Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити Редуксин /Где купить Редуксин/ Where to buy Reduksin

Де купити Редуксин

Що таке Редуксин

це перший вітчизняний лікарський препарат для зниження ваги, який належить до нового покоління препаратів центральної дії. Редуксин володіє подвійним механізмом дії: по-перше, він сприяє зниженню апетиту. Препарат пригнічує відчуття голоду і формує тривале відчуття ситості.

Це призводить до зменшення кількості споживаної їжі і, як наслідок, до зниження ваги. По-друге, прийом  Редуксин  сприяє посиленню витрати енергії організмом, що, в свою чергу, так само призводить до втрати зайвих кілограмів.

Що особливо важливо, прийом  Редуксину   призводить до поступового зниження маси тіла (0,5-1 кг на тиждень). Таке зниження ваги лікарі вважають оптимальним для організму. Під час прийому  Редуксин  відбувається зміна харчових звичок, людина звикає менше їсти, що сприяє тривалому підтриманню бажаного ваги навіть після припинення прийому препарату.
Редуксин застосовується 1 раз на день і не залежить від прийому їжі, що дуже зручно.  

Редуксин, основною діючою речовиною якого є сибутрамін, безпечний навіть при тривалому прийомі і не призводить до звикання або залежності.
Крім основного дії, спрямованої на зниження ваги, застосування  Редуксин сприяє зниженню рівня холестерину, нормалізації рівня глюкози крові і сечової кислоти.

Побічні ефекти - 

сухість у роті, запори, безсоння, підвищення артеріального тиску, почастішання серцебиття - виражені, як правило, слабо і носять тимчасовий характер.  Редуксин не призначається при тяжкій нирковій та печінковій недостатності, психічних захворюваннях, некомпенсованої артеріальної гіпертензії, ІХС, порушення ритму серця, серцевої недостатності та глаукомі, а так само одночасно з іншими препаратами центральної дії.

На вибір засоби для схуднення впливають різні чинники, тому, перш ніж приймати той чи інший препарат для зниження ваги, необхідно проконсультуватися з лікарем.
Тільки лікар може провести необхідні обстеження для виявлення протипоказань для застосування препаратів, супутніх захворювань і підібрати необхідну дозу лікарського засобу та тривалість його прийому.

Препарат  Редуксин пройшов сувору перевірку на ефективність і безпеку в провідних медичних центрах Росії. Доведено, що ефективність  Редуксин дуже висока, а побічні ефекти виражені слабо, носять тимчасовий характер і не вимагають припинення прийому препарату.
А відносно низька ціна робить процес зниження ваги менш накладним.

Склад: 

в даний препарат входять такі компоненти, як вітамін Е і коньюгированной лінолева кислота. Останні наукові розробки допомогли створити ряд засобів, які допомагають впоратися із зайвою вагою. Серед таких препаратів варто відзначити такі продукти, як поліненасичені жирні кислоти.

Що стосується кон'югованій лінолевої кислоти (КЛС), то вона входить до групи життєво важливих жирних кислот. Даний компонент має природне походження. Спочатку кон'юговані лінолева кислота була виявлена ​​в м'ясі та молочних продуктах. Якщо говорити про промислові масштаби, то КЛС отримують з рослинних джерел, серед яких варто відзначити сафлорова олія.

Дана кислота допомагає нормалізувати обмін речовин, що протікає в організмі. Також КЛС блокує роботу ферменту, що затримує в організмі жир. В цей же час відбувається активізація ферментних систем, переробних цей жир. В одній капсулі препарату міститься 500мг коньюгированной лінолевої кислоти.

Протипоказання: 

не можна приймати цей засіб дітям, жінкам, які годують груддю, а також вагітним. При наявності індивідуальної підвищеної чутливості до компонентів, що входять до складу препарату  Редуксин лайт, від прийому цього засобу також варто відмовитися. Будь-яких небажаних явищ при правильному вживанні даної біологічно активної добавки зафіксовано не було.

Застосування: 

Де купити Редуксин
біологічно активну добавку  Редуксин лайт рекомендується використовувати в якості додаткового елементу, включеного в щоденний раціон піанія. Дорослим рекомендується приймати по 1-2 капсули  Редуксин лайт протягом доби під час їжі.

Якщо говорити про тривалість курсу з прийому даного засобу, то він становить 1-2 місяці. Протягом року можна проводити 3-4 курси використання коштів  Редуксин лайт. Між прийомами перерва повинен становити не менше місяця. Не рекомендується пити алкоголь під час курсу прийому препарату  Редуксин лайт.

Де купити Редуксин:

Коментарі