спосіб купити відсутній меблевий елемент за низькими цінами. Як запланована покупка меблевого гарнітура даний спосіб не підходить.  У порівнянні з салоном: При закритті салону також можлива розпродаж. Тоді ціна продукції різко йде вниз. І якщо так співпало, що ви маєте в своєму розпорядженні потрібної сумою грошей і потрапили на розпродаж салонної меблів, то маєте можливість придбати якісну продукцію, яка раніше була недоступна.  У порівнянні з магазином: При розпродажу ціна падає майже вдвічі. Можна дозволити собі більш дорогі моделі, ніж до ліквідації магазину. Ось тільки передбачити такий розпродаж неможливо.

Интернет-магазин/интернет-портал / інтернет-гіпермаркет: «покупка, не виходячи з дому»

  • ПЕРЕВАГИ: Інтернет-магазини, і особливо інтернет-гіпермаркети, все більше завойовують меблевий ринок країни. І все через те, що інтернет ресурси пропонують практично будь-які меблі, її можна розглянути, замовити, розплатитися і отримати практично, не виходячи з дому. На великих меблевих порталах можна не тільки вибрати модель і колір - можна прочитати, які матеріали і технології корисні, а які ні, що зараз модно, а що застаріло і так далі. І озброївшись знаннями, можна замовити бажану продукцію в підходящому інтернет-магазині.
  • НЕДОЛІКИ: Не все, що показано на сайті, - правда. Дрібні, непопулярні сайти часто прикрашають, а іноді відверто брешуть про свій товар. Наприклад, виставляючи його як німецьку продукцію, а в реальності маємо товар польського чи місцевого виробника. І коли вже розберетеся, буде пізно, адже гроші за товар вже сплачено, і кур'єра давно слід простиг. І потім буде складно довести, що вас обвели навколо пальця. Також є ризик, що інтернет-магазин просто зникне через якийсь час і за ним слідом "піде" гарантія на придбаний товар.
  • На що треба звернути увагу: Перш ніж зважитися на покупку, варто вивчити різні інтернет-ресурси. Не всі ресурси чесно описують представлений товар. Продукцію слід купувати в перевірених, часто відвідуваних інтернет-магазинах.
  • ПІДСУМОК: Якщо вам добре знайомий интернет-магазин/гипермаркет, і на його сайтах є потрібна і відповідна за ціною продукція, можна сміливо замовляти товар. Буде дешево, надійно і швидко.  У порівнянні з салоном: У разі якщо інтернет-магазин торгує дорогими меблями, ціна на продукцію набагато нижчі, ніж в салоні. Однак відсутня комфорт і гарантії при покупці елітних меблів.  У порівнянні з магазином: Інтернет-магазини і інтернет-гіпермаркети - найреальніші конкуренти магазинам. І якщо інтернет-магазин привабливий низькими цінами і асортиментом меблів, то переваги магазина - в наочності товару та його гарантії.

Інтернет-салон : «розкіш в інтернеті»

  • ПЕРЕВАГИ: Далеко не скрізь імениті марки можуть відкрити свій меблевий салон . І тоді на допомогу приходять інтернет-салони . Вони знайомлять потенційних покупців з товаром, розповідають, де і як можна замовити дану продукцію. Потрібну меблі можна замовити просто по телефону. До вас приїдуть майстри, знімуть мірки, порадять, що, де і як краще розмістити в кожному конкретному випадку. А потім привезуть і встановлять покупку.
  • НЕДОЛІКИ: На сайті можна побачити, але не помацати товар. А грошей-то він коштує чималих - навмання брати нерозумно. Та й цінителям дорогих речей цікаво докладно розглянути бажаний товар перед покупкою. Так що інтернет-салон рідко виступає безпосередньо магазином, він скоріше виконує функцію ознайомчого каталогу.
  • На що треба звернути увагу: Не все золото, що блищить. На фотографії товар може виглядати набагато презентабельнєє, ніж у житті. Тому після ознайомлення з продукцією на сайті варто з'їздити в салон і подивитися вподобану модель.
  • ПІДСУМОК: Підходящий спосіб замовлення та покупки для жителів невеликих міст, де малоймовірна поява всіляких стаціонарних меблевих салонів. У порівнянні з салоном:Інтернет-салон найчастіше виступає не конкурентом звичайному салону, а його доповненням. Найчастіше функціонують одночасно два цих способу продажу дорогої і елітної меблів. І якщо стаціонарний салон покликаний показати товар у всій красі, то його інтернет-колега більше піклується про те, щоб ознайомити максимальну кількість людей з асортиментом представленої марки. У порівнянні з магазином: В інтернет-салоні ціни мало відрізняються від цін стаціонарного салону, і тому в магазині купувати меблі вигідніше. Але в той же час інтернет-салон пропонує дорогу і ексклюзивні меблі, таку, якою магазини найчастіше не торгують.
Де купити меблі /  Где купить мебель / Where to buy furniture

Інтернет-представництво виробника: «з перших рук через інтернет»

  • ПЕРЕВАГИ: Інтернет-представництво виробника - це ідеальний спосіб для зарубіжних компаній потрапити на ринок України, минаючи послуги салонів, магазинів і інших, накручує ціну, посередників. На сайті представлена ​​вся меблі, яку пропонує продавець. Продукція реалізується за ціною виробника. Представництва досить часто тримають склад своєї продукції вже на території України, тому накрутка за доставку мінімальна. Досить часто зарубіжні фірми виробляють складання меблів в Україні, і за допомогою інтернет-представництва, фірмових магазинів і салонів реалізують свою продукцію.
  • НЕДОЛІКИ: Головний недолік всіх інтернет-магазинів - неможливість оцінити наочно товар. Доводиться задовольнятися фотографіями. Але є і позитивна сторона: фотографії товару на даних сайтах дуже якісні і детальні, адже інтернет-ресурс наповнюється маркетологами в центральному офісі компанії-продавця.
  • На що треба звернути увагу: Не завжди сайт, на якому красується напис «офіційне представництво», таким є. Необхідно перевірити документи, що засвідчують статус даного підприємства, як представництва виробника. Інакше можна втратити можливість офіційної заміни або ремонту придбаної продукції.
  • ПІДСУМОК: Гарний спосіб покупки меблів, так як можна довіряти вмісту сайту, а значить, привезуть саме той товар, який замовили. Єдиний стримуючий фактор - на сторінках інтернет-представництва продається меблі лише однієї фірми, а значить, вибір досить однобокий. > У порівнянні з салоном: На порядок нижче ціни, ніж у салоні. Однак в інтернет-представництвах не продається ексклюзивний дорогий товар, його реалізують стаціонарні салони. > У порівнянні з магазином: Інтернет-представництво - успішний конкурент меблевих гіпермаркетів, так як продають в середньому ідентичний товар. З тією лише різницею, що в магазині можна помацати меблі, а в інтернеті тільки помилуватися на фото. Але в інтернет-представництві товар буде трохи дешевше.

Де купувати меблі ?

Коментарі

Анонім каже…
Якщо ортопедичні кресла Herman Miller, то тут http://hmstore.com.ua/store/mebel
Олег каже…
Меблі можна купити тут http://www.nova-market.com.ua/