Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити дитячий новорічний костюм / Где купить детский новогодний костюм / Where to buy New Year costume

Де купити дитячий новорічний костюм / Где купить детский новогодний костюм / Where to buy New Year costume
Новий рік - одне з головних дитячих свят. Більш значиме свято для дитини - тільки його день народження. Ну а яке свято без карнавального новорічного костюма? Про те, як вибрати дитячий новорічний костюм і де купити новорічний костюм, вам розповість наша стаття.
Де купити дитячий новорічний костюм / Где купить детский новогодний костюм / Where to buy New Year costume

Своїми руками - вже не модно?

Ще двадцять років тому ніхто й подумати не міг, що передноворічні прилавки будуть просто забиті різноманітністю дитячих карнавальних костюмів. Вибирай кого хочеш: зайчика, лисичку, чаклуна або навіть героя фільму жахів. Раніше про таке і не мріяли, мамочки або замовляли пошиття костюмів, або виготовляли їх самостійно. Плюс цього в тому, що в одній групі дитсадка ніколи не могло бути дітей з двома однаковими нарядами, а всі матеріали були натуральними, костюми виготовлені на мамину совість. Чого не скажеш про масках і костюмах, які лежать на прилавках. Більшість з них привезені з Китаю.Знайти новорічні наряди власного виробника - це майже фантастика. Крім того, китайські костюми дешеві і щорічно потрібно купувати новий, тому викладати великі гроші немає сенсу. І виготовлені вони із штучних матеріалів, які легко спалахнуть від найменшої іскри. Сьогодні шити своїми руками вже не модно, і батьки зараз дуже зайняті роботою, щоб приділяти стільки часу на самостійне виготовлення костюма. Більшість мам і тат відправляються на ринки і в магазини.

Де купити дитячий новорічний костюм / Где купить детский новогодний костюм / Where to buy New Year costume
-->

Нехай дитина обере самостійно

Поцікавтеся у дитини, ким би вона хотіла бути на новорічному карнавалі? Перш за все, костюм повинен радувати дитину, тому враховуйте її думку. Новорічний костюм можна купити в магазині, додавши прикраси або які-небудь деталі, ви зробите його незвичайним, і ваша дитина буде оригінальною та задоволеною. Можна разом з дитиною сконструювати гарне вбрання. Викроюється такий костюм за викрійками повсякденного одягу. Не забувайте, що дитина буде бігати, стрибати на святі, тому костюм повинен бути зручним і ніякі деталі не повинні відриватися. Нехай дитина допомагає вам у виготовленні костюма, скільки гордості вона підчує, красуючись у вбранні власного виробництва.
Перш за все, найголовніше - нехай дитина обере сама, не нав'язуйте йому свої ідеї. Як тільки дитина вирішить, ким вона хоче бути на святі беріться за пошук костюма або швачки.
Займаючись виготовленням новорічного костюма пам'ятайте, що він повинен бути:
зручним;
Де купити дитячий новорічний костюм / Где купить детский новогодний костюм / Where to buy New Year costume
  • не спекотним;
  • не синтетичним (або використовуйте натуральну підкладку);
  • не колючі й іншими способами не дратувати шкіру дитини;
  • не марки (по можливості);
  • витримати всі заплановані відвідування ялинок, гостей і сам новорічне свято.
Якщо ви вирішите вибрати варіант придбання новорічного костюма, то зверніть увагу на все, що перераховано вище. Хутряні костюми відмінно виглядають на зайчиках, але бідні, спотівші діти так не думають.

Якщо ваша дитина виявила бажання бути в костюмі когось, чий костюм виготовити не складно, не влаштовуйте рухів більше, ніж цього вимагає ситуація: плащ чарівника робиться з шматка тканини і за допомогою двостороннього скотча (якщо у вас немає швейної машинки), протягом трьох хвилин робиться його ковпак. Таких «швидких» костюмів, виготовлених практично «на коліні» буває достатньо для будь-яких шкільних вистав - тим більше що «шкільний» костюм зіграє, швидше за все, один раз, і розводити велику роботу і фінансові витрати не має сенсу. Пам'ятайте і про магазини: крила, ковпаки (хоча б основу під них), намистини, стрічки на каркасі і багато іншого, що необхідно для виготовлення новорічного костюма, можна знайти у відповідному відділі супермаркету. Використовуйте те, що там продається і свою фантазію, що б зробити новорічний костюм для своєї дитини.
Де купити дитячий новорічний костюм / Где купить детский новогодний костюм / Where to buy New Year costume

Ну і не забувайте, звичайно ж, і про себе: ваша донька, цілком можливо, буде рада з'явитися на ялинці в «парному» з вами костюмі або ж може попросити вас похизуватися в ньому під час домашнього свята. Так що побалуйте і себе - згадайте дитинство. Зробіть новорічний костюм і для себе.

Чи не шкідливі китайські дитячі новорічні костюми?

Якщо поцікавитися складом, з якого виготовлені дитячі новорічні костюмчики , то навряд чи знайдете там хоч один натуральний компонент. Зазвичай це "поліестер з елементами пластику та металу". З точки зору техніки безпеки, такі костюми на новорічні вечори носити просто не можна. Найменша іскра, наприклад, від бенгальського вогню, або інших новорічних вогненних атрибутів, може викликати займання наряду зі штучної тканини.
Також батьки переживають, щоб від синтетики і неякісного клею у дітей не виникало алергії і висипань на шкірі.

Де купити дитячий новорічний костюм / Где купить детский новогодний костюм / Where to buy New Year costume

Де купити новорічні костюми на будь-який смак і колір

«Чому саме інтернет?» А відповідь напрошується сама собою:
1. Інтернет-магазин - це вибір товарів без відвідування самого магазину. Швидко та зручно.
-->
2. Ви можете показати модель карнавально костюма, який сподобався, і майстри пошиють вам, а вашим завданням буде тільки забрати посилку з пошти або, за вашим бажанням, вам доставлять її додому.
3. Ще одним і теж важливим фактом є і те, що доставка переважно безкоштовна, а якщо ваше замовлення не припало за розміром - протягом 14 днів ви маєте право повернути його назад.

Де купити дитячий новорічний костюм / Где купить детский новогодний костюм / Where to buy New Year costume

Costume Craze - інтернет-магазин США реалізовує костюми для свят, вистав і вечірок. Тут можна купити костюми на дорослих і на дітей. Асортимент магазину містить карнавальні костюми для будь-яких свят. Найвідоміші герої, в яких можна перевтілитися за допомогою магазина: людина павук, черепашки ніндзя, попелюшка, фея і багато інших. Всі матеріали з яких виробляється пошиття цієї специфічної одягу вищої якості і не викликає алергічних реакцій. У Costume Craze Ви знайдете навіть карнавальні костюми для собак. Інтернет - магазин Costume Craze допоможе Вам придбати кращі костюми для проведення ранків або новорічних свят і допоможе заощадити кошти і час. Всі костюми, які Ви бачите на сторінці можна придбати в інтернет-магазині Costume Craze. Реєструйтеся на сервісі доставки ebayworld і купуйте дитячий новорічний костюм прямо зараз. Аналогів цьому інтернет-магазину в мережі просто немає!
Ціни в Costumecraze.com неймовірно доступні для покупки костюмів на різні свята. Купівля костюма обійдеться навіть дешевше шиття костюма на замовлення. Доставка обраних товарів здійснюється USPS або EMS. Розрахунок вартості доставки можна побачити, натиснувши на відповідне посилання, після додавання товарів в корзину. Оплата здійснюється картами: Visa, American Express, MasterCard і платіжною системою PayPal.

За допомогою сервісу eBayWorld Ви можете купити маскарадні костюми на сайті Amazon.com. Крім того, на сайті Amazon, представлені тільки найякісніші товари. Костюми продаються і на аукціоні ebay. 
Купити карнавальні та новорічні костюми Ви можете за допомогою сервісу eBayWorld. Для цього Вам треба зареєструватися на сайті www.eBayWorld.ru . Після реєстрації Ви зможете купувати будь-які товари відмінної якості в зарубіжних інтернет-магазинах і на аукціоні eBay за дуже приємними цінами. На сайті eBayWorld можна подивитися каталог товарів з eBay.com російською мовою. Здійснювати покупки стало ще простіше, дешевше і зручніше! 

Приємного Вам шопінгу!

Коментарі