Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити автомобіль. Дешеве авто вигідно / Где купить автомобиль. Дешево, выгодно / Where to buy a car.

Де купити автомобіль. Дешеве авто вигідно / Где купить автомобиль. Дешево, выгодно / Where to buy a car.

Де купувати автомобіль

У наш час купити машину нескладно - були б гроші. Причому зробити це можна в трьох різних місцях, кожне з яких має свої плюси і мінуси.

Купівля машини в магазині

Мабуть магазин - це єдине місце, де можна мати повну гарантію того, що гроші не пропадуть. Навіть якщо куплена машина виявиться краденою (або буде мати інші фатальні недоліки) - з магазину можна отримати компенсацію або інший автомобіль. Магазини намагаються забезпечити клієнтів додатковим сервісом - постановкою на облік прямо при купівлі, техоглядом, страхуванням, установкою акустичних систем, антикорозійною обробкою і іншими важливими дрібницями.

Основних недоліків два:

  • Високі ціни (магазини торгують або новими машинами, або машинами, оціненими вище, ніж на ринку)
  • Малий вибір (торгуючи тільки новими машинами неможливо відобразити весь спектр автомобільного ринку)
Де купити автомобіль. Дешеве авто вигідно / Где купить автомобиль. Дешево, выгодно / Where to buy a car.

Покупка за оголошенням

Друга за надійністю схема. За оголошенням машини продають зазвичай ті, хто вже
встиг на них поїздити і замислюється про заміну. Якщо машина від'їзду в вашій місцевості два-три роки і до цих пір не затримана за підозрою у викраденні - то, швидше за все, цього не станеться і в майбутньому. До того ж, продавець зазвичай вказує свої координати і в разі необхідності його можливо знайти.

Недолік - зайва трата часу. Ви не бачите пропоновану до продажу машину, і щоб поглянути на неї доводиться домовлятися, спеціально кудись їздити. І при цьому ніхто не гарантує, що товар буде відповідати його рекламним похвалам, і що він вам сподобається.


Покупка на авторинку

Тут ви відразу, своїми власними очима бачите те, що вам пропонують. Можете помацати машину, порівняти з сусідніми, походити, виглядаючи те, що подобається саме вам і коштує стільки, скільки ви готові заплатити. І все б добре, але ...

Купивши авто на ринку, ви в більшості випадків розлучаєтеся з продавцем раз і назавжди, і будь-яка можливий головний біль з машиною стає вже чисто вашим головним болем.

Скільки платити за машину
Це вкрай важливе питання, не вирішивши яке, на авторинок (та й в магазин) краще не вирушати. Підходити до нього можна з трьох сторін.

Вибір машини в залежності від наявних грошей
Якщо у вас в кишені є п'ятсот доларів, це аж ніяк не означає, що ви можете радісно бігти і купувати собі на цю суму «кошлаті», але ще живе «Жигулі». З тієї простої причини, що при покупці машини вам доведеться:
- Сплатити суму, щоб поставити автівку на облік,
- Сплатити податок на дороги,
- Сплатити техогляд,
- Сплатити установку сигналізації,
- Сплатити автостоянку,
- Сплатити страховку,
- Сплатити заміну масла, повітряного і масляного фільтрів (хто ж стане витрачатися на їх заміну, якщо машину все одно збираються продавати?),
- Заправити бак,
- І, нарешті - просто обмити машину!

Додаткові витрати покупця після придбання пропорційні вартості машини і складають приблизно від чверті до третини її вартості .Отже, третина своїх грошей потрібно відразу відкласти «на потім», і вибирати чотириколісного друга виходячи не з наявних 500 доларів, а приблизно з 750.
Де купити автомобіль. Дешеве авто вигідно / Где купить автомобиль. Дешево, выгодно / Where to buy a car.

Вибір машини в залежності від своїх можливостей
Найбільш раціональний з усіх способів. Більшість практиків стверджують, що витрати на машину становлять приблизно третину її вартості на рік. Щоб не опинитися в «борговій ямі», намагаючись утримувати свій автомобіль в працездатному стані, оцініть спочатку, яку приблизно суму з сімейного бюджету ви готові витрачати на її зміст, помножте отриману цифру на три, відраховуйте необхідну кількість купюр і - вирушайте на ринок.

Вибір машини за смаком

Припускаємо, що вам сподобалася машина певної марки і ви бажаєте придбати саме її. Для досягнення своєї мети, крім покупки великий скарбнички, вам слід:

- Сходити на авторинок і подивитися машину «живцем»: раптом не сподобається? А заодно познайомитися з ціною;

- Переглянути газетні оголошення, вибрати ті, що стосуються цікавить вас марки (і віку) машини;

- Підсумовувати ціни і визначити середнє арифметичне. Додати чверть отриманої суми на додаткові витрати і приступити до накопичення;

- У міру наближення до заповітної сумі бажано подати оголошення в рубрику «куплю», причому знизьте обчислену середньозважену ціну приблизно на ~ 5%.;


Порада в тему:
В оголошеннях про те, що ви бажаєте купити або продати дорогу машину, небажано вказувати свій домашній телефон. Краще вкажіть робочий номер, стільниковий, електронну адресу або скористайтеся послугами посередника. Не варто наводити злочинців на самого себе.

- Якщо машину по оголошенню купити не вдалося, сходіть на ринок, поговоріть з продавцями, запропонуйте знизити ціну. Залиште свої координати, запропонуйте зв'язатися з вами, якщо вони передумають. Трохи терпіння, і машина стане вашою із заздалегідь запланованою економією.
Де купити автомобіль. Дешеве авто вигідно / Где купить автомобиль. Дешево, выгодно / Where to buy a car.

Де купити автомобіль:

Коментарі

Андрей каже…
Доброго вечору.
Я десятник фінансової системи МММ - 2012.
Пропоную Вам отримати нове авто за пів ціни.
http://sergey-mavrodi.com/auto/
Щоб його купити, потрібно стати учасником МММ - 2012, згодом подати заявку на сайті і зробити вклад.
Щоб стати учасником - звертайтесь.
Завжди готовий допомагати!
andrej.webmaster@gmail.com