Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Як дістати і де купити квитки на Євро-2012 / Как получить и где купить билеты на Евро-2012 / How to get and where to buy tickets for Euro-2012


Після жеребкування фінальної частини Євро-2012 знову ажіотаж на квитки. А їх вже майже немає. Уболівальники з усього світу подали рекордну кількість заявок за всю історію чемпіонатів - більше 12 млн на 1,4 млн квитків. Для порівняння, на Євро-2008 виграти квитки хотіли трохи більше 10 млн. Нагадаємо, в березні 2011 року потрібно було зареєструватися на сайті УЄФА, потім комп'ютер у випадковому порядку вибирав щасливих володарів. Правда, поки квитки на руки ніхто не отримав. Щоб убезпечитися від підробок, УЄФА вирішив видавати оригінали квитків тільки за два тижні до початку ЧЄ. Але у наших уболівальників, яким не вдалося забронювати тікети на ЧЄ, є ще шанси потрапити на матчі.


Перепродаж

По-перше, на офіційному сайті УЄФА (uefa.com) відкрита платформа перепродажів квитків. Тобто якщо ті, хто виграв квитки в березні, з якихось причин не можуть потрапити на матч або вони виграли більше пропусків, ніж потрібно, то вони можуть обміняти чи продати квитки. УЄФА виступає посередником, а значить покупець і продавець не контактують безпосередньо. Квитки продаються за ту ж ціну, що й купувалися - все по-чесному. Наварити не вийде. Але відчувається явний дефіцит квитків. Фанатам потрібно бути вкрай пильними і весь час моніторити сайт. "Максимум 10 хвилин квиток знаходиться на порталі перепродажів і його тут же хтось за цей час викуповує, - каже директор українського оргкомітету Євро-2012 Маркіян Лубківський. - Портал буде діяти до 1 березня 2012 року".
Як дістати і де купити квитки на Євро-2012 / Как получить и где купить билеты на Евро-2012 / How to get and where to buy tickets for Euro-2012

Тільки для нас

По-друге, Федерація футболу України (ФФУ) отримала від асоціації для розіграшу всередині країни близько 26 тисяч квитків тільки на матчі нашої збірної і тільки для наших фанатів. Отримати ці квитки можна буде таким же методом, як і інші - їх розіграють на сайті УЄФА. Планують, що вже 13 грудня відкриють портал для реєстрації. Гендиректор комерційного партнера ФФУ компанії UFI Олег Шкреба каже, що уболівальникам варто відразу реєструватися не тільки на групові матчі, а й на плей-оф. "Таким чином в українців буде більше шансів подивитися, як наша збірна бореться за звання чемпіонів. І не переживайте: якщо нашій команді не судилося зіграти в плей-оф, то гроші повернуться на рахунок того, хто виграв квиток", - говорить Шкреба.

Акції

Третій шанс - це відчувати удачу у всіляких розіграшах, де приз - квитки на ЧЄ. Але будьте уважні, їх розігрують тільки офіційні спонсори.

VIP-пакети

Ще один офіційний варіант потрапити на матчі - купити місця в скайбокси стадіону, де відбуватимуться ігри ЧЄ. Щоправда, дозволити собі подивитися матчі з VIP-місць зможе далеко не кожен - ціни стартують від 2900 євро! Але дороге задоволення окупиться комфортом, який обіцяють організувати власникам таких корпоративних пакетів. Їх два види - "золоті" і "платинові", які дають доступ в бізнес-ложу. У вартість входить оренда тикетів боксу на 7 годин (три години до гри, гра і дві години після), фуршет протягом матчу, куди входять марочні вина і пиво, запрошення на обід в ресторан, розваги до гри і після, місце на парковці і сувеніри Євро. На віп-місця виділили 60 тисяч квитків на українські та польські стадіони. Забронювати квитки можна на офіційному сайті УЄФА в розділі "гостинність".

Де купити квитки на Євро-2012:

Коментарі