Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Що купити за 1 $ один долар в світі


Не знаємо як ви, але ми дуже любимо вигідні подорожі: щоб точка беззбитковості була там, де їй і належить бути - в районі «золотої серединки». Щоб якість відповідала вартості, а ціни перевищували собівартість ну хоча б не більше, ніж рази так в два.

Ось про це ми зараз і поговоримо ... Що можна купити в різних країнах світу менш, ніж за 1 долар США. Виявилося - дуже і дуже багато чого: від «рибного педикюру» до 40 перепелиних яєць.
Камбоджа : два келихи розливного пива в так звані «щасливі години» (Happy Hour), одну апетитну смажену з імбиром жабу, бавовняний шарф Крама (традиційний головний убір), три хрустких смажених павука, 20 хвилин «рибного педикюру» (так, і таке буває), 4 літри питної води, майку з Ангкор-Вата (за додаткові 50 центів майка буде, правда, куди кращої якості), дві банки «Кока-Коли», два Драконова фрукта або 50 грам датського блакитного сиру. Крім того, за 1 долар можна випрати кілограм білизни в пральні.
Австрія , Відень: булочка Kornspitz.
Філіппіни : півгодини масажу ніг, розсип маленьких смажених рибок, стрижка для чоловіка з коротким волоссям, 28 сигарет «Мальборо», кава в 7Eleven, 3 батарейки типу AA, 2:00 доступу в інтернет, 4 пончика в Mr. Donut, 2 км поїздки на таксі, 4 літри питної води або багато-багато рису.
Іспанія : на Канарах, зокрема на Тенеріфе, за один долар можна отримати чашку кави, але тільки не на популярних курортах, а в столиці.
В'єтнам : оренда велосипеда на 1 день, 2 чашки кави з молоком, 15 хвилин розмови по симке Mobifone, тарілку в'єтнамського супу «Фо», прання в пральні (невелику), 250 грам зацукрованого імбиру, 40 перепелиних яєць, 1 традиційна в'єтнамська капелюшок (конічна ), одна-дві газети, 1 DVD, 7 літрів питної води, 2 вхідних квитки в храм Літератури в Ханої, два прохолодних пива Halida, 1,25 л бензину.
Великобританія : півлітра бензину, дві сигаретки (штучки, не пачки!), 3 яблука, газета.
Хорватія : велика порція морозива.
Данія : літр молока, чіабата в Godthaabsvej Bakery, марка для листівки.
Угорщина : в Будапешті 1 $ дозволить придбати 1 морозиво або 4 невеликих яблука або 1 гамбургер або 1 листівку або 1 газету або півгодини паркування в старому місті.
Туреччина : квиток на автобус, банку «Кока-Коли», сендвіч, чашка чаю, дві-три газети, кілограм апельсинів чи яблук, півкіло бананів, дві пляшки води (по 0,5 л), два батони хліба.
Італія : у глибинках - пляшка дешевого вина або 1 кг спагетті або 6 пляшок мінералки або одна таблетка ібупрофену, який допоможе зняти головний біль від дешевої пляшки вина.
Колумбія : в Боготі чашку кави і пару свіжих булочок.
Південна Корея : у Сеулі за 1 долар можна прокататися на автобусі або метро.
Таїланд : галон чистої питної води (4 л), 1,5 л газованої мінералки, годину розмови на мобільному (за умови дзвінка на місний номер, звичайно ж), англійська газета Bangkok Post, проїзний на вісім станцій Skytrain в Бангкоку, три порції м'якого морозива в Dairy Queen, тарілка зеленого тайського каррі з рисом, літр бензину, поїздка на таксі на пару кілометрів, два літри «Кока-Коли», їжа на вулицях Чианг-Мая.
Єгипет : порцію koshary plate, яка включає рис, макарони, смажена цибуля, сочевицю, а також пончик або фаляфель.
Індія : у Колькатте на 1 долар можна славно наїстися.
Коста-Ріка : папайя, ананас або кавун.
ОАЕ : в Дубаях можна покуштувати шаверми в Jabal Al Noor.
Португалія : 1 еспрессо (тільки не в аеропорту).
Лаос : одне крижане пиво Lao, один сендвіч з беконом і сиром, 4 рулони туалетного паперу, 2 гуртки звареного кава або 2 рогалика в Scandinavian Bakery, 16 середніх бананів, годину інтернету (в туристичних місцях тільки півгодини), 3 літри питної води, два круассана.
Австралія : лотерейний квиток з шансом виграти стільки грошей, щоб вистачило на двотижневий тур.
Йорданія : пакет чіпсів або дві кави з кавоварки.
США : у Лос-Анджелесі за 1 бакс можна проїхатися на Blue Bus або залишити машину на парковці на 1:00.
Нікарагуа: пляшка пива.
Аргентина : у Буенос-Айресі за 1 $ можна проїхатися на автобусі або метро, ​​купити безліч фруктів або яскравий плетений браслет, з'їсти булочку.
Беліз: смажені банани на вулиці.
Індонезія : в Манадо за 1 долар США можна отримати повноцінний обід з шматком смаженої курки, рисом, овочами, мінеральною водою та фруктом.
М'янма : келих кави з льодом, 4 пачки місцевих сигарет або півпачки фірмових «Мальборо», таблетки від малярії доксициклін на 17 днів, 10 пончиків самосас з начинкою, 4 літри чистої води, банку «Кока-Коли» або літр місцевої Star Cola, одне помело, 1:00 інтернету.
Словом, якщо ви шукайте, де витратити 1 $ з розумом - краще місця, ніж В'єтнам, Таїланд або Філіппіни - не знайти.

Коментарі