Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити меламінову губку / Где купить меламиновую губку /


УНІКАЛЬНА меламінового ГУБКА
Вже кілька років меламінові губки допомагають нам позбутися старих плям і забруднень, з якими ми давно не могли впоратися. Секрет цих губок - матеріал, зазвичай званий меламінова піна, яка може проникати глибоко в пори поверхні і видаляти дуже стійкі забруднення та плями за допомогою простої води.
На відміну від простих продуктів для прибирання, продукти з меламинової піни виробляються за іншою технологією і для ефективного усунення більшості плям і забруднень до них необхідно додати лише трохи води.Не потрібно мила або інших хімічних очищувачів.
У ЧОМУ СЕКРЕТ?
Коли в процесі виробництва меламінова смола перетворюється на піну, її мікроструктура стає майже такою ж твердою, як скло. Це перетворення дає меламиновой губці такі ж абразивні переваги, якими володіє наждачний папір. Ви запитаєте, якщо цей матеріал такий же міцний як скло, чому ж тоді ця губка така м'яка і не псує поверхні? Тому що вона зроблена за особливою технологією і являє собою особливий тип піни з відкритими порами.

1. Відкриті пори!
Принцип роботи меламиновой губки
Само поєднання слів «відкриті пори» вже викликає деякий подив, тому давайте почнемо з зворотного - матеріалу з закритими порами. Види піни із закритими порами зазвичай більш жорсткі. Вони краще зберігають свою форму, тому не випускають повітря зі своїх пір (повітряних кишень), як купа надутих м'ячів, складених разом.Матеріал з відкритими порам зазвичай набагато м'якше. Уявіть, що всі ці м'ячі лопнули, але зберегли більшу частину своєї оболонки.
2. Шорстка структура.
У повітряній меламиновой піні залишаються недоторканими (закритими) лише невелика кількість пор, а волокна оболонок лопнули пір переплітаються один з одним і утворюють якусь шорстку (з безліччю вусиків), еластичну поверхню. Однак між цими вусиками і раніше залишається повітря. Волокна оболонок лопнули пір настільки тонкі і еластичні, що вся поверхня губки стає гнучкою і не розривається, коли її згинають або мнуть у руці.
Переплетающі лопнувші оболонки пір (вусики) і є тим другим перевагою, яка і додає меламіновим губках такі хороші очищаючі властивості.

ПЕРЕВАГИ меламінової ГУБКИ.
Губка може легко проникати всередину забруднень і розривати їх зв'язок з поверхнею. Тому все від декількох натискань, плями вже починають сходити. Це також сприяє тому, що забруднення з глибоких пір поверхні витягуються у відкриті пори губки і залишаються там. Два ці фактори роблять цей продукт нового покоління майже чарівним!
Висока очищаюча здатність. 
Губка легко усуває всі види забруднень. Не дряпає поверхні. Очищає більшість "домашніх" забруднень і поверхонь. Однією губки достатньо для очищення 10 кв / м поверхні (при середніх забрудненнях).
Добре вбирає вологу. 
Відмінно працює, як суха, так і волога, з або без застосування мила та інших хімічних миючих і чистячих засобів. 
Піниста структура. 
Відкриті пори губки добре затримують м'яку бруд. Для збереження первісної чистячої здібності губки її не потрібно часто обполіскувати.

СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ.
Губка усуває плями, бруд, мильний і вапняний наліт у ванній, видаляє сліди олівця і маркера зі стін, підлог, дверей та приладів. Також губку можна застосовувати для очищення вологостійких шпалер, вікон, кухонних витяжок, меблів з ​​дерматину і ін  Меламінова губка досить ніжна для застосування на таких поверхнях, як: скло, керамічна плитка, нержавіюча сталь, алюміній, кераміка, вироби з меламіну, плитка, дерево, хромовані вироби і оргскло.

Коментарі

Анонім каже…
не написано у статті, де купити меламінові губки. По пошуку знайшов гарні ціни на сайті http://paopao.com.ua/uk/2-melamine-sponge.html