Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Віагра. Як приймати. Де купити Віагру / Виагра. Как принимать. Где купить Виагру /

Створення препарату щодо поліпшення чоловічої потенції "Віагра" вважається третім найбільшим досягненням вчених двадцятого століття після пеніциліну і рентгенівських променів.
"Віагра" - перший у світі прийнятий орально фармацевтичний таблетований засіб, який визнано ефективним для більшості представників чоловічої статі, що страждають розладом ерекції. Дослідники, які змогли принести радість тисячам чоловіків, в 1998 році були удостоєні Нобелівської премії.

Історія Історія препарату Віагра

У 90-х роках минулого століття вчені, які працюють в американській компанії "Пфайзер", займалися винаходом нового препарату, який повинен був полегшити болі в грудях при стенокардії. Але під час клінічних випробувань було з'ясовано, що активна речовина силденафіл не робить належного впливу на роботу серця. При цьому всі чоловіки, які брали участь у випробуваннях, із захопленням говорили про сильний побічний ефект, пов'язаний з поліпшенням потенції. Коли більшість з учасників експерименту навідріз відмовилося повернути непотрібні для серця таблетки, а один навіть спробувала проникнути в лабораторію для поповнення своїх запасів, менеджери компанії зрозуміли, що виявили "золоту жилу".

Новому чудодійному засобу було дано назву, що складається із з'єднання слів "Vigor" (що означає "влада", "сила") і Ніагара (Niagara Falls), який визнаний найпотужнішим водоспадом в північній Америці.

Віагра - медичні дослідження


З 1993 року проводилися довгі і складні дослідження, метою яких було підтвердження незвичайних властивостей "Віагри". В результаті була доведена не тільки висока ефективність, але і безпека таблеток в боротьбі з чоловічою еректильною дисфункцією. В результаті Департамент Сполучених Штатів з контролю лікарських засобів дав дозвіл випуск препарату "Віагра".

Як діє "Віагра"

Основний механізм дії даного препарату полягає в істотному збільшенні припливу крові до статевого члена, що сприяє появі у чоловіка природної ерекції. "Віагра" робить позитивний вплив лише на природні механізми виникнення ерекції - саме в цьому її новизна і секрет неймовірної популярності.

"Віагра" не є загальновозбуждаючим засобом, що підвищує чоловіче лібідо, і не викликає появи сексуального бажання як такого - дія "чарівних" таблеток грунтується тільки на локальному посилення кровотоку в запалі тіла пеніса, що сприяє появі ерекції.

Прийом "Віагри" і визначення дози.

Зазвичай до прийому рекомендується одна таблетка за годину до запланованої сексуальної активності. Препарат починає діяти десь через 30-50 хвилин після прийому і зберігає свій ефект протягом кількох годин. Якщо прийняти "віагру" до їжі, вона подіє швидше. Таблетку слід вживати тільки тоді, коли є намір і можливість зробити статевий акт, і не частіше, ніж один раз на добу.

Препарат "Віагра" випускається в трьох дозуваннях: 25 мг, 50 мг і 100 мг. Спочатку призначається середня доза - 50 мг, а після, в залежності від наставання ефекту, вона може бути скорегована в бік зменшення або збільшення. Є ще інший підхід, за яким починати потрібно з мінімальної дози, а за тим в разі необхідності дозування підвищувати.

Можливі побічні ефекти

Як і будь-яке інше лікарський засіб, "Віагра" має свої побічні ефекти, основними з яких є: розлад шлунку, головний біль, закладеність носа, почервоніння шкіри обличчя через припливів крові, тимчасове зниження зору, задишка, загальне погане самопочуття.

Для уникнення таких "неприємностей" лікарі рекомендують підбирати правильну дозу, а також ні в якому разі не зловживати препаратом і не застосовувати його більше одного разу на добу.

Протипоказання до застосування "Віагри"

Застосування "Віагри" протипоказано при наявності таких захворювань:
  • лейкоз
  • захворювання серцево-судинної системи
  • серповидно-клітинна анемія
  • цукровий діабет
  • анатомічні деформації пеніса
  • гіперчутливість до силденафілу
Крім цього, не можна пробувати збільшити потенцію за допомогою "Віагри", якщо має місце одночасний прийом "чарівних таблеток" з донаторами оксиду азоту або з нітратами будь-яких форм.

Перераховані вище протипоказання обумовлені тим, що зазначені захворювання, як правило, супроводжуються прийомом деяких лікарських засобів. І ось в цьому може критися велика загроза. Наприклад, одночасний прийом "Віагри" з нітратами може привести до летального результату.

Також визнано вкрай небезпечним для здоров'я і життя поєднувати "Віагру" з такими препаратами, як:
  • адреноблокатори бета (використовуються при артеріальній гіпертонії, стенокардії та інших порушеннях сердечного ритму)
  • БМКК (відносяться до групи антиангінальних препаратів, які одновремено збільшують кількість кисню, що доставляється до міокарда, і зменшують потребу міокарда в цьому самому кисні)
  • гіпоглікемічні (протидіабетичні) лікарські засоби (знижують рівень глюкози в крові)

Хочете купити Віагру анонімно через Інтернет?

У століття цифрових технологій немає нічого простішого ніж зробити покупку через інтернет!

Якщо ви зацікавлені в покупці і хочете спробувати чудо таблетку Віагра, Ви це можете зробити прямо зараз! Потенція, ерекція, эрекция, потенция.

Де купити Віагру:


Коментарі