Де купити кокосову олію / Где купить кокосовое масло /


Кокосова олія

Упаковка:   100, 200 мл.
Склад:   100% натуральне масло кокоса. 
Вид масла:  рафінована і нерафінована (що таке рафінована і нерафінована олія )
Країна походження:  Таїланд 
Активні речовини:  Вітаміни: А, С, Е. лауринові, міристинова, олеїнова, каприлова, капріновая, пальмітинова, капровая, стеаринова та гіалуронова кислота. 
Метод отримання:   методом холодного віджиму з горіхів кокосової пальми (Cocos nucifera L.).

Що це за олія?

При температурі нижче 24 ° С кокосове масло починає тверднути (набуваючи консистенцію вершкового масла). Перед застосуванням масло рекомендуємо розтопити або на водяній бані, або в своїх долонях (якщо вам необхідна невелика кількість). Нагрівати на водяній бані слід до температури 30-35 ° С і наносите на тіло краще теплим.
Ви можете багато разів розігрівати / охолоджувати масло - своїх корисних властивостей через перехід в інший стан воно не втрачає.
Масло не забиває пори, гіпоалергенні, не створює на шкірі відчуття плівки, добре зволожує шкіру. Підходить для догляду за всіма типами шкіри. 
Існує два види масла: рафінована і нерафінована. Обидва види отримують холодним способом віджимання (пресування). Нерафінована (не очищене) масло називають незайманим (virgin coconut oil). Масло має колір від майже прозорого до солом'яно-жовтого кольору.

Опис

Вчені визнали кокосове масло найкориснішим в світі.
Кокосові пальми поширилися по всьому світу завдяки своїй високій плавучості і морським течіям, які перенесли їх на величезні відстані, а також морякам, які включали їх в свою провізію й перевозили їх з одного порту в інший.
Горіхи збирають вручну люди або спеціально навчені мавпочки.
Кокосова вода за своїм складом схожа з сироваткою крові. Її використовують в якості спортивного тоніка.
Америка переживає справжній БУМ кокосової води і кокосового масла. Воду навчилися консервувати. Мадонна та інші зірки з радістю позують для папараці з баночками цієї води.
Сучасна медична наука підтвердила важливу роль кокосового молока, води і масла в профілактиці та лікуванні різних захворювань, в тому числі раку, СНІДу, гепатиту, діабету, захворювань шкіри.

Чим корисна?

Традиційно використовується як:
• Для масажу. Знижує внутрішній жар тіла, підвищує загальний тонус. 
• Для стимулювання росту волосся, для зміцнення коренів волосся, зупиняє випадання, бореться з сивиною, надає волоссю шовковистість. Підходить як для жирного волосся, так і для усунення лупи (нанести підігріту олію на шкіру голову на 30хв). 
• Як масло для засмаги (захищає від сонячних опіків, засмага лягає рівно). 
• Для догляду за шкірою обличчя. Навіть за жирною (регулює вироблення шкірного сала). При вугрової висипки. Допомагає розгладити шкіру і зменшити зморшки, збільшує пружність шкіри. 
• Для лікування: екземи, опіків, ран, тріщин, лущення, дерматитів, герпесу, висипу, різних запалень, уражень грибками. Має протизапальну, заспокійливим, протимікробну дію. 
• В якості нічного крему для обличчя або рук. 
• Як захисний засіб для шкіри обличчя або рук в холодну пору року (охоронить від обмороження). 
• При проблемах з суглобами. • Після депіляції, пілінгу або гоління .
• Допомагає попередити появу пігментації (перешкоджає утворенню вільних радикалів).
• Для зняття макіяжу з очей. • Для догляду за шкірою дітей і новонароджених.
• Запобігає утворенню розтяжок при вагітності або при зниженні ваги. • Допомагає знизити розпалені тіла після банних процедур.

Способи застосування

• в чистому вигляді
• у складі сумішей з іншими жирними або ефірними маслами
• як добавка в приготуванні масок, кремів, шампунів

Умови зберігання

Зберігати масло необхідно при температурі не вище кімнатної в щільно закритому вигляді, уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Де купити?

0 коментарі:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...