Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити собаку / Где купить собаку / Where to buy a dog

Де купити собаку / Где купить собаку / Where to buy a dog

Що потрібно знати про покупку щеняти?

Нарешті настав той день, коли ви твердо вирішили купити собаку . Ви навіть вибрали породу вашої майбутньої собаки. Залишилася суща дурниця - купити вподобаного вам цуценя. Але перш, ніж зробити покупку, потрібно знати, де купити собаку.

Існує декілька найпоширеніших способів покупки:

  • За допомогою зоомагазину. Аж ніяк непоганий спосіб. Проте є і свої мінуси, ви не можете відразу подивитися батьків і переговорити з заводчиком.
  • Якщо ви вирішили придбати собаку чихуахуа або іншу собаку не дуже поширеною породи, вам краще дати оголошення або звернутися до клубу. Плюс цього способу полягає в тому, що ви зможете безпосередньо поговорити з заводчиком, подивитися батьків щеняти і отримати слушні поради від досвідчених собаківників.
  • Ще одне місце, де можна купити собаку - пташиний ринок. Це один з найбільш ризикованих способів. Хоча тут ви зможете придбати собаку недорого. Звичайно, в даний час пташиний ринок кілька змінився на краще, в основному тут торгують ті ж заводчики. На пташиному ринку ви також зможете знайти номери телефонів і адреси інтернет-сторінок справжніх заводчиків.

Де купити собаку / Где купить собаку / Where to buy a dog

Хочете купити цуценя?


Якщо хочеш купити собаку - дізнайся хто її продавець!

Крім того, що потрібно знати, де купити собаку, потрібно зрозуміти, що вдає із себе її продавець. Якщо ви бачите, що він ділок і явно знає як вмовити купити собаку, краще з ним не зв'язуватися. Для нього головне - продати, тому він навряд чи стежить за якістю «виробленого» і «виробника». Може виявитися, що проданий вам щеня-чемпіон, зовсім не буде таким в майбутньому. 

Запам'ятайте ще одне важливе правило - ціна в разі купівлі цуценят не є показником якості. Розпізнати ділка з продажу собак достатньо легко. Просто зателефонуйте йому і скажіть: «Куплю цуценя», але при це не гарантуйте покупку, а скажіть, що хочете лише подивитися «товар». Якщо відповідь буде холодним або навіть грубим - ви явно потрапили на ділка! Як уже говорилося вище - справа мати з ним не варто. 

Як же розпізнати справжнього заводчика, у якого ви з повною упевненістю зможете придбати будь-яку породу собак . Купити чистокровного кобеля або суку досить нелегко, якщо ви не дуже розбираєтеся в питаннях собаківництва. По-перше, потрібно дивитися, щоб продавець не прагнув будь-що-будь продати вам цуценя.По-друге, справжній заводчик не дасть вам цуценя відразу на руки. Так роблять тільки ділки, намагаючись викликати розчулення у покупця. Ну і по-третє, покладайтеся на свою інтуїцію. Правда, у деяких вона відразу ж вимикається при вигляді щенят.

Де купити собаку / Где купить собаку / Where to buy a dog

Купити собаку. Правила покупки.

Чи хочете ви купити маленьку собаку або більшу, необхідно брати щенят в 6-12-ти тижневому віці. Якщо купити цуценя меншого віку, він не встигне навчитися «собачому мови», тому що занадто мало буде спілкуватися з матір'ю і своїми однолітками. Результатом може стати нерозуміння в майбутньому інших собак. 

Щеняті старшого віку буде важко перебудуватися в новій обстановці, так як в 12-ти тижневому віці у собак формується усвідомлення ієрархії в сім'ї. 

Перш ніж купити собаку, йоркширського тер'єра або величезну вівчарку , потрібно підготувати місце , де буде міститися щеня. Воно обов'язково має бути чистим. А якщо в квартирі брудно, і майбутній господар зовсім не поспішає забиратися, від покупки собаки краще утриматися.
Де ви не хотіли купити собаку в Москві, Києві, Санкт-Петербурзі або в будь-якому іншому місті, вибір щеняти буде для вас складним і трудомістким процесом.Постарайтеся запам'ятати поради, описані нижче, тоді ви зможете полегшити собі покупку собаки. 

Коли ви ввійдете в кімнату, де утримують цуценят, сядьте або встаньте, утримуйтеся від різких рухів, тоді через певний час щенята звикнуть до вас. Купити собаку можна лише в тому випадку, якщо вона буде проявляти до вас здоровий інтерес. Якщо щеня уникає чи боїться вас - краще його не купувати. Краще утриматися й від покупки щеняти, який буде настирливо до вас лізти. У нього швидше за все складний характер, і, якщо у вас не багато досвіду в змісті собак, ви навряд чи з ним впораєтеся. 

Якщо ви вибрали цуценя в розпліднику собак або в клубі, попросіть заводчика його оглянути. Перед оглядом простягніть до цуценяти повільно руки, шлях він обнюхає їх, після чого його можна погладити і взяти на руки. Якщо цуценя виглядає здоровим, нормально ходить, не шкутильгаючи, у нього немає хвороб і бліх, вуха і очі чисті без виділень і запаху, ви можете сміливо його купувати. 

Перед тим, як купити собаку, не забудьте подивитися на його маму. Якщо щенята містяться окремо від мами - це погано. Причин кілька. По-перше, їх нікому навчати «собачому» мови. По-друге, це означає, що мати була агресивна по відношенню до свого потомства, а агресивність в більшості випадків закладена на генетичному рівні і передається у спадок.

Де купити собаку / Где купить собаку / Where to buy a dog

Перш ніж купити собаку - підготуйте свій будинок.

До моменту появи цуценя у вашому будинку все вже повинно бути готово. Йому знадобляться іграшки, одяг для собак (купити її можна в будь-якому зоомагазині), миска для їжі та води, туалет та інші приналежності. Заздалегідь приготуйте йому місце для відпочинку. Купивши іграшки, розкидайте їх по всій кімнаті, щоб вашому вихованцеві було чим зайнятися в день приїзду. До того ж він не буде гризти меблі, так як йому цілком буде досить іграшок. 

Для перевезення цуценя з магазину додому краще придбати клітку для собак (купити її потрібно заздалегідь). У перший день перебування цуценяти у вашому будинку не варто його нервувати, звати гостей, йому потрібно дати можливість спокійно роздивитися і обжитися. У перший час вигулювати цуценя слід за годину після прийому їжі . 

Якщо щеня відряджає свої природні потреби на вулиці, не забудьте його похвалити.Якщо ж це станеться будинку, не поспішайте його лаяти, а то він подумає, що це дуже погано і не варто це робити зовсім. 

Через деякий час після покупки собаки можна буде навчити цуценя виконувати найпростіші команди.

Звичайно, перед тим як купити собаку, потрібно дуже добре подумати, тому що це складний і відповідальний крок. Сподіваємося, поради, описані вище, допоможуть вам зробити правильний вибір і зробити цей дуже непростий крок.

Де купити собаку:

Коментарі