Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити або замовити орхідею. Догляд, поради / Где купить или заказать орхидею. Уход, советы / Where to buy or order orchids.

орхідея орхидея orchids. фото

Орхідея

Квіти орхідеї мають більш 35 000 видів різновидів і сортів орхідей.
У природі орхідеї можна зустріти в будь-якій частині землі, але лише малу частину з цього великого різноманіття можна прийняти за кімнатні квіти. Бувають орхідеї, які спокійно і легко звикають до умов квартир і не потребують особливого догляду, а можна зустріти орхідеї, догляд та вирощування, яких вимагає великого досвіду і спеціальних знань у розведенні орхідей.
орхідея орхидея orchids. фото

Квітка орхідеъ має досить цікаву будову. Для того, щоб зробити запаси поживних речовин і води орхідей мають спеціальне потовщення внизу стебла, яке називається псевдо бульба, воно може бути  кулястої форми, форми циліндра або яйця.орхідея
орхідея орхидея orchids. фото

Псевдо-бульба зазвичай зростає на кореневищы. З верхівки псевдо-бульби виростають листя і квітконоси, на них і розташовуються квітки, які у всіх видів орхідей, незважаючи на величезну різноманітність кольорів і форм, мають однакову будову. Є, так звана губа - нижня пелюстка орхідеї, з боків від губи ростуть два бічних чашолистки, зверху два бічних пелюстки і прикрашає квітка верхній чашолистки.

Кожен вид орхідей потребує своїх умовах змісту, але є загальні вимоги, які необхідно виконувати щодо всіх домашніх квітів орхідей.
орхідея орхидея orchids. фото

Особливі вимоги орхідей до вологості повітря і грунту.

Орхідеї вимагають великої вологості, але при цьому необхідно контролювати температуру повітря. При зайвої вологості в субстраті, у місці з низькою температурою, коріння орхідеї легко загнивають. Маленькі форми орхідей непогано ростуть в акваріумах. В цьому випадку, завдяки великому запасу води в псевдо Бульба, квітку можна практично не поливати, але іноді необхідно провітрювати.
орхідея орхидея orchids. фото 
Орхідеї це світлолюбні квіти, яким необхідний яскраве розсіяне світло від 10 до 15 годин на день, і тому в зимовий період орхідея вимагає штучного освітлення. У літній період, навпаки, квіти орхідеї потрібно ховати від прямих променів сонця. Орхідея теплолюбна, тому температура в теплу пору року бажана від 20 до 25 градусів, а в зимовий період утримання не менше 17 градусів за Цельсієм. Вночі нижче на 2-3 градуси.
орхідея орхидея orchids. фото

Грунт для орхідеї це суміш квіткового землі з піском. Краще застосовувати спеціальну землю для орхідей, він продається в спеціалізованих квіткових магазинах.В якості дренажу використовують камінці й уламки пінопласту. Доглядати за саджанцями орхідей потрібно вище сказаним способом, не забуваючи при цьому підгодовувати в літній час 2-3 рази комплексними добривами для кімнатних квітів, розведеними наполовину.

Найчастіше орхідеї розмножуються поділом куща. При цьому необхідно намагатися ділити кущі таким чином, щоб в кожній частині залишалося не менше трьох паростків.Можна спробувати укоренити держак, але при такому методі треба брати грунт, який більшою мірою містить пісок, в який додається земля для квітів, і контроль за вологістю грунту, щоб запобігти загнивання паростків.

Де купити орхідею:

Коментарі