Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити посвідчення, диплом / Где купить удостоверение, диплом / Where to buy a certificate

Де купити посвідчення, диплом / Где купить удостоверение, диплом / Where to buy a certificate

Посвідчення, "корочки", свідоцтва, дипломи

Посвідчення - документ, який визначає особистість і статус, свідчить про ваше право, підтверджує пільги. Кожна людина хоч раз у житті ставала свідком того, як корочки посвідчень виручали людей у різних ситуаціях.  Посвідчення використовуються охоронними структурами, організаціями з обмеженим доступом і т.п. для ідентифікації особи.


Види посвідчень:

Де купити посвідчення, диплом / Где купить удостоверение, диплом / Where to buy a certificate
- Документи, посвідчення та членські книжки для некомерційних організацій. Фонди допомоги та підтримки, творчі об'єднання інші громадські союзи часто замовляють у нас друк посвідчень.

- Посвідчення співробітника. Виготовляються тільки після надання листа з вищестоящого підрозділу. Для того, щоб зробити посвідчення такого роду, лист повинен містити реквізити організації, печатку і підпис керівника.

- Виготовлення посвідчень про присвоєння кваліфікації (електромонтер, моторист, стропальник та ін.) Проводиться також з надання запиту. Ви отримуєте шаблони посвідчення та чисті бланки посвідчення, які можете заповнити згодом.

- Жартівливі посвідчення. Чудовий подарунок другу і просто хороший привід підняти настрій - прикольні посвідчення «почесного зятя» або «члена суспільства любителів пива». У нас є багато ідей, але ми з задоволення розглянемо ваші!

- Не тільки посвідчення: купити у нас ви можете також пропуски, членські книжки, дипломи, сертифікати, дозволи та інші документи, що підтверджують ваше право або статус.


Посилання на оголошення:



Де купити посвідчення, диплом / Где купить удостоверение, диплом / Where to buy a certificate

Попит на підробки документів знову зростає

В Україні прокинувся попит на підробні документи, зокрема на посвідчення водіїв, дипломи про закінчення ВНЗ та меддовідки.

Диплом про вищу освіту можна купити за 800 доларів.

Точної статистики за кількістю підробок МВС не надає, проте нагадує, що за використання "липових" документів карають штрафом до 850 грн., арештом до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 2 років.

Найпопулярнішим товаром на ринку підробок є посвідчення водія. За нього просять 600 доларів. При цьому, ні проходити навчання в автошколі, ні здавати іспити у ДАІ не має потреби.
- За 600 доларів зробимо все як треба, проведемо по базах ДАІ. Навіть якщо потрапите в ДТП, комар носа не підточить. Зрозуміти, що ви не ходили на курси, зможуть тільки за манерою водіння, - розповів один із продавців "липи".
В іншій конторі, яка пропонує серед інших підробок і дипломи про вищу, завчасно попередили про можливі неприємності при купівлі фальшивого документа.
- Ми, звичайно, навчилися повторювати характерний візерунок, і навіть товщина пластика - така ж, але використовувати його краще тільки при влаштуванні на роботу в приватну фірму. Якщо йдете на держслужбу, він теж підійде, але до того моменту, поки під вас не почнуть копати. Зроблять запит до вузу - там дадуть відповідь, що ви у них не вчилися, - сказав консультант.
Також у конторі радять замовляти дипломи якогось глухого інституту із далеких країв, щоб раптом не потрапити на роботі на людей, які реально навчалися у вказаних у підробці ВИШах і випустилися з вами в один рік.
Клієнти контор, які підробляють документи, практично завжди залишаються задоволеними. Для роботи можна зробити необхідний диплом, будь-який медогляд можна пройти без стояння в чергах, з ДАІшниками на "ти" через посвідчення помічника неіснуючого депутата тощо.

У свою чергу, в МВС точної статистики за кількістю підробок не мають, однак, нагадують, що за використання "липових" документів накладається штраф до 850 гривень, арешт до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.


Що подарувати приятелю як сувенір?

Як здивувати і розвеселити гостей на заході? Дуже просто, достатньо вручити кожному з них прикольні «посвідчення особи», які будуть підкреслювати певні звички або статус людини в суспільстві. Такий прикол - відмінний спосіб продемонструвати всім свою винахідливість і оригінальність. Кожна «ксива» повинна відповідати певним рисам характеру пред'явника. Якщо Ви - природжений лідер, то можете похвалитися, повернувшись з відпустки, перед друзями і колегами, що відтепер Ви завідуєте і Чорним морем.
Де купити посвідчення, диплом / Где купить удостоверение, диплом / Where to buy a certificate

Купити підробний паспорт:

Отримати нове посвідчення особи, причому в українському і закордонному варіанті, теж нескладно. Другий паспорт обійдеться всього в  1000 доларів, що, загалом-то, не набагато дорожче термінового відновлення втрачених документів. Інша справа, що тепер у клієнта буде два прізвища, різні віки і адреси мешкання. Зазвичай, підроблені паспорти, особливо іноземні, необхідні для безперешкодного виїзду за кордон для влаштування на роботу або отримання ПМЖ. Наприклад, замовнику необхідно стати постарше, щоб юна зовнішність не стала проблемою для роботодавця, або підкоригувати національність.

У фіктивних українських паспортах найчастіше зацікавлені фіктивні підприємці або фінансові шахраї. У першому випадку - на «лівий» паспорт оформляється фірма для яких завгодно махінацій. У другому - оформляється кредит з подачі співробітників банківських установ.

У кого замовити виготовлення фіктивних паспортів, прекрасно обізнані численні консультанти та компанії, що спеціалізуються з працевлаштування українців за кордоном або сприяють виїзду на ПМЖ. Вони виступають посередниками між замовником документів та співробітниками відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізосіб УМВС.

Під диктовку «зацікавленого» інспектора відділу заповнюються реєстраційні облікові картки з липової прізвищем, віком та адресою. Хоча буває, що від замовника потрібно всього лише фотографія, і весь процес проходить без нього. Загалом, хто і як зуміє домовитися.

Ксиви - на всі смаки

Спецталон СБУ з проводкою. 
Спеціальний талон Служби Безпеки України і до нього - виписка з ДАІ. Реальний: з проводками по всім документам і базам СБУ та ДАІ. Ваш автомобіль буде значитися як автомобіль СБУ. Даний талон забороняє огляд вашого автомобіля, дорожньої та водійських документації, а також пасажирів (просто кажучи, ви можете возити що завгодно, спокійно їздити на червоне світло). Якщо талон вирішать перевірити по базі, він там буде, все офіційно. ДАІ зобов'язується забезпечити вам безперешкодний проїзд по всій території Україні. Талон видається на дворічний термін. Терміни на оформлення: 2-3 тижні. Вартість: $ 2499. 
Де купити посвідчення, диплом / Где купить удостоверение, диплом / Where to buy a certificate

Посвідчення співробітника МВС. 
Вартість $ 195, включаючи доставку по СНД. Термін виготовлення 2-5 днів. 

Посвідчення помічника народного депутата. Термін оформлення - 1-2 дні. Ціна - до $ 200. 

Посвідчення Адміністрації Президента України. Якісна підробка посвідчень Адміністрації Президента України та спецталонів Адміністрації. Дозволяє безперешкодний проїзд по всій території Україні, можна використовувати при носінні незареєстрованої зброї. 

Дозвіл на спецсигнали. Дозвіл на установку мигалок з проведенням, з усіма документами. Дозвіл видається на чотирирічний термін. Термін оформлення - дві-три тижні. Вартість - $ 1599. При цьому Інтернет-магазин рекомендує не намагатися поставити мигалки на Ferrari або Jaguar: 
З оголошень видно, що виконавці "спецзамовлень" мають, крім художніх талантів, ще й непогане почуття гумору.
Де купити посвідчення, диплом / Где купить удостоверение, диплом / Where to buy a certificate

Ціни на злочини:


  • $ 50 придбати гранату Ф-1
  • $ 100 купити перероблений пістолет
  • $ 800 купити пістолет системи Токарева (ТТ)
  • $ 1 тис. купити автомат Калашникова
  • $ 65 за право варити і продавати самогон
  • $ 1-50 тис. вартість замовленого вбивства
  • $ 1 тис. купити фіктивний паспорт
  • $ 200 за відмову документувати факт зберігання наркотиків
  • $ 2,5 тис. уникнути кримінального переслідування за зберігання наркотиків
  • $ 6 тис. уникнути судових розглядів при вирощуванні та зберіганні наркотиків
  • $ 2 тис. уникнути кримінального переслідування за крадіжку
  • $ 15-20 тис. уникнути кримінального переслідування, що передбачає до 8 років позбавлення волі
  • $ 2100 купити кольоровий метал на військовому полігоні
  • $ 120 відкупитися від пожежників при порушеннях пожежної безпеки на підприємстві
  • $ 150 перейти приватнику на загальну систему оподаткування
  • $ 200-500 за дозвіл працювати підприємству громадського харчування при порушенні санітарного законодавства
  • $ 300 плата за відсутність документів на товар
  • $ 300 за нарахування мінімальних штрафів без податкової перевірки
  • $ 100 уникнути покарання при порушенні правил торгівлі
  • $ 9 тис. уникнути покарання при серйозних порушеннях податкового законодавства
  • $ 500 зняти арешт з квартири у виконавчій службі
  • $ 350 щомісячна плата за безперешкодну роботу залу гральних автоматів
  • $ 300-500 прийняття будівельного об'єкта в експлуатацію інспекцією Державного архітектурно-будівельного контролю
  • $ 1 тис. вартість за позитивне рішення райради про виділення 1 га землі на периферії
  • $ 6 тис. вартість за позитивне рішення влади про виділення 1 га землі під Києвом
  • $ 10 тис. ввезти 20 нерозмитнених машин і розібрати їх на запчастини для подальшого продажу
  • $ 3 тис. вільно їздити на авто, яке шукає Інтерпол
  • $ 750 отримати потрібне рішення суду по цивільній справі в провінції
  • $ 3-5 тис. отримати потрібне рішення районного суду по цивільній справі у столиці
  • $ 60 позитивна характеристика з місця роботи
  • 10% від суми повернення ПДВ митниця не проводить перевірку походження товарів при експорті з України
  • $ 4 тис. прикрити справу про незаконне відшкодування ПДВ на кілька мільйонів гривень
  • $ 60 тис. за право оренди приміщення в центрі Києва з подальшою приватизацією
  • $ 800 за відмову порушувати кримінальну справу і повернення машини зі штрафмайданчика при наїзді на пішохода
  • $ 200 за право користуватися електроенергією в необмежених обсягах
  • $ 200-300 за отримання інвалідності 2-3 групи на кілька років
  • 2% від суми нарахованої зарплати вартість липової довідки про доходи
  • $ 120 за липову довідку про те, що людина працює на підприємстві
  • $ 10 тис. зняти арешт на 20-30 тонн м'ясних виробів невідомого походження
  • $ 100 тис. за відчуження земельних ділянок у свою користь у НАК «Надра України»
  • $ 200 тис. стати начальником екологічної обласної інспекції
* Дані отримані з Державного реєстру судових рішень

Коментарі

buy all document каже…

купити реальної та підробленої водійські права, паспорт (mariekindfred@gmail.com) та інші, посвідчення особи, візу, свідоцтво про народження, страховий поліс .... будь-якого типу:

Ми кращі виробники якісних матеріалів. разом з
понад 5 мільйонів документів, які циркулюють по всьому світу.
Ми пропонуємо тільки оригінальні паспорта високої якості, водійські права, посвідчення особи, штампи, свідоцтво про народження, міжнародні дипломи та інші продукти для цілого ряду країн, таких як: США, Австралії, Бельгії, Бразилії, Норвегії, Канади, Італії, Фінляндії, Франції, Німеччини , Ізраїль, Мексика, Нідерланди, Південна Африка, Іспанія, Великобританія.
Цей список не є повним.

Для отримання додаткової інформації та додаткового простору просто замовити
Зв'яжіться з нами по електронній пошті:
зв'яжіться з нами ............ mariekindfred@gmail.com
Зв'яжіться з нами по електронній пошті в будь-який час

не соромтеся звертатися по електронній пошті або по телефону в будь-який час.
----------
Ключові слова:
США (Сполучені Штати Америки) паспорта,
Австралійські паспорти,
Австралійські паспорти для продажу,
Бельгія паспорта для продажу,
Бразильські (Бразилія) паспорта для продажу,
Канадські (Канада) паспорта для продажу,
Фінський (Фінляндія) паспорта для продажу,
Французька (Франція) паспорта для продажу,
Німецька (Німеччина) паспорта для продажу,
Голландська (Нідерланди / Голландія) паспорта для продажу,
Ізраїль паспорта для продажу,
Великобританія (United Kingdom) паспорта для продажу,
Іспанська (Іспанія) паспорта для продажу,
Мексиканські (Мексика) паспорта для продажу,
Південноафриканські паспорта для продажу,
Австралійські водійські продається
Паспорт Самоа
Паспорт Сан-Марино
Паспорт Саудівської Аравії
Паспорт Сенегал
Паспорт Сербії
Паспорт Сінгапурі
Паспорт Словаччини
Паспорт Словенії
Паспорт Соломонових островів
Паспорт Сомалі
Паспорт Південній Африці
Паспорт Іспанії
Паспорт Шрі-Ланці
Паспорт Судан
Паспорт Суринам
Паспорт Свазіленд
Паспорт Швеції
Паспорт Швейцарії
Паспорт Сирії
Паспорт Тайвань
Паспорт Таджикистані
Паспорт Танзанії
Паспорт Таїланді
Паспорт Тринідад і Тобаго
Паспорт Тунісі
Паспорт Туреччини
Паспорт Уганді
Паспорт Об'єднані Арабські Емірати
Паспорт Великобританії
Паспорт США
Паспорт Уругваю
Паспорт Узбекистані
Паспорт Ватикану
Паспорт Венесуелі
Паспорт В'єтнамі
Паспорт Ємені

Зв'язатися з ......... mariekindfred@gmail.com
buy all document каже…
kaufen gefälschte Führerschein, Reisepass (mariekindfred@gmail.com) und andere, Personalausweis, Visum, Geburtsurkunde, Versicherungskarte .... jede Art:

Wir sind die besten Materialien Hersteller. zusammen mit
über 5 Millionen Dokumente, die auf der ganzen Welt zirkulieren.
Wir bieten nur original hochwertige Pässe, Führerscheine, Personalausweise, Briefmarken, Geburtsurkunden, internationale Diplome und andere Produkte für eine Reihe von Ländern wie: USA, Australien, Belgien, Brasilien, Norwegen, Kanada, Italien, Finnland, Frankreich, Deutschland , Israel, Mexiko, Niederlande, Südafrika, Spanien, Vereinigtes Königreich.
Diese Liste ist nicht vollständig.

Für weitere Informationen und zusätzlichen Platz nur um
Kontaktieren Sie uns per e-mail:
Richtung .......... visaandpermit@yandex.com
Bitte kontaktieren Sie per E-Mail jederzeit