Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити Бакуган / Где купить Бакуган / Where to buy Bakugan

Де купити Бакуган / Где купить Бакуган  / Where to buy Bakugan
Як грати в Бакуган?

Діти з усіх куточків планети захоплені, ніби вірусом, настільною грою Бакуган. Яскраві емоції, дивовижні перетворення і приголомшливі битви - ось основні елементи, які роблять світ гри Бакуган неймовірно цікавим і приголомшливим. Це розвага, яка ніколи не набридає, тому що завжди можна пограти з кращими друзями. До захопленим дітям часто і з задоволенням приєднуються батьки, і якщо говорити чесно, але не зрозуміло до кінця, хто відчуває більше позитивних емоцій: дорослі або підлітки?

Що означає «Бакуган»?
Де купити Бакуган / Где купить Бакуган  / Where to buy Bakugan
Бакуган - це стратегічна настільна гра, світ якої відтворено за сюжетом популярного японського аніме. В історії розказано, що звичайний підліток Ден кузо і його друзі навчилися грати з чарівними монстрами - Бакуганом, кожен з яких укладено в спеціальний шар. Тепер шанувальники мультфільму з усього світу мріють отримати в подарунок гру з неймовірними бійцями-Бакуганом. Всі фантастичні монстри наділені різними здібностями, тому перемагає той гравець, чия стратегія виявилася найвдалішою.

Для гри використовують: кулі із захованими всередині монстрами і два види карт ( пластикові Карти Здібностей імагнітні Карти Воріт ). 
Весь процес гри може відбуватися на спеціальній арені або ж просто на столі. Батьки, які вирішили купити Бакуган , відзначають, що гра розвиває у дітей спритність і кмітливість.


Як почати гру Бакуган?

Змагатися можна вдвох або цілою компанією, граючи турнір. Кожному, хто вступає в гру, необхідно мати мінімальний набір предметів: три кулі-Бакугана , три карти Здібностей і три карти Воріт . Щоб зробити змагання набагато цікавіше, варто купити пастки Бакуган, додаткові набори бакуганов і чарівних карт.
Де купити Бакуган / Где купить Бакуган  / Where to buy Bakugan

Варто знати, що всі монстри-бакугани відрізняються за стихіями (вогонь - Пайрус , земля - Сабтерра , вода - АКВОС , тьма - Даркус , світло - Хаос , вітер - Вентус ) і здібностям (кількості G-енергії). Карти Воріт відрізняються за кольором: золота, срібна і мідна - цей набір необхідний для початку гри. Також існують Карти Здібностей, вони бувають трьох кольорів - червоні, сині та зелені. Якщо грамотно і вчасно використати свої карти, то можна досягти великих успіхів у грі.

Завзяті гравці в Бакуган збирають значні колекції бійців і карток, а також розробляють цілі схеми з їх застосування. Яку комбінацію використовувати, кожен гравець вирішує сам, а свій вибір ретельно приховує від противника.

На додаток до основних атрибутів можна купити арену для гри в Бакуган. На даний момент вони існують двох видів - тканинні і жорсткі, які збираються з пластмасових деталей. Фанати гри просто обожнюють обзаводитися додатковими аксесуарами: спеціальними кейсами для зберігання куль, валізками для карт та іншими приємними дрібничками.


Яка суть гри Бакуган?
Ознайомитися з усіма нюансами можна, прочитавши основні правила гри. Якщо говорити коротко, то сенс гри полягає в тому, щоб виграти у суперника три Карти Воріт. Перед початком гри суперники викладають в центр ігрового поля по одній своїй Карті Воріт (особою вниз) так, щоб ближче до гравця знаходилася карта противника.
Де купити Бакуган / Где купить Бакуган  / Where to buy Bakugan
Після цього починається сам ігровий процес: суперники метають кульки, в яких знаходяться воїни-бакугани. Для успішного ходу гри потрібно неодмінно потрапити на Карту Воріт. При зіткненні з нею куля розкривається і чудесним чином трансформується в Бакуган. Усередині кулі є інформація про те, який G-енергією володіє цей монстр. Виграє той, чий Бакуган виявився сильнішим.

Але якщо раптом вам здалося, що це занадто просто, не поспішайте з висновками, адже дана гра таїть в собі безліч хитрощів і вивертів. Кожна Карта Воріт, на яку потрапили кулі-бакугани, додає різну кількість енергії воїнам стихій, що може істотно вплинути на результат битви. Крім цього, існують Карти Здібностей, які ви можете розігрувати після первинного підрахунку енергії. У них також містяться додаткові очки і хитрі виверти (наприклад, можна відмінити всі бонуси, отримані суперником). Але й це ще не все! Тепер ви можете купити Бакуган-пастку, який привносить в гру додаткові несподіванки.Таким чином, результат битви може за пару хвилин помінятися кілька разів, і виграє той, хто хитріший і вправніше використовує своїх бакуганов і Карти Здібностей.

За результатами підрахунків G-енергії Карта Воріт програв у битві переходить до переможця, а якщо енергія виявилася дорівнює, то картка забирає той, хто першим на неї потрапив. Бакуган, який зіграв, відкладається в сторону, а для наступної битви беруть нового. Переможцем у грі вважає той із суперників, який першим збере три карти Воріт свого противника. Важливий момент: після закінчення гри всі карти повертають їх початковим власникам.
Які є варіації гри?


Головна порада, яку дають розробники новачкам: навчіться робити вдалий кидок! Для цього слід упевнитися, що магнітна сторона кулі знаходиться знизу. Кидаючи, закрутіть кулю, щоб він обов'язково торкнувся Карти Воріт нижньою стороною, тоді він неодмінно розкриється.

Купити Бакуган в подарунок дітям - відмінна ідея! 
Вимагаючи такі навички, як кмітливість і спритність, ця гра стає улюбленою розвагою.
Де купити Бакуган / Где купить Бакуган  / Where to buy Bakugan

Де купити бакуган:

Коментарі