Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити ЖД залізничні квитки онлайн



Сучасні тенденції і технічні рішення відкривають багато привабливих можливостей, однією з яких є - можливість купувати квиток на поїзд через Інтернет. Квитки, які Ви отримуєте після оплати на сайті - це повноцінні проїзні документи, які дають право проїзду на поїздах УкрЗалізниці.

Причини, чому онлайн сервіси дуже популярні, а пасажири з усього світу купують квитки на поїзд через Інтернет - дуже очевидні. Зручність інтернет-замовлення полягає в тому, що Вам не потрібно вирушати на вокзал і стояти в черзі до каси. Купити залізничний квиток онлайн можна, не виходячи з дому, всього за кілька хвилин.


Чому покупка залізничних квитків онлайн на поїзд вигідно і зручно?

Зрозумілий інтерфейс! 

При організації сервісу ми постаралися забезпечити замовлення залізничних квитків з максимальною зручністю для наших користувачів. Продаж залізничних квитків на поїзд організована максимально просто. Все, що необхідно буде зробити - вказати маршрут прямування і дату відправлення (за бажанням, і час). Система запропонує перелік поїздів доступних до оформлення. Наш сервіс покаже всі поїзди, де є вільні місця на цю дату! Вам залишиться тільки вибрати підходящу пропозицію і місце в вагоні.


Запорука спокою і точність даних! 

Вам доступні схеми вагонів усіх поїздів - Ви самі вибираєте потяг і діапазон місць. Більш того, Ви бачите все вільні місця і можете вибрати кращі! Якщо бажаного жд квитка в даний момент немає в наявності, у Вас є шанс перехопити тільки що зданий іншим пасажиром квиток на поїзд.

Поки Ви вивчаєте варіанти залізничних квитків онлайн, за Вами не вишиковується черга! Ви вибираєте квитки на поїзд в спокійній обстановці, а не в галасливій касі. Також немає необхідності диктувати касиру дані всіх пасажирів. Прізвища Ви вводите власноруч - вкажіть дані в потрібних полях, перевірте правильність і підтвердіть замовлення, натиснувши «В Корзину». З цього моменту квиток на поїзд стає недоступним для інших пасажирів.


Оплата у зручний час! 

Продаж квитків на поїзд здійснюється у зручний час за допомогою будь-якої платіжної картки Visa або MasterCard. Зареєстровані користувачі можуть вибрати одну зі своїх збережених карток, дані підтягнуться автоматично. Незареєстрованим користувачам необхідно ввести реквізити банківської карти - номер карти, термін її дії та CVV2-код.



Незалежно від того, в якому каналі був придбаний залізничний квиток (Приват24, сайт bilet.pb.ua, термінал самообслуговування, за телефоном 3700, у відділенні ПриватБанка,  мобільному додатку Приват24), роздрукувати квиток можливо одним з найбільш зручних способів:
1. Приват24 розділ Квитки - Залізничні квитки - Архів - Перегляд - Роздрукувати  
2. Сайт bilet.pb.ua в правому верхньому кутку розділ Архів квитків - Перегляд - Роздрукувати
3. В терміналі самообслуговування ПриватБанка є два способи друку квитків:
3.1 здійснити авторизацію за допомогою карти або телефона, обрати розділ Квитки - Архів квитків на поїзд - Роздрукувати
3.2 без авторизації в терміналі самообслуговування на головному екрані вибрати меню Роздрукувати квитанцію і вказати код квитанції з Архіву квитків або повідомлення (Наприклад, код квитанції має наступний вид " Цей квиток можна роздрукувати в терміналі ПриватБанку в меню Друк квитанцій за кодом 221690018351933)
4. Роздрукувати оригінал квитка на поїзд можливо в автоматизованних (наявність компьютерного обладнання) касах  залізничних вокзалів на материковій частині України за кодом квитка (приклад, ПРИ-Н1-2428981-7216) не менш ніж за 30 хвилин до відправлення поїзда.
5. З електронної пошти, вказанної під час оформлення квитка ( у разі необхідності квиток можливо надіслати повторно на еmail).
Зверніть увагу!
Електронні квитки (квитки з QR кодом) не обов'язково друкувати.
Достатньо показати QR код на екрані Вашого смартфону.
В мобільному додатку Приват24  реалізовано 2 способи перегляду QR коду:
- Розділ Транспорт - Поїзд - Архів квитків на поїзд (в правому верхньому кутку) - натисніть на знак QR код
- Розділ "Ще послуги" (в нижньому лівому кутку) - Архів - Поїзди - Архів квитків на поїзд
Квитки за кодом замовлення (не електронні квитки)обов'язково необхідно обміняти на оригінал квитка в автоматизованій касі (наявність компьютерного обладнання) вокзалу на материковій частині України не менш ніж за 30 хвилин до відправлення поїзда

Коментарі