Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити: Модне, стильне жіноче весняне взуття 2013 (15 фото) / Модная, стильная женская весенняя обувь 2013 (15 фото


Зовсім скоро завершиться багатьма нелюбима пора року і наступить довгоочікувана весна. У зими, безумовно, є свої прекрасні сторони у вигляді снігу, прогулянок на морозі і катання на санках. Але, за три місяці дівчата втомлюються від ожеледі, бруду і неможливості носити красиві речі. 


Але ж так хочеться пройтися по вулиці впевненою ходою в ботильйонах на високих підборах. Нічого чекати залишилося недовго. Модне жіноче весняне взуття 2013 скоро буде радувати всіх дівчат у світі.
Модний жіночий весняна взуття 2013 фото
Весна - це шикарне пора року не тільки через прекрасну погоду. Адже саме зараз жінки мають можливість носити абсолютно різне взуття: від чобіт вище коліна до відкритих босоніжок. Адже погода так мінлива. Весну можна обожнювати тільки за те, що завдяки ній ми можемо носити туфлі. А це сама неймовірна взуття в світі.

Жінкам подобається демонструвати свої ніжки і взуття. У цьому є щось пікантне і сексуальне. Дівчина в красивій взуття, безсумнівно, привертає до себе увагу, тому що хороше, стильне взуття говорить про добрий смак її власниці.

Модний жіночий весняна взуття 2013 фото

Стильне весняне взуття 2013

Щорічно мода на взуття міняється. Пам'ятайте, один час туфлі з довгим носком користувалися скаженою популярністю. А зараз їх практично не зустрінеш на ніжках модниць. Зате взуття на дуже високих підборах і платформі зараз можна побачити на кожній другій представниці слабкої статі.
Стильна жіноча весняна взуття 2013 фото
Тому цілком природно, що і весняне взуття постійно оновлюється. За цими змінами повинна спостерігати кожна дівчина. Тому що носити улюблене, але застаріле взуття - це означає закріпити за собою репутацію не стежить за собою дівчата. До того ж чоловіки не такі дурні в моді, як думають жінки. Вони досить не погано орієнтуються в модних тенденціях. І повірте, їм набагато приємніше піти на побачення зі стильною і модною жінкою. Так що негайно приступаємо до вивчення стильних новинок взуття в 2013 році.

Стильна жіноча весняна взуття 2013 фото

Весняне жіноче взуття 2013

Чоботи, ботильйони, туфлі, балетки - все це ми зможемо без проблем носити навесні. Оновлювати свій гардероб треба постійно, так як це не тільки зробить вас головною модницею, але і принесе масу позитивних емоцій. До того ж взуття, придбане навесні, цілком може придатися для осені.

жіноча весняна взуття 2013 фото

Весняні чоботи 2013

Навесні любительки високих підборів зможуть порадіти на всі сто відсотків. Так як актуальними будуть чоботи на дуже високому каблуці. В принципі чоботи є найбільш комфортною взуттям, що дозволяє носити 15-ти сантиметровий каблук. Тому що, незважаючи на захмарну висоту, наші ноги відчувають себе комфортно через гарної фіксації щиколотки. Навесні ботфорти на високих підборах незвичайного кольору будуть трендом номер один. Під незвичним кольором мається на увазі не кислотні відтінки, а благородний коричневий, сірий. До речі високі чоботи можна носити не тільки на початку березня.Багато моделей взуття мають вирізи, ажурні вставки і відкритий носок.

Стильна жіноча весняна взуття 2013 фото

 весняна взуття 2013 фото

Весняні модні ботильйони 2013

В останні роки ботильйони користуються колосальною популярністю серед жінок. У них зручно, красиво і при цьому особливо не треба переживати, з чим їх носити, адже ботильйони підходять практично під весь одяг. Навесні 2013 модними будуть шкіряні ботільйони. Переважно щоб у них поєднувалися два кольори, наприклад білий і бордовий. Каблук при цьому може бути самим незвичайним: від ультратонкої шпильки до масивного каблука у вигляді барильця. До речі шнурки також не здають своїх позицій, чим їх більше на взутті, тим прекрасніше вона виглядає.

 жіноча весняна взуття 2013 фото

Стильна жіноча весняна взуття 2013 фото

Модні весняні туфлі 2013

Мабуть, над туфлями в 2013 році дизайнери «познущалися» найбільше. Вони залишили нам можливість носити класику, у вигляді стійкого каблука і невеликий платформи. Однак модним трендом є незвичайні туфлі . У них можуть бути відкритий носок, п'ятка або бічна часто ноги. До речі, туфлі повинні мати не сильно високий каблук, максимум 10 см. Основну ставку можна зробити на матеріал туфель. Дизайнери рекомендують не боятися носити у повсякденному житті туфлі, наприклад з селікона, тобто полность прозорі. А ще можна наважитися купити кросівки на підборах. Зрозуміло, що з діловим костюмом таке взуття поєднується погано, але для створення власного, унікального стилю вона як не можна підійде.

весняна взуття 2013 фото

весняна взуття 2013 фото

Весняне взуття 2013: кольори

Крім стандартної колірної гамми, яку можна надіти під все на світі, можна носити взуття незвичайних і навіть іноді дивних квітів. У моді актуальні металеві кольори: бронза, золото, срібло. Пам'ятаєте, як виглядає фольга? Так от актуальними будуть туфлі якраз такого кольору і фактури.

весняна взуття 2013 фото кольори

Не забувають дизайнери і про те, що зараз рік змії. Тому взуття зі шкіри пітона, можна пофарбованого буде вражати своєю незвичайністю. Квіточки також актуальні. Чим яскравіше квітковий принт, тим краще. А ось неонова взуття вже не так актуальна, її краще залишити на літо. Навесні допустимо мати на взуття тільки неонові вставки, у вигляді ремінців або смужок.

весняна взуття 2013 фото кольори

Весняне взуття 2013: фактури

Мабуть, головною особливістю вашої весняної взуття може стати її химерний каблук. Над цією частиною дизайнери познущалися вдосталь. Напевно, ви ще ніколи не носили туфлі з каблуком, в яке вставлено скло. Тепер ви можете собі такі купити. А ще модним буде дерев'яний каблук. Тільки часто він виглядає як шматочок маленького колоди, прикріпленого до взуття. Єдності взуття та каблука більше немає. Навпаки, чим більш явно він відрізняється за фактурою і кольором від чобіт або туфель, тим краще.

весняна взуття 2013 фото фактури

Більшість весняного взуття не матиме носок, тому вам доведеться постійно стежити за станом свого педикюру. Так само не забувайте, що носити колготки з взуттям без носка не дуже доречно.

весняна взуття 2013 фото фактури

Для найсміливіших дівчат були створені весняні туфлі з натурального хутра.Чесно кажучи, важко уявляється, з чим таке взуття можна поєднувати. Але те, що в таких туфлях ви будете виглядати мега епатажно - це сто відсотків.

Вибираючи собі незвичайне взуття, пам'ятайте, що з його допомогою ви не повинні перетворитися на клоуна. Воно створене для того, щоб доповнювати наш образ, роблячи нас більш вишуканими або незвичайними. Але, вже точно взуття не повинне затьмарювати її власницю. Якщо ви не готові ловити на собі погляди проходять повз людей, то тоді надягайте більш класичні варіанти взуття. Весняне взуття обов'язково урізноманітить ваше життя і розбавить сірі будні.

Де купити весняне взуття 2013 :


Коментарі

Unknown каже…
як я можу зробити заказ на одне з цих пар взуття? Напишіть будьласка відповідь на panasigor199614@rambler.ru