Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити парасольку / Где купить зонтик / Where to buy umbrella


Незайвим восени буде і придбання нового парасольки . Перевірено, якщо купити строкату парасольку, то це відмінно допомагає впоратися з осінньою депресією !
При покупці парасолі ( зонтик ) слід визначитися, перш за все, з його розміром. Що для вас зручніше: ходити з великим парасолькою, спираючись на нього як на тростину, або ж носити його в невеликій дамській сумочці?
Видів парасольок безліч - це парасолі-тростини , автомати, напівавтомати ... Але слід пам'ятати, що чим легша парасоля і чим більше у неї складань (а їх може бути навіть 5), тим імовірніші поломки. Найміцніші парасольки - тростини . Крім того, парасолька-тростина складніше забути або втратити, ніж крихітний складаний парасолька.

Купол парасольок найчастіше роблять з нейлону, поліестера або епонжа. Нейлон відштовхує воду і тому така парасолька швидко висихає - зазвичай цей матеріал використовується для дешевих парасолів. Однак найбільш водонепроникним вважається нейлон з тефлоновим просоченням - такі парасолі, як правильно, дорогі.

Де купити ?

Коментарі