Де купити ЖД залізничні квитки онлайн

Де купити слуховий апарат, підсилювач слуху / Где купить слуховой аппарат, усилитель звука / Where to buy a hearing aid

Де купити слуховий апарат, підсилювач слуху / Где купить слуховой аппарат, усилитель звука / Where to buy a hearing aid
Сучасні слухові апарати дозволяють компенсувати практично будь-який рівень втрати слуху, крім повної глухоти. Підбір слухового апарату повинен проводитися виключно за результатами обстеження, спільно з професійним лікарем-сурдолог. Крім рівня посилення звуку при виборі слухового апарату слід також звертати увагу на додаткові технічні можливості кожної моделі.

Пристрій і принцип роботи слухового апарату

Основні складові частини слухового аппарта включають в себе мікрофон, що перетворює звукові коливання в акустичні, електронний підсилювальний блок, який підсилює ці сигнали відповідно до настройками і телефону, який перетворює електричні коливання у звукові. Решта складових виконують сервісні функції. Складові частини слухового аппарта:

Де купити слуховий апарат, підсилювач слуху / Где купить слуховой аппарат, усилитель звука / Where to buy a hearing aid


Типи слухових апаратів


Завушний слуховий апарат (BTE)
Завушний слуховий апарат (BTE)
Розташовуються завушні слухові апарати позаду вушної раковини і пов'язані зі слуховим проходом допомогою вушного вкладиша. Такі слухові апарати зручні в експлуатації, надійні, здатні бути також потужними або суперпотужним, мають тривалий термін витрати батарейки.


Внутрівушні слуховий апарат (ITE)
Внутрівушні слуховий апарат (ITE)
Розташовуються внутрівушні слухові апарати безпосередньо в слуховому проході і використовуються в разі помірної втрати слуху. Можливість використання внутрішньовушного слухового апарату пов'язана безпосередньо з формою слухового проходу і ступенем 
приглухуватості.

Внутрішньоканальний слуховий апарат (CIC)
Внутрішньоканальний слуховий апарат (CIC)
Розташовуються внутрішньоканальні слухові апарати глибоко в слуховому проході і призначені для людей з невеликою втратою слуху. Такі слухові апарати мають обмеження по потужності і мають невеликий термін роботи батареї.


Слухові апарати «Відкрите вухо»
Слухові апарати «Відкрите вухо»
Слухові апарати для відкритого протезування розташовуються позаду вушної раковини. Призначені такі слухові апарати для компенсації високочастотної або невеликий втрати слуху, коли використання внутріканального слухового апарату неможливо.

Де купити слуховий апарат, підсилювач слуху / Где купить слуховой аппарат, усилитель звука / Where to buy a hearing aid

Цифровий чи аналоговий слуховий апарат

У цифровому слуховому апараті звук перетворюється в набір цифр «0» і «1», як, наприклад, в компакт-дисках. Потік цифр обробляється спеціальним підсилювачем або цифровим процесором, подібним процесору в персональних комп'ютерах. Так мовний процесор цифрового слухового апарату Widex виконує сотні мільйонів операцій в секунду. Саме це забезпечує дуже широкі можливості при обробці звуку, досягненні його високої якості, усунення шуму. 

На відміну від цифрового в аналоговому слуховому апараті звук представляється у вигляді безперервного електричного сигналу, як це відбувається у звичайних магнітофонах, телефонах , телевізорах. В цьому випадку звук іноді спотворений шумом і його якість не така висока, як на компакт-дисках.

Купити слуховий апарат

Почнемо з того, що постановка питання « куплю слуховий апарат» вже не правильна. Слухові апарати не купуються, а підбираються. Причому підбираються виключно індивідуально, залежно від втрати слуху пацієнта. І тут, на жаль, починаються фінансові питання. Якщо людині підходить слуховий апарат, який коштує 1000 $, значить його треба протезувати таким слуховим апаратом, а не тим, на який у нього вистачає грошей . Втім, слухові апарати - ціни - це окрема тема. А от пройти обстеження, щоб дізнатися, що у Вас зі слухом, чи допоможе Вам слуховий апарат, якщо допоможе, то який - коштує не дуже дорого.


Кращий слуховий апарат - це той апарат, який забезпечує пацієнту найбільший комфорт, простоту у використанні і в найбільшій мірі полегшує життя.


Безкоштовні слухові апарати

Наша держава безкоштовно видає слухові апарати деяким пільговим категоріям населення. Це краще ніж нічого, але до ідеальної ситуації в цьому напрямку дуже далеко. Якщо ж Ви або Ваші рідні стали «щасливим» власником такого слухового апарата - як мінімум зробіть до нього індивідуальний вушної вкладиш. Індивідуальними вкладишами, на жаль, держава не забезпечує.


Дешеві слухові апарати

Все частіше і частіше можна спостерігати по телевізору рекламу дешевих слухових апаратів, підсилювачів слуху і т.д.

Варто відзначити - реклама зроблена дуже добре. Чого не можна сказати про предмет реклами. Ні в якому разі не купуйте такі речі! Слуховий апарат - це протез, виріб медичного призначення. Він повинен підбиратися суто індивідуально. Я не бачив жодної людини, якій би допоміг такий апарат. Hе викидайте гроші на вітер, не наносите шкоду своєму здоров'ю!

Коментарі