Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити феєрверк, салют, ракети, петарди / Где купить фейерверк, салют, ракеты, петарды / Where to buy fireworks

При проведенні будь-якого свята чи бенкету приємним сюрпризом здавна вважаються неповторні по своїй красі феєрверки та салюти. На світі не багато видовищ, які по силі свого впливу могли б затулити собою картину відкритого неба в яскравих вогнів, які переливаються всіма кольорами веселки!

Популярність феєрверку незмінно зростає. Феєрверк знову завойовує свої позиції як важливий атрибут корпоративних заходів, весіль, ювілеїв, відпочинку за містом. Тому що феєрверк - це свято!

Які бувають феєрверки та салюти? Види та типи феєрврерків та салютів:

Петарди

Де купити феєрверк, салют, ракети, петарди / Где купить фейерверк, салют, ракеты, петарды /  Where to buy fireworks
Петарди бувають двох видів: терткові та фітильові
- Багато терткових петард створюють комбіновані ефекти: обертаються, свистять, випускають іскри, полум'я або кольоровий дим, створюють багаторазові розриви. 
- Фітильові петарди особливо популярні у вигляді зв'язок – у зв'язках петарди згоряють один за одним, створюючи гучної безперервний тріск. 
Все опису ефектів, запобіжні заходи та інструкції по застосуванню надруковані на упаковці петард. Не забувайте прочитати ці тексти заздалегідь.

Ракети

Де купити феєрверк, салют, ракети, петарди / Где купить фейерверк, салют, ракеты, петарды /  Where to buy fireworks
Запуск і політ феєрверкових ракет справляють незабутнє враження на глядачів. Якщо ви хочете відчути себе справжнім піротехніком, випробувати азарт при пуску — обов'язково запустіть самостійно кілька ракет. Ракети злітають на висоту від 15 до 100 м, часто залишаючи за собою яскравий шлейф, а потім при розриві головної частини створюються яскраві, незабутні ефекти. Масштаб ефекту, в основному, залежить від розміру ракети (від ваги головної частини)

Літаючі і наземні феєрверки. 

Сонце
Де купити феєрверк, салют, ракети, петарди / Где купить фейерверк, салют, ракеты, петарды /  Where to buy fireworks

Цих феєрверків поєднує єдиний принцип дії — обертання. У більшості літаючих феєрверків для підйому використовується картонні крильця, і феєрверк злітає, обертаючись, як лопаті гелікоптера.

Наземні феєрверки, як і більшість літаючих, при обертанні утворять яскраві кольорові кола. Наземні феєрверки слід класти на рівну поверхню, в снігу або в траві вони не зможуть рухатися.
«Сонце» - це феєрверки, які обертаються у вертикальній площині і розкидають іскри у вигляді ікрістого кола. Феєрверки повинні вільно обертатися на цвяшку, які додаються до кожного виробу.

Фонтани

Де купити феєрверк, салют, ракети, петарди / Где купить фейерверк, салют, ракеты, петарды /  Where to buy fireworks
Фонтани часто застосовуються на концертах. Вид яскравого потоку сріблястих, золотих, багатобарвних іскор, здатний заворожити будь-якого глядача. Фонтани дуже ефективні не тільки в темряві, але і вдень. Вдень і на сцені використовуються спеціальні мало димні фонтани.

Вони створюють дуже яскравий потік іскор, висота якого може досягати 6-8 метрів. Більшість фонтанів призначена для використання на відкритому повітрі. Це викликано застосуванням піротехнічних складів, які хоча і утворюють багато диму, зате дозволяють значно урізноманітнити ефекти-багатобарвні іскри, тріск, свист і т.п.

Римські свічки

Де купити феєрверк, салют, ракети, петарди / Где купить фейерверк, салют, ракеты, петарды /  Where to buy fireworks
Римська свічка виглядає дуже просто — це довга трубка зі стирчавшим зверху фітилем. Римська свічка горить зверху вниз і вистрілює через певні проміжки часу на висоту від 5 до 30 метрів різнокольорові вогняні кулі. Багато римських свічок створюють і більш складні ефекти-свист, гуркіт, різноманітні розриви.

Одиночні салюти. 

Фестивальні кулі

Де купити феєрверк, салют, ракети, петарди / Где купить фейерверк, салют, ракеты, петарды /  Where to buy fireworks
Для більшості глядачів салют з оглушливим розривом — це і є справжній феєрверк. Для таких феєрверків дуже підходять: Одиночні салюти, Салюти-парашути, Фестивальні кулі. Одиночні салюти та салюти парашути є феэрверками повністю готовими до застосування.

Фестивальні кулі — це набір, що складається з пускової мортири і комплекту висотних куль, які вистрілюються з пускової мортири. З гуркотом куля розривається в небі і викидає салют у вигляді вогняної кулі, букета і т.п.

Батарея салютів

Де купити феєрверк, салют, ракети, петарди / Где купить фейерверк, салют, ракеты, петарды /  Where to buy fireworks

Батарея салютів — ідеальний вибір для проведення феєрверку своїми силами. Батареї дуже прості в застосуванні — їх потрібно тільки встановити на рівній площині і підпалити фітиль.

При одночасному запуску кількох батарей можна досягти такої барвистості, яка створить Вам славу професійного піротехніка. Тому батареї салютів незамінні для тих, хто готовий здивувати і порадувати гостей на весіллі, вечірці, ювілейному торжестві. У фірмових магазинах можна подивитися відеозаписи ефектів батарей салютів і вибрати вподобаний

Денні салюти

Де купити феєрверк, салют, ракети, петарди / Где купить фейерверк, салют, ракеты, петарды /  Where to buy fireworks

Денні феєрверки — абсолютна новинка на нашому ринку. В даному розділі зібрані піротехнічні вироби різного типу — дими, батареї салютів, салюти-парашути. Всі вони створюють можливість спостерігати цікаві і барвисті ефекти при денному світлі-струменя кольорових димів, постріли довгими різнокольоровими стрічками і конфетті в повітря, викиди яскравих парашутів з висоти. Таке незвичайне видовище приверне увагу як дітей, так і «бувалих» любителів піротехніки.


Справжній феєрверк — 

це не салют на військовому параді, де всі постріли одноманітні, і глядач підлягає чекає наступного залпу, немає, феєрверк - це барвисте, насичене спецефектами шоу з несподіваним сюжетом і величезною різноманітністю кольорів і форм. До того ж всі феєрверк-шоу можна розділити на кілька типів:


Наземний феєрверк представляє собою композицію з піротехнічних виробів, що працюють від рівня землі або на невеликій висоті від неї:
Фонтани і спалахи (циліндричний корпус, який при горінні викидає потік іскор на висоту від 1 до 10 метрів з різноманітними ефектами);
Вулкани (конус, що викидає при горінні потік іскр);
Водоспад (потоки іскр, направлені зверху вниз у вигляді «вогняного дощу»);


Колеса різних розмірів, розкидають іскри з різноманітними ефектами - зі зміною кольорів, тріском, шипінням або свистом;
Статичні (решітка, віяло, зірка) і динамічні фігури (горизонтальні і вертикальні колеса, млин, діадема);
Написи, символи і логотипи - це зображення, які розташовуються на висоті 20-30 сантиметрів від рівня землі і складаються з яскраво палаючих різнокольорових піроелементів - контурних свічок. Рекомендована висота букв, що забезпечує максимальну видовищність становить від 1,5 і більше метрів.

Парковий феєрверк відстрілюється з використанням салютних установок різного калібру і принципу роботи. Це піротехнічні вироби, що стріляють як вертикально вгору, так і у вигляді віяла; так само використовуються «S»-образні, «Z-образні» і «V-подібні» салютні установки, в яких траєкторія вильоту піроелементів нагадує відповідні букви англійського алфавіту. Висота вильоту піротехнічних зарядів в парковому феєрверку звичайно не перевищує 80 метрів.

Висотний феєрверк відстрілюється з використанням професійних піротехнічних виробів - люсткугелей різного калібру (від 75 мм до 200 мм і більше). Висота вильоту піроелементів у висотному феєрверку від 80 м і вище.
При демонстрації висотних феєрверків використовується найрізноманітніші ефекти. Ви побачите вогненні візерунки у вигляді хризантем, піонів, жоржин, пальм, кілець, спіралей, сердечок, кроссетов, хвиль різних кольорів у супроводі звукових ефектів - тріска, шипіння і свисту.

Феєрверк в приміщенні являє собою композицію з професійних низькотемпературних фонтанів, спалахів і водопадів, які практично не генерують дим і запах. При цьому використовуються спеціальні сценічні вироби, які не завдають шкоди здоров'ю людини. Схожі матеріали:



Де купити феєрверк, салют ?

Купувати феєрверки бажано в спеціалізованих магазинах, де дотримуються всі правила зберігання даної продукції.Такими є як стаціонарні магазини, так і Інтернет-магазини піротехніки . Перевагою звичайного магазину є те, що Ви наочно бачите товар і можете потримати його в руках, але вартість даної піротехнічної продукції буде значно вище, ніж в Інтернет-магазині, адже в їх вартість включено оренду приміщення, заробітна плата та інші витрати, тим більше в наявності не завжди присутні всі торгові марки.

Інтернет-магазини стають все більш популярнішим, і з кожним днем завойовують довіри покупців. Купувати продукцію через Інтернет стало не тільки вигідно, але й набагато швидше. Не виключенням є і Інтернет-магазини піротехніки.Один з них, що добре зарекомендував себе, Інтернет-магазин феєрверків SkyFire . kiev . ua .

На сьогоднішній день на ринку України присутні кілька великих виробників піротехніки, це: ТМ «Феєрверк» , ТМ «Танец огня», ТМ «Парад планет», ТД «Ломакіна» і ТМ «Феєрія». Їх продукція від Ліча ться високою якістю виготовлення і багатим арсеналом піротехнічних ефектів.

Інтернет-магазин феєрверків skyfire працює безпосередньо з постачальниками, що гарантує якість продукції і невисокі ціни. В асортименті присутній краща піротехніка всіх торгових марок України. До Вашого вибору: салютні установки (> 400 шт.), Хлопавки, фонтани, ракети, римські свічки, тортові свічки і інша святкова піротехніка . Враховуючи, що доставка по Києву здійснюється безкоштовно, даний варіант покупки феєрверків став непоганою альтернативою стаціонарним магазинам.


Як вибрати феєрверк, петарди і салют до свята

Без феєрверків , петард , салютів , ракет і хлопавок не обходиться зараз практично жодне торжество. Особливо актуальні ці предмети піротехнічного мистецтва стають перед всіма улюбленим святом - Новим роком. Ось тут і з'являються, як гриби після дощу, всілякі лотки і лоточки з ракетами, хлопавками і петардами. Ось тут-то і напружуються лікарі-травматологи, чекаючи потоку постраждалих від недоброякісної піротехніки.
Для того щоб не зустріти Новий рік у прийомному покої лікарні, запам'ятаєте декілька правил при виборі і користуванні піротехнікою:
1. Ні в якому разі не купуйте піротехнічну продукцію на вуличних лотках або в сумнівних магазинчиках. Навіть якщо продукція ліцензована, ніхто не знає, в яких умовах вона зберігалася і перевозилася. В кращому випадку така петарда не запалиться, в гіршому - ви опинитеся пацієнтом лікаря-травматолога.
2. Навіть купуючи феєрверки у великих магазинах, вимагайте ліцензію і уважно дивіться на термін придатності.
3. Уважно прочитайте інструкцію по користуванню ДО того, як випили перший келих шампанського. Помічено: російська людина після порції спиртного починає відчувати себе дуже розумним і інструкції вважає справою абсолютно зайвим.
Піротехнічні вироби «для широких мас» діляться на:
Ракети . Це один з найпростіших і недорогих феєрверків. Продаються ракети не по одній, а цілої коробочкою. Коробочку треба підпалити і відкинути убік. Підпалюється вона легко, тому не курите, тримаючи ракети в руках.
Наземні феєрверки . Такі феєрверки потрібно присипати землею або придавлювати каменями. Підходити до них ближче, ніж на 10 метрів не рекомендується. Якщо ви погано закріпіть наземний феєрверк, він може зірватися і полетіти в невідомому напрямку.
Петарди . Найбезпечніший вид феєрверку з серії «багато галасу даремно». Небезпечним лише в тому випадку, якщо кинути петарду прямо в обличчя.
Салют . Найдорожчий і непередбачуваний вид феєрверку. Головне правило: направляйте розтруб труби саме в тому напрямку, що вказано в інструкції, інакше ви ризикуєте завдати суттєві ушкодження навколишніх предметів або людям.

Коментарі