Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити шини. Вибрати шини / Где купить шины. Выбрать шины / Where to buy tires

Де купити шини. Вибрати шини / Где купить шины. Выбрать шины / Where to buy tires
У сучасному світі число автомобілістів неухильно зростає. І, природно, кожен з них періодично стикається з проблемою вибору шин . Питання може виникнути і в літній період, і в зимовий, коли доводиться вибирати зимові шини для свого авто. Помилково вважати, що шини вибрати нескладно.

//-->

Як заощадити на покупці зимових шин до початку сезону

Ні для кого не секрет, що багато товарів в сезон, в який вони не потрібні, коштують набагато дешевше. Шини не виняток. Багато автолюбителів успішно користуються такою можливістю, набуваючи зимові шини влітку. Такий стан речей пов'язаний, насамперед, з тим, що організаціям, які займаються продажем шин, недоцільно тримати їх довгий час і набагато рентабельніше продати в, здавалося б, непідходящий сезон.
Де купити шини. Вибрати шини / Где купить шины. Выбрать шины / Where to buy tires

Варто також враховувати, що купити шини в Києві взимку може бути вельми проблематично у зв'язку з великою кількістю бажаючих це зробити. Природно, одночасно з напливом клієнтів збільшуються і ціни за такий потрібний елемент будь-якого авто. Це стандартна ситуація і повторюється вона з року в рік, а досвідчені автомобілісти всіма способами намагаються знайти з неї вихід і практично ніколи не купують зимові шини безпосередньо взимку.
//--> Ще одним варіантом економії є придбання торішньої шини. Звичайно, сфера автомобільних шин розвивається досить стрімкими темпами, проте багато моделі, випущені 1-2 роки тому, цілком здатні виявитися не тільки набагато дешевше, але і бути практично такими ж за своїми здібностями, як і шини-новинки. Такий тип економії хоч і може дозволити витратити менше грошей, але варто враховувати, що з кожним роком зимова гума все більш слухняна, надійна і безпечна, тому найбільш оптимальним варіантом є, звичайно ж, покупка зимової шини до початку сезону, причому найкраще це зробити влітку.

Такий вибір сезону для покупки обумовлений декількома причинами. Перша - серед автолюбителів влітку більшою популярністю користуються, звичайно ж, літні чи всесезонні варіанти гуми. Про другу причину ми вже говорили і полягає вона в тому, що більшість автолюбителів відкладає покупку зимових шин на зиму і потім випробовує чимало труднощів. Третя причина швидше ситуативна і досить рідко діє, однак, за статистикою саме влітку більшість організацій, в тому числі і займаються реалізацією автомобільних комплектуючих, пропонує своїм покупцям приємні знижки та акції, що дозволяє непогано заощадити.
Де купити шини. Вибрати шини / Где купить шины. Выбрать шины / Where to buy tires

Ще одним секретом, який дозволить купити зимові шини дешевше, є їх покупка в інтернет-магазині . Ціни в таких організаціях завжди нижче, асортимент наявної продукції завжди перед очима і, як правило, є можливість доставки товару додому.

Таким чином, кращим варіантом придбання якісних зимових шин є їх придбання влітку в інтернет-магазині. Так ви не тільки вбережете себе від ризику залишитися без необхідної гуми взимку, але ще і двічі заощадите, тому що ціна знизитися як за рахунок покупки в літній сезон, так і завдяки використанню інтернет-магазину. Перваги: доступні ціни, можливість доставки ( у певних випадках безкоштовної) і дбайливе ставлення до ваших побажань. Якщо ви не можете самостійно визначитися з вибором, зателефонуйте консультанту, і Вам обов'язково допоможуть у вирішенні цього питання. На складі буде безліч варіантів зимових шин за зниженою ціною.

Які шини купувати? 

Які зимові покришки краще для України - «європейські» або «арктичні », шиповані чи нешиповані? Однозначної відповіді бути не може. Вибір залежить від багатьох факторів - в якому регіоні буде експлуатуватися шина, в яких умовах (на очищених або неочищених дорогах), які швидкісні режими і стиль їзди воліє водій і т. п. Відразу ж відзначимо, що якщо порівнювати між собою «арктичні» зимові шини - шиповані і нешиповані , то негативне ставлення до перших не зовсім виправдано. За результатами тестів зимових покришок, шипована гума в порівнянні з нешипованной «арктичної» демонструє кращі характеристики не тільки на льоду, але і в ряді випробувань на асфальті. Наприклад, шиповані покришки на асфальті краще гальмують. 
Де купити шини. Вибрати шини / Где купить шины. Выбрать шины / Where to buy tires

Чому так відбувається? Все дуже просто. Прагнучи поліпшити показники зчіпних властивостей на льоду, інженери-шинники зробили протектор нешипованих «арктичних» шин надмірно м'яким і еластичним. А їх конкурентам виграш на асфальті забезпечили жорсткі блоки, в яких встановлені шипи. Якщо ж порівняти властивості «арктичних» і «європейських» покришок, то на льоду і снігу практично завжди краще перші, а на асфальті - другі. Так які ж шини купити ? При їзді по добре очищеним дорогах можна обійтися і нешипованими. Якщо ж сніг з вулиць не прибирають і вони перетворюються на ковзанку або доводиться часто їздити по трасах, то краще віддати перевагу «шипам».

З певною часткою погрішності можна дати наступні рекомендації для України:
  •   південні регіони - «європейські»; 
  •   центральні, східні , західні - «арктичні» шиповані чи нешиповані; 
  •   північні - «арктичні» шиповані

Огляд зимових шин сезону 2012-2013 року

Про те, як заощадити на покупці шин ми постаралися дати вичерпну інформацію, однак не запропонували конкретні варіанти. З цієї статті ви дізнаєтеся про те, які шини, на нашу думку, зможуть гідно справлятися з непередбачуваністю зимових погодних умов.

Якщо ви не хочете дізнатися докладніше про характеристики сучасних зимових шин , ви можете відразу перейти до таблиці в кінці, яка дозволить швидко вибрати підходящий варіант. До вашої уваги 15 моделей зимових шин , кожна з яких має всі дані для виконання своїх функцій максимально ефективним чином, однак у всіх них є свої плюси і мінуси:

Durun D2009

Дана модель застосовується в легкових автомобілях, роблячи їзду комфортною і безпечною за рахунок підтримки високої керованості. Завдяки збільшеній глибині протектора Durun D2009 видає дуже слабкий шум, що є значною перевагою в порівнянні з багатьма іншими моделями. Як і більшість сучасних шин , дана модель захищена від аквапланування завдяки поздовжнім широким канавкам, швидко видаляє вологу з плями контакту. Durun D2009 щонайкраще підійде людям, для яких безпека понад усе, тому що ця шина має тривалий термін служби і надійний захист від всіляких непередбачених обставин, з якими можна зіткнутися на зимових трасах.

Firestone WinterForce

Зимова покришка з можливістю шипування, використовувана для позашляховиків і кросоверів . Володіє невисокою ціною , за рахунок чого стала вибором багатьох автомобілістів. Основною перевагою даної моделі є тиха і комфортна їзда за будь-яких погодних умовах. За рахунок безлічі ламелей і їх тривимірної форми забезпечується однаково хороша керованість і на снігу, і на бруду, і на дорозі, покритій льодом. З урахуванням невисокої вартості Firestone WinterForce має дуже високі експлуатаційні характеристики.

BFGoodrich G-Force Winter

Ця не шипована зимова модель гуми для легкових автомобілів, яка в майбутньому сезоні обов'язково проявить себе з кращого боку, адже її характеристики дуже високі і дозволяють цій шині займати високі позиції за всіма параметрами. Площа контакту збільшена, що забезпечує підвищене зчеплення і стійкість на віражах. За видалення надлишок вологи відповідають канавки спрямованого малюнка протектора, робота яких забезпечує надійний захист від аквапланування. Завдяки підвищеному числа ламелей і безперервному центральному ребру дана модель відмінно справляється з будь-яким типом поверхні.

Sava Eskimo S3

Зимова не шипована шина , застосовувана в легкових автомобілях. За високі експлуатаційні характеристики даної моделі відповідає гумова суміш, до складу якої входить силіка, яка сприяє розподілу навантаження по всій площі покришки. Завдяки поглибленому протектору забезпечується надійний опір ожеледиці та акваплануванню . Своїм управлінням дана модель зобов'язана двом центральним рядах блоків протектора. Таким чином, Sava Eskimo S3 також є гідним вибором, який має відмінне співвідношення ціна / якість.

Bridgestone Blizzak DM-V1

Ідеальний варіант зимової шини для позашляховиків і кросоверів . Розробники компанії Bridgestone врахували всі мінуси минулих моделей і створили дійсно якісний продукт - шину Bridgestone Blizzak DM-V1 . Її зчіпні і гальмівні характеристики, керованість, курсова стійкість і зносостійкість на сьогоднішній день є одними з кращих у світі . З цим пов'язані такі високі оцінки в нашій порівняльній таблиці. Єдиним мінусом залишається висока вартість даної моделі.

Bridgestone Blizzak WS70

Зимовий варіант покришки, застосовуваний у легкових автомобілях. Як і попередня модель, створена компанією Bridgestone, володіє високими експлуатаційними характеристиками: запросто справляється з будь-яким типом дорожнього покриття, захищена від аквапланування глибокими канавками протектора, надійно зчіплюється з засніженій і зледенілій трасою завдяки 3D ламелям. За результатами тесту видавництва «TireRack »виявилося, що дана модель є дійсно якісною шиною, однак фахівці порадили розробникам трохи підвищити керованість і знизити рівень шуму.

General Tire Altimax Arctic

У нашому списку ця зимова не шипована шина виявилася невипадково. Основною відмінністю від інших моделей є величезна кількість типорозмірів ( більше 100 з діаметром 13-17 дюймів). Завдяки цьому її можна використовувати не тільки в легкових автомобілях, але і в позашляховиках і пікапах. General Tire Altimax Arctic володіє високими експлуатаційними характеристиками, якими вона зобов'язана технології Center Stability Rib , що відповідає за курсову стійкість, швидкої самоочищення плями контакту і наявності безлічі ламелей , що відповідають за зчеплення з льодом і снігом.

Fulda Kristall Montero 3

Дана модель - представник досить дорогих зимових шин для легкових автомобілів, який володіє всіма технічними даними для їзди по будь-якому типу поверхні. За версією видавництва «ADAC » Fulda Kristall Montero 3 має високі характеристики на засніженій дорозі , низький рівень шуму, проте не так добре справляється з сухою і мокрою трасою. Fulda Kristall Montero 3 дуже часто стає вибором автомобілістів, тому що параметр ціна / якість у цієї шини максимально високий.

Fulda Kristall Control HP

Зимова не шипована шина для легкових автомобілів від німецького виробника. Має досить високі характеристики: запросто справляється з відведенням вологи з зони контакту, проходить будь-який тип поверхні, володіє високою зносостійкістю, підвищеною курсовою стійкістю і низьким рівнем шуму. За результатами безлічі тестів дана модель має всі технічні характеристики для того, щоб справлятися з будь навіть найсуворішої зимовою погодою.


Goodyear UltraGrip 8

Досить молода не шипована модель, вживана в легкових автомобілях у зимовий сезон . Шина Goodyear UltraGrip 8 першою відчула переваги технології малюнка протектора 3D-BIS, завдяки якій вона має зменшений гальмівний шлях, підвищену тягу і відмінне зчеплення . Крім того, наявність спеціальних полімерів і смол у складі гумової суміші забезпечує підвищений термін служби і керованість даної моделі. За результатами декількох тестів ця модель зайняла 1-4 місця.

Michelin Latitude X-Ice Xi2

Дорогий варіант зимової гуми для легкових автомобілів. Тим не менш, ціна повністю виправдовується високими експлуатаційними характеристиками. Завдяки гумової суміші FLEX-ICE дана модель володіє еластичністю при будь-якій температурі і тривалим терміном служби . Автомобіль із шиною Michelin Latitude X-Ice Xi2 має відмінну маневреність, курсову стійкість і безшумність руху.

Zeetex Ice Plus S-200

Зимова шина для легкових автомобілів, яка є одним з кращих виборів по параметру ціна / якість серед бюджетних варіантів автомобільних шин. Вона практично ідеально справляється як з снігом і льодом, так і з сухою і мокрою поверхнею. Крім того, відчутною перевагою даної моделі щодо інших бюджетних шин є відмінна безшумність і зносостійкість.

Nitto NTSN2

Зимова не шипована гума , розроблена для легкових авто. Має симетричний малюнок протектора і безліч ламелей, завдяки чому забезпечується відмінне проходження засніжених і зледенілих трас. Гумова суміш даної моделі здатна залишатися м'якою при будь-якій температурі, що є значною перевагою. Каркас даної моделі володіє жорсткою боковиною , що є причиною відмінної керованості і стійкості.

Zeetex Ice Plus S-100

Цей не шипований варіант зимової гуми, який володіє не самими високими характеристиками, що компенсується доступною ціною . Основними плюсами даної моделі є самоочищення, безперешкодне проходження засніжених і зледенілих трас, безшумність і стійкість. Головний мінус - невисокі показники на сухій і мокрій дорозі. На нашу думку, дана модель найкращим чином підходить економним покупцям , тому вона володіє високим рівнем опору коченню, завдяки чому можна значною мірою заощадити паливо.

Toyo Observe G-02 plus

Якісна зимова гума для легкових автомобілів, основною метою створення якої було забезпечення відмінною їзди на канадських трасах. У той же час дана модель відмінно експлуатується і в нашій країні. Сучасний склад гумової суміші, збільшене пляма контакту, привабливий зовнішній вигляд і однаково комфортна їзда на будь-якій поверхні роблять цю модель вибором багатьох автомобілістів.

RockStone S110


Хороша зимова покришка, застосовувана в легкових автомобілях. Володіє високим відповідністю параметрів ціна / якість, що є причиною того, що дана модель широко відома багатьом автомобілістам. За рахунок наявності в гумової суміші великої кількості силіки забезпечується м'якість гуми в будь-яких кліматичних умовах. Безліч ламелей справляється з функцією зчеплення , а канавки спільно з ламелями протектора шини, перешкоджають скупченню вологи в плямі контакту.

Порівняльна таблиця ( кожен пункт таблиці оцінюється від 1 до 5 балів)

Найменування моделі
Суха дорога
Мокра дорога
Сніг, лід
Тормо-ються
Комфорт руху
Безшумний-ність
Зносостійкість
Durun D2009
4
4

4,5
4,5
4,5
4
3,5
Firestone WinterForce
4
4
4
3,5
4
3,5
4
BFGoodrich G-Force Winter
5
4,5
4
4
5
4,5

4,5
Sava Eskimo S3
4
4,5
4
4
4
3,5
4
Bridgestone Blizzak DM-V1
5
5
4,5
5
5
5
4,5
Bridgestone Blizzak WS70
5
5
4,5
4,5
4,5
4,5
4,5
General Tire Altimax Arctic
5
5
5
5
4,5
3,5
5
Fulda Kristall Montero 3
4,5
4,5
4,5
4,5
4
4
4,5
Fulda Kristall Control HP
4,5
4,5
4
4
4
4
4
Goodyear UltraGrip 8
5
5
5
5
5
5
5
Michelin Latitude X-Ice Xi2
5
5
5
5
5
5
5
Zeetex Ice Plus S-200
4,5
4,5
4
4
3,5
5
3,5
NITTO NTSN2
4
4,5
4
4
4
4,5
4,5
Zeetex Ice Plus S-100
3,5
3,5
4
4
4
4,5
3,5
Toyo Observe G-02 plus
4
4,5
5
5
4,5
4,5
4,5
Rockstone S110
4
3,5
3,5
4
4
4,5
3,5

Це максимально повний обсяг інформації про популярних шинах, що володіють високими експлуатаційними характеристиками. На підставі цієї інформації ви зможете визначитися з вибором.

Де купити шини ?

//-->

Коментарі