Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити Висівки для схуднення / Где купить Отруби для похудения / where to buy bran


Сьогодні для того щоб схуднути , багато людей вдаються не тільки до дієт, але і до різних дієтичних добавок, які стимулюють процеси схуднення і допомагають очистити організм від шлаків. На жаль, не завжди ці добавки є продуктом натуральним і повністю безпечним для нашого здоров'я. Інша справа - це висівки ( отруби ) для схуднення , які останнім часом користуються великою популярністю. 

Що таке висівки

Висівки - це харчові волокна або концентрована клітковина. Основну частину маси висівок становить шкірка зерна , також у висівках містяться зернові зародки і алейроновий шар. Тобто висівки - це необроблена злакова маса, яка містить активні компоненти цільнозернового зерна. Споживаючи висівки, ми отримуємо практично всі корисні речовини, що містяться в зерні. Тоді як, наприклад, вживаючи муку, яка є повністю опрацьованим продуктом, в наш організм надходить сама мізерна частка цих корисних речовин.
Потрапляючи в наш організм, висівки не перетравлюються і не всмоктуються. Вони розбухають і діють як абсорбент, вбираючи в себе токсини і шлаки, а потім акуратно виводять все це з організму. Завдяки цьому нормалізується робота шлунково-кишкового тракту, знижується рівень холестерину. Висівки також хороші тим, що вони пригнічують відчуття голоду, створюючи відчуття ситості за рахунок розбухання. Крім цього висівки знижують рівень цукру в крові і регулюють артеріальний тиск.

Види висівок

Існує безліч видів висівок, які залежать від виду зерна. Серед найпоширеніших висівок для схуднення слід зазначити:

  • вівсяні висівки для схуднення;
  • житні висівки для схуднення;
  • пшеничні висівки для схуднення;
  • ячмінні висівки для схуднення;
  • гречані висівки для схуднення;
  • рисові висівки для схуднення.

Також висівки можуть ділитися в залежності від ступеня подрібнення: грубі висівки і тонкі висівки. Це далеко не весь список висівок, його можна ще продовжити, оскільки висівок існує стільки, скільки видів зерна. Сьогодні можна придбати не тільки висівки одного виду, але також змішані висівки, які містять в собі відразу декілька видів висівок.Існують також готові каші з додаванням різних висівок. Наприклад, можна купити не просто вівсяну кашу, але вівсяну кашу з висівками.

Висівки для схуднення. Що вибрати

З точки зору дієтології абсолютно всі висівки хороші і корисні. Однак серед великої безлічі висівок слід виділити пшеничні висівки для схуднення , а також вівсяні висівки для схуднення. Саме їх найчастіше рекомендують включати в дієтичний раціон.

Вівсяні висівки для схуднення крім своїх головних властивостей абсорбувати шлаки і токсини, також володіють жовчогінним ефектом. Вівсяні висівки призначають не тільки з метою схуднення, але також в цілях профілактики і лікування багатьох захворювань шлунково-кишкового тракту. Застосування вівсяних висівок практикується в досить-таки великій кількості дієт. Так, одна з найвідоміших дієт, в раціон якої обов'язково входять вівсяні висівки , - це дієта Дюка . На першому етапі цієї дієти в раціон вводиться 1,5 чайної ложки вівсяних висівок, потім кількість висівок збільшується до 2 чайних ложок. Включати вівсяні висівки в їжу доктор Дюка радить регулярно, навіть після того як ви вийшли з дієти.

Висівки для схуднення також будуть доречні, якщо ви дотримуєтеся білкової дієти, так як саме цей вид дієти зазвичай супроводжується запорами. Серед таких дієт слід зазначити Кремлівську дієту . Поряд з вівсяними висівками для схуднення також часто включають в дієтичний раціон і пшеничні висівки для схуднення. Вони володіють таким же ефектом, як і вівсяні висівки, а тому ідеально вписуються в рамки дієти.

Висівки для схуднення. Застосування

Для того щоб висівки для схуднення дали бажаний результат, приймати їх слід правильно. Висівки для схуднення слід вводити в свій раціон поступово. Починати потрібно з однієї чайної ложки і згодом одну чайну ложку можна збільшити до трьох столових ложок. Вживати висівки в сухому вигляді не можна - це не дасть ніякого ефекту. Висівки слід заварити і тільки потім включати в їжу. Для цього висівки потрібно залити окропом, дати їм набрякнути хвилин 20 або 30, після чого злити зайву воду. Такі висівки можна з'їсти з молоком, йогуртом або іншими молочними продуктами.

Висівки можна використовувати при приготуванні різних страв. Наприклад, добре додавати висівки в випічку, що зробить її більш корисною, в салати. Однак при всій корисності висівок приймати їх в необмеженій кількості можна, так як це загрожує здуттям кишечника і іншими неприємними наслідками. Не можна приймати висівки і в період загострення різних захворювань шлунково-кишкового тракту. Пам'ятайте, що допустима доза висівок для схуднення - це не більше 30 грам в день. Не вживайте більше покладеної норми і тоді висівки підуть вам на користь.

Як вибрати висівки?

Висівки можна купити практично в будь-якому магазині у відділі - «Дієтичні продукти». У продажу можна зустріти пшеничні, житні, рисові і т.д. висівки від одних і тих же виробників з абсолютно різними описами. Різниці в них немає ніякої, можна придбати навіть найдешевші і вони будуть відповідати всім органолептичними показниками для даного виду.

Коментарі