Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити вікна Металопластикові вікна. ПВХ. / Где купить окна. Металлопластиковые окна / Where to buy windows

вікна окна windows

Металопластикові вікна (пластикові вікна)

В основі пластикового вікна профіль, який представляє собою металопластикову конструкцію, що має повітряні порожнини, що зберігають тепло.
Кращими вважаються профілі від німецьких і фінських виробників. Турецькі і російські профілі коштують дешевше, але вони набагато менш якісні. Фахівці радять не економити при виборі вікон, краще заплатити за якісний товар, ніж потім переплачувати за ремонт.

вікна окна windows
Профілі пластикових вікон спочатку мають білий або чорний колір, вибір залежить від бажання замовника.Також, його можна покрити ламінатом, підібравши колір і фактуру. Але ламінування коштує недешево, за нього доведеться викласти близько 30% всієї вартості вікна.

Якість пластикового вікна перевіряється за кількома критеріями. Перше: поверхня профілю повинна бути чистою, без подряпин і сколів. Друге: кількість камер, від цього залежить якість тепло-і звукоізоляції. Профіль може мати від двох, до п'яти камер. Щоб переконати замовника в якості профілю фірма часто пред'являє його в розрізі.Третє: немаловажним фактором є ціна, слід знати, що якісне пластикове вікно не може коштувати менше 120 доларів за 1м2.

Перед вибором вікон із ПВХ потрібно врахувати всі їх переваги та недоліки.

Переваги вікон ПВХ

 - Довговічність.

- Нескладний догляд (досить час від часу протирати їх вологою ганчіркою).

- Стійкість до легких механічних пошкоджень (їх складно подряпати).

- Внутрішня металева конструкція, надає вікну додаткову міцність (що захищає від несанкціонованого проникнення зовні).

- Кілька зручних способів відкривання, а також велику різноманітність форм і розмірів.

Недоліки вікон ПВХ


- Пластикові вікна «не дихають», не пропускають повітря, внаслідок цього, в приміщенні не підтримується оптимальний рівень вологості і створюється парниковий ефект.

- Вікна ПВХ не екологічні, оскільки виготовлені з синтетичних матеріалів. В них містяться шкідливі для здоров'я людини речовини - свинець, цинк, кадмій та інші.

- Пластикові вікна мають високу електростатічность, тому сильно притягують пил.

Якщо пластикові вікна вас не цілком влаштовують можна вибрати вікна з іншого матеріалу.

Алюмінієві вікна

вікна окна windows

Вони практичні, зручні, мають сучасний дизайн. Але такі вікна більше підходять для офісів, в житловій квартирі вони виглядають незатишно, не створюють теплої домашньої атмосфери. До того ж, на алюмінієвих вікнах часто утворюється конденсат, внаслідок цього в приміщенні часто створюється підвищена вологість, через неї утворюється вогкість і навіть з'являється цвіль. Однак існує технологія виробництва теплих алюмінієвих вікон, але через дорожнечу вона не прижилася в нашій країні.

Дерев'яні вікна

вікна окна windows

Дерев'яні вікна можна назвати символом затишку та достатку. Переваги дерев'яних вікон полягають насамперед у їх екологічності, вони мають високі теплозберігаючі та звукоізоляційні характеристики, здатні «дихати».



До недоліків дерев'яних вікон можна віднести їх схильність до поступової деформації під впливом зовнішніх чинників (насамперед, тепла і вологи). Не схильні до деформації вікна з дорогого тришарового клеєного бруса.

При виборі вікна з деревини, варто звернути увагу на сосну, а якщо засоби дозволяють, то краще вибрати тверді породи деревини - дуб, бук або каштан.

Виробники дерев'яних вікон дещо лукавлять, коли говорять про те, що їхня продукція має стовідсоткової екологічністю. Справа в тому, що всі дерев'яні вікна, виготовлені промисловим способом покривають спеціальним розчином, що запобігає гниття і поява в деревині комах. Якщо раптом вам вдалося знайти вікна, не оброблені таким розчином, то за ними доведеться ретельно доглядати, щоб не допустити гниття деревини.

Але головний недолік дерев'яних вікон полягає в їх високій ціні. Недарма якісні дерев'яні вікна є символом достатку і розкоші, адже коштують вони дорожче, ніж вікна ПВХ.

Дерево-алюмінієві вікна

вікна окна windows

Це різновид комбінованих дерев'яних вікон, забезпечених алюмінієвими накладками з зовнішнього боку рами.Вони надійно захищають деревину від зовнішніх кліматичних впливів. Цей різновид вікон тільки набирає популярність, звичайно, вони набагато дорожче, ніж звичайні дерев'яні (в середньому на 50%), але разом з тим, і більш довговічні.

Як правильно вибрати вікна

  • Купуйте будь вікна тільки у фірмі, добре зарекомендувала себе в цій сфері, причому, чим довше існує фірма, тим краще.
  • Якщо хто-небудь з родичів і знайомих вже користувався послугами цієї фірми, обов'язково поцікавтеся їхньою думкою. Можна також почитати відгуки клієнтів, в офісі компанії, а якщо фірма пропонує подивитися об'єкти, на яких вона здійснювала установку, то скористайтеся цією пропозицією.
  • Не соромтеся питати документи, що підтверджує рівень якості роботи. Солідної, шанованої фірмі нема чого приховувати, менеджери з задоволенням вам нададуть всі необхідні сертифікати, дипломи та свідоцтва.
  • Вартість монтажу не повинна залежати від ціни вікна.
  • При виборі фірми не подавайте рекламним прийомам типу: «два вікна за ціною одного», пам'ятаєте, для вас головне якість.
  • Уважно читайте договір, зверніть увагу на терміни гарантійного обслуговування і пост гарантійний сервіс.
  • Якщо вибір вікон зроблений правильно у вашому домі пануватиме атмосфера тепла і затишку, вікна стануть не лише надійним захистом, але додатковою прикрасою інтер'єру.

Як вибрати пластикові вікна? 

1. Перше, на що варто звернути увагу - це ТИП ПРОФІЛЮ.
Профіль може бути як імпортованим, так і вітчизняним. Перший краще з тієї причини, що німецькі технології забезпечують стійкість пластикового профілю до динамічних навантажень, змін температури від -50 до +50 С.Незалежно від країни-виробника армуючий профіль повинен відповідати таким основним вимогам: - товщина використовуваного профілю - від 1,5 мм; - використовуваний матеріал - сталь оцинкована(армуючий профіль, для виготовлення якого використовувався чорний метал, буде іржавіти, що призведе до виникнення червоних смуг на вікні). На готову віконну конструкцію в процесі експлуатації впливає безліч зовнішніх природних факторів, для довготривалого захисту від яких потрібні матеріали досить високої якості. 

2. КІЛЬКІСТЬ ПОВІТРЯНИХ КАМЕР усередині пластикового профілю. 
Мінімально можлива кількість повітряних камер - три. Тобто в металопластикової рамі вашого вікна повинна бути присутніми мінімум три камери (не плутати з кількістю стекол в склопакеті). Бувають також 4х, 5ти і 6ти камерні профільні системи. Чим більше кількість камер і ширина профілю, тим тепліше. 

3. АКСЕСУАРИ. 
Провідні фабрики з виробництва пластикових вікон використовують аксесуари з Німеччини. 

4. Склопакет. 
Склопакет є комплексом з мінімум двох герметично сполучених між собою стекол, з повітряною камерою між стеклами. Подвійний склопакет - мінімальна норма для вікна стандартного розміру в кліматичних умовах України. А оскільки склопакет - головний компонент вікна, до нього є спеціальний список вимог: 
  •  Товщина скла - не менше 32мм. 
  •  Кількість повітряних камер - хоча б дві (холодні зими не дозволяють використовувати вікна з одного повітряною камерою). 
  •  ТП - спеціальна тепло-плівка для скла, що сприяє значному зниженню втрати тепла. Її використання не обов'язково, але значно підвищує технічні характеристики пластикового вікна. 
5. УСТАНОВКА ВІКОН. 
Монтаж - процес заміни старих вікон новими - досить трудомістка процедура, що вимагає спеціальних знань і навичок. Середня ціна установки вікон - 10-20% від вартості виробів.
 
6. СЕРТИФІКАЦІЯ. 
Металлопластиковая продукція підлягає сертифікації. Відповідні документи надаються за запитом.

Де купити вікна:

Коментарі