Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Top 5 новорічних подарунків 2013 / Top 5 новогодних подарков 2013 / Top 5 Christmas gifts 2013 /


З наближенням Новорічних свят багато хто починає замислюватися про те, що подарувати своїм близьким. Цей рік був багатий на технологічні новинки, які можуть стати відмінним подарунком на Новий Рік.

 Top 5 новорічних подарунків 2013 / Top 5 новогодних подарков 2013 /  Top 5 Christmas gifts 2013 /
Представляємо вашій увазі Топ 5 найбажаніших гаджетів, на які варто звернути увагу, вибираючи подарунки самим близьким людям на Новий рік .

№ 5: Kindle Paperwhite
 Top 5 новорічних подарунків 2013 / Top 5 новогодних подарков 2013 /  Top 5 Christmas gifts 2013 /
Як всім відомо, найкращий подарунок - це книга. А тепер подумайте, що може бути краще книги?Звичайно ж електронна «читалка», так званий eReader . А найкращою «читалкою» є Amazon Kindle Paperwhite .
Завдяки фронтальній підсвічуванні, Kindle Paperwhite не напружує зір при читанні в темряві, а висока щільність пікселів дозволяє відображати друкований текст неперевершеною чіткості.
Крім того, Kindle Paperwhite підтримує протокол передачі даних Wi-Fi, а дорожча версія ще й 3G, тому якщо раптово закінчиться «чтиво», то можна тут же підключитися до Мережі та підібрати що-небудь до душі, не залишаючи затишної ліжку в Новорічні свята.
№ 4: Samsung Galaxy S3 Mini
Смартфон Samsung Galaxy S3 Mini може стати справжньою знахідкою для тих, хто бажає отримати максимум можливостей, але при цьому вкластися в невеликий бюджет. S3 Mini є саме тим, що про нього кажуть - зменшеною копією флагманського S3 . Але за менші гроші. Він продається в тих же варіантах забарвлення, що і «великий» брат: білий мармур і синя галька. Працює Galaxy S3 Mini під управлінням операційної системи Android Jelly Bean і обладнаний 4-дюймовим Super AMOLED дисплеєм і 5-мегапіксельною камерою з можливість запису HD-відео. Досить малий, щоб загубитися під новорічною ялинкою, але при цьому є відмінним подарунком коханій людині, з яким ви хочете завжди залишатися на зв'язку.
№ 3: Nikon Coolpix S01
Nikon Coolpix S01 стає безсумнівним хітом серед прекрасної половини людства, завдяки мініатюрному дизайну. Звичайно, на ринку зараз представлена ​​величезна кількість компактних камер, здатних робити швидко робити непогані знімки на вечірках, але Coolpix S01 виводить це на новий рівень.
Ця маленька камера не тільки ідеально поміщається в кишені джинсів або жіночій сумочці, але і дозволяє дуже просто робити швидкі знімки відмінної якості. Навіть вночі на вулиці, наприклад, під час зустрічі Нового Року на міській площі, де найпотужнішим джерелом світла можуть бути лише кілька світлодіодних прожекторів .
№ 2: Google Nexus 7
Панування планшета Google Nexus 7 в сегменті недорогих 7-дюймових планшетів і раніше незаперечно. Apple може і випустила «бюджетну» версію iPad з тією ж діагоналлю екрана, але перевагою Nexus 7 в першу чергу є ціна, що в купе з багатою функціональністю робить його одним з найбажаніших подарунків для будь-якого цінителя практичною електроніки за прийнятною ціною.
Екран планшета Nexus 7 має HD дозвіл, який ідеально підходить для перегляду відео високої якості, а швидкий 4-ядерний процесор дозволяє йому скласти конкуренцію портативних ігрових консолей.
Цікаво, що відмінна якість збірки планшета Nexus 7 суперечить його ціннику. Особливо останнім часом, коли версію з 16 Гб вбудованої пам'яті можна придбати за ціною дешевшою «8-гигов» ...
№ 1: Nintendo Wii U
Нова ігрова консоль Wii U від компанії Nintendo надійшла в продаж зовсім недавно і є першою консоллю наступного покоління від одного з трьох головний світових виробників «приставок».
В першу чергу, Wii U була створена, як домашня ігрова платформа для всієї родини, тому має величезну кількість багатокористувацьких «булочок». Що ж стосується технічних можливостей, то вона підтримує стандарт HD, має вбудовані додатки для управління інтерактивним телебаченням і так званим відео по-запиту (YouTube і т. п.), а «просунутим» любителям відео ігор вона може запропонувати такі популярні ігри, як Call of Duty Black Ops 2 і Assassin's Creed III .
Звичайно ж, головною особливістю Wii U є геймпад з сенсорним екраном, на якому можна грати міні-ігри, поки інші дивляться телевізор. Більше не доведеться прохати батьків поступитися телевізор, що б пограти ZombiU ... Тепер пополювати на зомбі можна прямо на екрані контролера.
Де можна купити :

Коментарі