Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити китайські телефони / Где купить китайские телефоны / Where to buy Chinese phones /

Що з себе представляють китайські копії телефонів?

Останнім часом напис "Made in China" все менше відштовхує покупців. Пов'язано це з тим, що практично всі світові бренди перевели свої виробничі потужності в країни Азії. Це пов'язано з дешевизною робочої сили та бажання зробити свою продукцію найбільш дешевою і більш конкурентоспроможною. Тому світова індустрія мобільних телефонів виглядає приблизно таким чином: центральний офіс і центри розробки розташовується в ЄС, США, Японії, Південної Кореї, а виробництво засноване в Китаї. Причому дане виробництво чи власне - на своїх заводах виробниках, або на заводах підрядників, які випускають продукцію для певного бренду.

Але, як і в будь-яких галузях економіки, в мобільній індустрії Китаю існує третя виробники випускають мобільні телефони або на власних виробничих майданчиках, або на таких же заводах тільки без будь-якої сертифікації та ліцензії. У перших партіях і при отриманні продукції від якісних виробників копії телефонів практично не відрізнялися від оригіналів, що підтримувало справедливий високий попит на них. Потім кількість сторонніх виробників копій телефонів збільшувалася, що призводило до зниження якості продукції. Пов'язано це було з тим, що багато хто з сторонніх виробників почали додавати в "бренди" свої розробки та урізати існуючі, що не могло позначитися на якості продукції. Масове надходження подібної продукції, а найголовніше, більш високий попит на неї через більш низьку ціну з боку покупців, яка була навіть часто нижче вартості виробництва копії телефонів , привела до того, що новий бренд під назвою "китайський телефон" знову практично перестав котируватися. 

Але це не правильно - китайський телефон - телефону рознь. І якщо ви знайдете хорошого постачальника, добре зарекомендував себе, то можете отримати досить дорогий телефон Vertu або Nokia зі значною знижкою. І ви заощадите не на якості телефону, а на переплату за бренд та ліцензійних відрахуваннях.


Китайські телефони - як визначити якість?

Найчастіше китайські телефони поганої якості видають себе наступними параметрами: 
- більш груба обробка матеріалу панелей: кути скошені, пластик має задираки; 
- більш легка маса самого апарату: погодьтеся, якщо у вашому мобільному телефоні не буде вистачати деталей, важче він ніяк не стане; 
- неякісні кнопки, які періодично скриплять, підкошуються, а то і заклинюють. 

Це ось ті основні три пункти, які відразу дозволять вам відрізнити китайські телефони поганої якості від більш якісних побратимів. 

При виборі конкретної моделі необхідно з усією серйозністю поставитися до питання вибору, щоб економія не була для вас розчаруванням, а завжди б радувала вас. 
І не думайте, що китайські телефони існують по одному-два види на кожну модель - ви помиляєтеся - їх безліч. Досить згадати модель Nokia 8800, яка коштувала близько двадцяти п'яти тисяч рублів і мала велику популярність. Серед клонів даного телефону зустрічалися такі моделі, які вимикалися при вхідному дзвінку, не працював мікрофон, не працював дзвінок, були проблеми при русифікації, з кабелем передачі даних, обміном даними з флешкою ​​і т.д. Тому купувати копії телефонів необхідно тільки у перевірених постачальників, які працюють з надійними постачальниками. 

І не треба думати, що в Китаї роблять копії кожного телефону, наприклад, маркою Siemens там практично ніхто не займається - на неї і так немає попиту. 

В піднебесної активно займаються створенням клонів продукції Nokia, Apple iPhone, SonyEricson. Пов'язано це з надзвичайно високою популярністю моделей від даних виробників.

Я хочу придбати оригінал - як мені відрізнити китайські телефони?


На основі вищесказаного можна зробити висновок, що для копій телефонів необхідно ввести поняття - визначення якості конкретної моделі. Перевіривши його, ви зможете зробити правильний вибір. 

Оскільки найчастіше купуються телефони Nokia, зупинюся чим відрізняються китайські nokia від звичайних. Крім вищеописаних трьох пунктів можна відзначити наступні відмінності: 
- на акумуляторі замість напису Nokia з голограмою, часто красується напис Nokla; 
- китайські nokia часто коштують у рази дешевше своїх оригіналів, що є хорошим приводом для підозр; 
- на китайських копіях часто присутні різні додаткові написи , наприклад, "MP3", "MPEG4" і т.д.; 
- на деяких китайських nokia призначених для внутрішнього ринку, на клавіатурі присутні ієрогліфи; 
- досить часто, китайські nokia видає сіточка мікрофона, яка або розташуванням, або матеріалом відрізняється від оригіналу ; 
- маркування компанії виробника "Nokia" часто буде різнитися від телефону до телефону, чого сама nokia ніколи собі не дозволила б. 

Ось основні принципові відмінності, які допоможуть вам відрізнити китайські nokia від звичайних. Дані принципи можна було б поширювати і на інших виробників, але вони рідше підробляються, а у деяких моделей роздобути китайську підробку набагато легше, ніж оригінал. 
Я маю на увазі, багато моделей Vertu, про які чули то тільки вузьке коло людей, а тримали в руках ще менше. Купуються дані телефони найчастіше в спеціалізованих авторизованих центрах, а не в "ларьках біля зупинок", тому шансів, що ви без свого відома, придбаєте китайську копію, - практично немає

Китайські мобільні телефони в Україні

Ви шукаєте, де можна придбати китайські телефони по самій вигідною ціною і, при цьому, бути впевненим у їхній якості і надійності? Тоді Вам, безсумнівно, в Інтернет-магазини! Тут широкий вибір не тільки мобільних телефонів , а й іншої китайської електроніки: планшетних комп'ютерів, GPS-навігаторів, MP3-плеєрів, а також чудових аксесуарів до них. Купуючи телефон в інтернет-магазині Ви можете бути повністю впевнені в тому, що він не буде заблокований, оскільки вся продукція відноситься до «білого» списку і внесена в базу IMEI Українського державного центру радіочастот! Інтернет-магазин здійснює швидку доставку китайських телефонів в усі регіони України.

Де купити китайські мобільні телефони:


Як купити китайські телефони
Замовити та придбати китайські телефони високої якості за найбільш доступними цінами.
Ви знайдете китайський Iphone C 3G, 4G і 5G дизайном, Nokia, HTC, Sony Ericsson, Samsung, телефони на Android, мобільні аксеcсуари а також електронні сигарети. Китайські телефони отримали широку популярність серед жителів нашої країни абсолютно заслужено. Адже функціонал просто вражає! Раніше до переваг цих пристроїв відносили ТВ-тюнер, одночасну роботу 2-3 сим карт, модуль Wi-Fi. Зараз же, з появою потужних і сучасних операційних систем, китайські телефони виходять на передові позиції на українському ринку. Суперсучасні і недорогі телефони з Китаю ви зможете вибрати і купити в магазині китайських телефонів «Mobizon». Наші копії мобільних телефонів здивують своєю високою якістю і змусять навколишніх людей заздрити Вам. Ми маємо багаторічний досвід роботи з мобільними телефонами китайського виробництва по всій території Україні, відбираючи і тестуючи кожну одиницю індивідуально.


На сайтах можна прочитати відгуки про китайські телефонах , скачати необхідний софт і програми, інструкції по налаштуванню, Java книги, корисні статті і т.д. І навіть, якщо у вас все-таки виникли питання, можна зв'язатися з Online-консультантом.


Пропонують:
- якісні товари на будь-який смак і гаманець;
- широкий вибір мобільних телефонів тільки від кращих виробників з Китаю;
- популярні і перевірені моделі;
- економія часу і сил в пошуках мобільного пристрою відповідає всім вимогам;
- допомога у виборі потрібної моделі досвідченими консультантами через наш Call-центр;
- доставка в день замовлення по Києву або протягом двох календарних днів по всій території Україні;
- гарантія 12 місяців на все моделі телефонів представлених в нашому інтернет-магазині;
- допомога сервісного центру. 


Коментарі