Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити цифровий приймач, приймач цифрового телебачення / Где купить цифровой приемник, приемник цифрового телевидения / Where to buy a digital receiver, digital TV receiver

Головна перевага нового сучасного цифрового формату телебачення в порівнянні із застарілою аналоговою технологією - це висока якість зображення і звуку, без спотворень. Іншим, не менш важливим, перевагою є великий вибір телеканалів і можливість їх перегляду як через телевізійну приставку, так і за допомогою персонального комп'ютера.

Національна цифрова телемережа. 

Де купити цифровий приймач, приймач цифрового телебачення / Где купить цифровой приемник, приемник цифрового телевидения / Where to buy a digital receiver, digital TV receiver

В Україні більше 60% населення зараз дивиться з ефіру тільки 4-5 телепрограм «старого» аналогового телебачення в поганій якості. Якщо ви одні з них, то вам треба знати, що весь світ активно переходить до нового, цифрового телебачення . Англія, Німеччина, Франція, США, Швеція та багато інших провідні країни світу вже відключили «аналог».

Настав час і Україні стати країною сучасних технологій. У 2011 році побудована і вже працює Національна мережа ефірного цифрового телебачення, одна з найбільших в Європі. Тепер 95% жителів нашої країни можуть брати нове, цифрове телебачення!

Уже зараз в ефірі всієї країни 24 кращих загальнонаціональні канали , а скоро всі 32 ! Перегляд 32 каналів для всіх телеглядачів БЕЗКОШТОВНИЙ!

Де купити цифровий приймач, приймач цифрового телебачення / Где купить цифровой приемник, приемник цифрового телевидения / Where to buy a digital receiver, digital TV receiver




Як налаштувати цифрове телебачення

Самостійно налаштувати телевізор з тюнером для прийому цифрового телебачення , не так вже й складно.

Для переходу до налаштування зайдіть в меню телевізора і виберіть пункт під назвою «Автоналаштування». Перед вами з’явиться вікно для вибору джерела телевізійного сигналу з двома альтернативами: антена і кабель. Виберіть другий варіант і натисніть кнопку «Пуск».

У наступному вікні вибору джерела телемовлення виберіть пункт «Цифрове» і знову натисніть кнопку «Пуск». І, нарешті, в останньому вікні в пункті «Режим пошуку» виберіть варіант «Повний» і заповніть поля наступними даними:
• частота – 354 МГц;
• модуляція – QAM 256;
• швидкість передачі – 6900 сім/сек.

Якщо ви хочете здійснити пошук каналів HD якості , змініть значення частоти на 338 МГц.

Багато моделей телевізорів підтримують мережевий пошук, тому Вам не доведеться вручну вписувати всі описані вище параметри. Просто натисніть кнопку «Пошук» відразу після вибору режиму пошуку.

В деяких телевізорах необхідно ввести ще і значення кінцевої частоти і типу сканування. При налаштуванні цифрового телебачення оберіть «Швидке сканування» і задайте значення кінцевої частоти 418 МГц.

Як бачите, налаштування цифрового телебачення займає всього кілька хвилин і не вимагає ніяких спеціальних знань і вмінь.

Крім цього, цифрове телебачення можливо налаштувати і на персональному комп’ютері. Для цього необхідний вбудований або зовнішній ТВ-тюнер і невелика антена для прийому сигналу. Установки, у більшості випадків, встановлені автоматичні.

Трансляція йде на каналах:

  • 41-634 MHz — УТ-1/ТРК Ера, НТН, К1, Інтер, Мега
  • 43-650 MHz — 5 канал, Тоніс, RU Music, News One, O-TV, Меню-ТБ
  • 49- MHz — DVB-H — еспериментальне мовлення : ТРК Київ, Сіті, MTV-Україна
  • 51-714 MHz — Music Box UA, Культура, Гумор ТБ/Бабай ТБ, М2-Естрада(має ліцензію), ТРК Україна, Уніан(має ліцензію), решта каналів мають тимчасові ліцензії на мовлення
  • 64-818 MHz — Гамма, Shopping TV, Перший діловий, М1, ПРО ВСЕ

Коментарі